Dac 4, art-emisVizionar în timp, poetul George Coşbuc a dat glas încă din vremea sa lacrimilor noastre ce nu sau mai uscat de atunci. Acest popor înlăcrimat dar niciodată îngenuncheat a ajuns astăzi în orânduirea criminală autodenumită Republica Hoţilor. Poporul Martir Dacoromân este umilit de nişte nimeni, de nişte agramaţi, de nişte beţivi siniştri care nu au responsabilitatea cuvintelor, faptelor şi legilor: Iată ce relaţie minunată au „angajaţii” cu „managerul” povestită încă de pe atunci aşa cum din păcate se întâmplă şi acum: Flămând şi gol, făr-adăpost,/ Mi-ai pus pe umeri cât ai vrut,/ Şi m-ai scuipat şi m-ai bătut/ Şi câine eu ţi-am fost!/ Ciocoi pribeag, adus de vânt,/ De ai cu iadul legământ/ Să-ţi fim toţi câini, loveşte-n noi!/ Răbdăm poveri, răbdăm nevoi/ Şi ham de cai, şi jug de boi/ Dar vrem pământ! Are poezia vreo legătură cu respublicanii actuali. Ce credeţi? Adică cine sunt ciocoii pribegi aduşi de vânt, avem noi aşa ceva, la noi în ţară? Hai că şi Coşbuc ăsta prea exagerează cu dorinţele oamenilor de a poseda terenuri agricole! Eu nu cred! Blestemul acestui pământ dacoromân a fost de la început aurul, bogăţiile şi muierile noastre frumoase ca nime altele în lume. Ne-am născut din Neamul Lupilor pe o Gură de Rai şi de trei mii de ani ne umplem de balele şi jigodia cotarlelor venite să ne miroasă bogăţia şi femeile. Căci aşa plânge poetul George Coşbuc cel pe care aţi uitat să îl citiţi la şcoala specială, voi cei ce mă citiţi acum urmărind scrisul cu degetul. Auziţi cum am ajuns noi dacoromânii în ţara noastră, în rânduiala de astăzi, autodenumită Republica Hoţilor: „O coajă de mălai de ieri/ De-o vezi la noi tu ne-o apuci./ Băieţii tu-n război ni-i duci,/ Pe fete ni le ceri./ Înjuri ce-avem noi drag şi sfânt:/ Nici milă n-ai, nici crezământ!/ Flămânzi copiii-n drum ne mor/ Şi ne sfârşim de mila lor -/ Dar toate le-am trăi uşor/ De-ar fi pământ!”. Are poezia lui Coşbuc vreo legătură cu respublicanii actuali. Cu taxele, cu impozitele concepute la cârciumă? Cu protecţia socială? Să fie pământ? Uite că este destul şi se mai şi vinde „băieţilor ultra-super-deştepţi şi inteligenţi”! Ce credeţi? Coincidenţă?
 
Noi nu mai avem vitejia dacilor deoarece am decăzut în mare parte datorită evoluţiei modernităţii universale care ne-a tocit morala şi simţurile (la fel ca pentru toate neamurile lumii civilizate) dar... „N-avem puteri şi chip de-acum/ Să mai trăim cerşind mereu,/ Că prea ne schingiuiesc cum vreu/ Stăpâni luaţi din drum!/ Să nu dea Dumnezeu cel sfânt,/ Să vrem noi sânge, nu pământ!/ Când nu vom mai putea răbda,/ Când foamea ne va răscula,/ Hristoşi să fiţi, nu veţi scăpa/ Nici în mormânt!” Are poezia vreo legătură cu respublicanii actuali. Am ajuns noi să cerşim.? Ne este nouă foame? Hai că se exagerează, zău aşa! Eu n-am văzut om mort de foame. Doar o fetiţă la Tv. La 19 ani avea 20 de kg era subnutrită. Mulţumesc lui Dumnezeu că au salvat-o de Anul Nou! Ce credeţi? Eu nu cred aşa ceva! Cum se zice acum când se întîlnesc beţivii la cârciumă: numai cine nu vrea nu are! Dar am rămas oameni şi creştini dacoromâni, cu inimile curate ce ne rugăm în noua credinţă pentru iertarea păcatelor. „Nădăjduim în Dumnezeu că vom fi ce am fost, şi mai mult decât atâta, vom plăti tot pe tocmai”. (Petru Rareş).
 
