Maria Diana PopescuPeste opt milioane de români au vrut să scape de preşedinte şi au pus ştampila pe „demitere", însă lipsa cvorum-ului s-ar putea să-l facă din nou beneficiar, deşi ar fi normal să-şi dea demisia de onoare. Ce va face interimarul, cînd va fi constrîns să-şi amintească de promisiunea că se va retrage definitiv din politică, dacă referendumul este invalidat? Vom reveni cu informaţii picante despre referendum în ediţia următoare. Să nu-l uităm pe premierul ungar Viktor Orban! El trebuie sancţionat dur pentru amestec în treburile interne ale României, şi nici pe „jurnalistul-colonel" de la Tv..., care, rămas fără epoleţi, spune adio pensiei barosane! Aşa-i trebuie! Tot timpul a dat cu praştia în adevăr, adică în antenuţele gîdelui de la trei.

Unul dintre renumiţii „intelectuali cu papion" spune ca s-a săturat să tot voteze berbeci şi gîşte. Bravo!, felicitări pentru contribuţia de seamă la prostirea naţiunii, încă de pe cînd era ministru. Felicitări şi tehnologiei H.A.R.P., care a prăjit referendumul la treizeci şi opt de grade şi a compromis anul agricol 2012. Programul „Să trăiţi bine!" e în post prelungit. După ani grei de capitalism curg sudorile de pe noi, ameţiţi şi transpiraţi de mersul aiurea. „Uniunea" e tot timpul mahmură, leul a fost scos de pe orbită şi aruncat pe pantă depreciativă, datoria României a ajuns la 36,3% din P.I.B., umflată cu bani daţi pe apa băncilor, deşi la borna lui 89 eram boieri în Europa, cu zero datorii şi cu o economie care duduia de sănătate. Recent s-au băgat bani noi în bănci, de unde se aşteaptă să fie împrumutaţi de oile din ţarc, ţinute special flămînde şi însetate, însă poporul s-a deşteptat, a votat împotriva dictaturii bancare, iar creditele vor muri, chiar dacă din împrumuturile statului de la vampirul F.M.I., băncile au bani de-i întorc cu furca. Extinderea epidemiei din Grecia în Spania şi Italia bate alte cuie în sicriul propusei uniuni fiscale. Potrivit unui studiu al Federal Reserve Bank, citat de Bloomberg, cele mai mari bănci din Statele Unite au înfiinţat în ultimii 22 de ani peste 10.000 de subsidiare la nivel global, pentru a plăti taxe mai mici şi pentru a scăpa de reglementările stricte. România a fost ţinta piraţilor şi şmenuitorilor internaţionali de resurse şi bogăţii, încă de prin '90. Distrugerea punctelor strategice care asigurau existenţa şi siguranţa naţională, le-a reuşit din plin. Avem servicii secrete, dar ce le pasă de români, dacă îşi primesc salariile din munca lor.

După ce, de la un fulger, focul a izbucnit în pădurile regale (semn din cer, Domnul face dreptate, pădurile sînt ale românilor, nu ale trîntorilor-trădători), incendiile au apărut şi în Bucegi, peste o sută de hectare de pădure ard în Harghita de săptămîni în şir, iar pompierii încearcă să le stingă cu bidoanele. Dacă am fi trăit într-un climat de moralitate strictă, nu în haosul de azi, astfel de nenorociri nu ar fi avut loc, şi nici homosexualii şi lesbienele n-ar fi ieşit din bîrlog pe străzi. Ambasadorul american care îi susţine cu prezenţa, ar trebui dat pe poartă afară, împreuna cu lacheii şi cu toate mizeriile aduse în România, care s-au înmulţit precum aceşti dereglaţi. De fapt cum se înmulţesc ei, cînd sînt anormali? Sînt un fel de rîie mergătoare. Nu mai pot fi trataţi şi reeducaţi. Au mai degrabă nevoie de preot ca să scoată diavolul din ei. Dacă îi duci la un psiholog, îi dă şi el cu libertăţile lor, multe la număr, cîştigate, cică, la lovitura de stat din '89. Şi o parte a presei suflă în dosul acestor posedaţi care au maculat România. Gay-fest şi toate manifestările publice ale rătăciţilor cu duhul, susţinute de I.C.R. sînt o mizerie! În curînd pedofilii şi zoofilii vor cere dreptul pentru un marş al lor. Puii aceştia de monştri doresc degenerarea naţiei şi transformarea într-o cireadă uşor de dus la abator.

Toată lumea ştie acum de ce a fost înlăturat Ceauşescu. Băieţii deştepţi se grăbeau să înceapă jefuirea României, Occidentul să arunce toate gunoaiele în curtea noastră, iar el, ca patriot, le stătea în coaste. După lovitura de stat, viaţa românilor a continuat în virtutea inerţiei, guvernele toate au distrus, practic, economia, în timp ce poporului îi era distrasă atenţia cu şouri (sic) păcătoase, cu moluri şi sex, cu marcheturi şi chiloţii vedetelor pe ecrane, cu manele şi traseiste siliconate. Trăim în epoca pseudo-valorilor! Ştiinţa, cultura, moralitatea, credinţa, dezvoltarea personalităţii umane, sînt vise urîte pentru capitaliştii înfruptaţi din bogăţie şi putere. Ei consideră că nu merită să mai învăţăm carte, pentru că dezmăţul face toţi banii. Aştept o lege care să pedepsească penal cumnaţii, verişorii, mătuşile, ginerii, nurorile, cumetrii, fii, fiicele, nepoţii miniştrilor, senatorilor şi ai altor factori de putere, parteneri de fraude cu interlopii, care au „moştenit cu forţa" averea adunată de Ceauşescu pentru Ţară, şi-au făcut din ea alte grămezi de bani cash şi o boieresc conform indemnului „Să trăiţi bine!". Justiţia a ajuns o casă părăsită, unde s-au aciuat şi solidarizat împotriva valorilor morale, împotriva statului de drept, căpuşe în robă şi grupuri de infractori, care în complicitate cu oamenii politici vînd şi cumpără, la fel ca în bazare şi tîrguri de mărfuri, tot felul de sentinţe favorabile lor, apărînd şi favorizînd infractorii, jefuitori ai patrimoniului naţional. Tot haosul din societatea românească este dat de corupţia din instituţiile statului. „Bani, sex, maşini, avere", astea sînt reperele la care se raportează" şi pe care le transmit mulţi dintre cei care deţin puterea, conectaţi la conductele de bani murdari. Şantaj, şpagă şi justiţie la comandă. Cu dispreţ evident faţă de lege şi de valorile româneşti, oamenii Puterii sînt autorii distrugerii României. Că au avut de executat un ordin, că au avut de intermediat un blat între ei şi infractorii mondiali, au „înfăptuit" asasinatul economic al ţării, au sărăcit şi înfometat populaţia timp de 22 de ani. Cum zidul de la Târgovişte e prea mic pentru aceste hoarde de hoţi, munca silnică pe viaţă pentru reconstruirea României şi confiscarea bunurilor obţinute fraudulos, ar prinde bine viitorului naţiunii.