Aş dori însă să atrag atenţia, umil, respublicanilor noştri care ne chinuie la infinit, în batjocură, doar pentru nobleţea originilor noastre, că Zeul Stăpân (Dominus Deus) ar putea fi tulburat într-o bună zi de plânsul copiilor săi, dacoromânii. Aceştia, se află acum şi risipiţi în lume fără voia lor, unii dintre ei obidiţi, înfometaţi, umiliţi, chinuiţi şi omorâţi pe muteşte, fără nici o altă vină decât aceea de a-şi fi făcut datoria în faţa Constelaţiei Universului prin munca de o viaţă. Nu luaţi, precum Negru Vodă, scările zidarilor pentru a-i abandona pe acoperiş. Nu răsplătiţi munca dacoromânilor prin moartea civilă! Nu luaţi mămăliga de la gura copiilor căci veţi fi blestemaţi voi şi familiile voastre pentru Eternitate! De cinci sute de ani nu a mai existat moarte civilă în ţara noastră şi în Europa iar acum s-a reintrodus din nou această perversiune socio-juridică prin abandonarea omului căzut în necazuri, de către om, pe motiv că nu este întreprinzător, că este leneş, că nu vrea să muncească, că nu este eficient, că nu vrea să aibă firmă, că vrea salariu şi asigurări sociale de la Stat... Ştiţi, îmbuibaţilor ce mănâncă bătrânii dacoromâni în casele de tristeţe ale „Protecţiei Sociale?”, unde sunt aruncaţi pentru că tinerii au emigrat şi i-au părăsit din instinct de conservare? Ar trebui să serviţi şi voi măcar o zi mâncarea aceea bună pentru porci, pentru a vă binedispune. Ar trebui să primiţi şi voi măcar o zi, când sunteţi bolnavi „medicamente generice” (termen inventat pentru medicamente fără nici un efect) sau când aveţi dureri de dinţi să primiţi Gropamin şi Lopatin în flacoane de unică folosinţă.
 
Copiii mici sau măricei sunt legaţi acum cu frânghii în spitale pentru că medicii au fugit în Germania să se salveze pe ei înşişi şi nu mai are cine să îi supravegheze sau să îi trateze. Se ştie cum au ars copiii nou născuţi la maternitatea cu numele de acum sinistru. Puţinele asistente nu puteau fi concomitent în cinci locuri. Dar unde erau medicii coordonatori? Cum este să vii bucuros pe lume şi cineva să te incendieze în masă. Unde se mai află asemenea oameni iresposabili. Unde trăim ? În junglă! Ce ar fi dacă şi-ar lua liber vreo două ore malacii, care sunt înarmaţi ca pentru război, şi vă păzesc vilele şi marghioalele nesimţite, boite cu zugrăveală scumpă, cu ţigara-n colţul gurii, rujate strident şi îmbrăcate numa-n blănuri, îngreunate de atâta aur şi diamante. Aţi observa miraţi cum veţi începe să fiţi vizitaţi pe stradă de vreo câteva zeci de cetăţeni tineri, costelivi, subnutriţi, îmbrăcaţi sport cu trening şi adidaşi, cumpărate din angro de la „Europa” şi care s-ar uita atent, cu interes nedisimulat către vila şi garajul dumneavoastră ce adăposteşte vreun Cadilac sau Bentley.
 
Ar trebui să încercaţi şi voi experienţa unui salariu de opt milioane pe lună şi traiul într-un bloc, cu datorii la întreţinere şi unde tocmai s-a tăiat apa caldă pentru datorii la Radet. Să aveţi şi vreo doi copii de crescut care stau în pat uimiţi de senzaţia cruntă de foame şi de frig pe care o percep continuu şi care nu înţeleg exact de ce au venit pe lume. Să vedeţi, oare ce fel de gânduri v-ar trece prin minte! Încercaţi numai puţin un astfel de exerciţiu! Hai curaj trântorilor! Ce scriu eu aici nu se întâmplă în India, Pakistan sau Bangladesh. Este doar viaţa în cartierul vecin vouă, în acelaşi oraş cu voi, în aceaşi Ţară. Sunt fraţii voştri dacoromâni pe care îi priviţi fără mustrări de conştiinţă cum se sting, deşi aţi putea să le salvaţi viaţa cu banii de pe un pahar de Daquiri de la voi din club! Umblă bărbaţii şi femeile cu jalba în proţap la judecătorie să-şi afle dreptatea, sunt ţinuţi cu anii fără nici un răspuns pe motiv că nu este personal suficient. Când se duc, disperaţi, la„ Avocatul Boborului” nu găsesc pe nimeni în birou ba mai mult realizează înspăimântaţi că nici nu se ştie cine ocupă postul. Dacă mergi la poliţie să reclami un abuz te vei pune singur într-un mare pericol. Din acel moment te vor chema periodic la confruntări, la anchete, la declaraţii, invitaţii subtile la schimbarea declaraţilor încât până la urmă în râsetele generale ale decrepiţilor din secţia respectivă vei constata că din reclamant ai ajuns învinuit şi acuzat de ce a ce nu eşti vinovat şi nu ai legătură sub nici o formă. De ce toate acestea ? Pentru că ei se află în treabă şi pentru că vocabularul lor cuprinde în jur de trei sute de cuvinte! Printre care distingem: şmen, hogeac, boarfă, rahat, şpagă, cârmâz, gagiu, smardoi, pârnaie, buleală, sandilău, manele, telenovele, soliman magnificul şi multe altele asemenea. Pentru că aşa sunt învăţaţi să reacţioneze de şefii lor, care au ceva mai multe, cam în jur de patru sute de cuvinte uzuale! La ora când scriu, lumea se împuşcă liniştită cu pistoale cu bile în cartierul Dristor. Bâtele şi artele marţiale sunt puse în acţiune de către cătăţenii cavernelor pentru un loc de parcare! Asta pentru a se explica colocvial şi mai convingător expresia: „dreptatea umblă cu capul spart”. Şi am aduga noi justiţia care este oarbă „umblă acum şi cu ochii scoşi” de bilele trase. Poliţiştii filmaţi la tv. erau prezentaţi pe burtiera postului cam aşa: „în acţiunea de prinderea pistolarilor... bla, bla, s-a declanşat o amplă operaţiune de indentificare şi prindere a celor vinovaţi”, dar, pe ecran, se vedeau nişte plăvani care stateau şi se uitau plictisţi de parcă aşteptau trenul de Roşiori. Cu asemenea atitudini nu mai are rost să suni la 112. Poţi să apelezi direct la spital la secţia Psihiatrie.
 
Exproprierile abuzive, trucarea proceselor, blocarea posesiei legale de imobile şi terenuri în favoarea comuniştilor hoţomani instalaţi abuziv în casele oamenilor, sunt acţiuni de tip mafiot prezentate la tv în fiecare zi. Dar ceea ce nu se înţelege este că acestea nu sunt prezentate pentru a informa opinia publică ci pentru a descuraja petiţionarii de drept. Tot ce a clădit umanitatea dacoromânilor în sens civilizator şi de progres până acum în Patria noastră s-a prăbuşit în câţiva ani datorită comportamentului criminal şi iresponsabil la adresa fraţilor voştri de sânge şi de neam şi prin vânzarea pe nimic a economiei naţionale. Nefericiţilor datorită dacoromânilor sunteţi astăzi în vârf şi nu puteţi exista nici voi fără ei! Nu v-a negat nimeni dorinţa bolnavă de a fi tot voi în vârf o veşnicie, trântorilor, dar uite că sunteţi incapabili ca patroni să produceţi plusvaloare în economie şi ca politicieni să puneţi această ţară ca o nestemată, acolo unde merită între Naţiunile Lumii. Dacă nu vă iartă de datorii la patru ani primii-siniştri se duc de râpă trusturile voastre şi firmele falimentare. De ce? Pentru că nu vă duce capul la economie. Nu aveţi viziune de afaceri, vă bazaţi existenţa de şobolan, tot pe săruʼmâna, pe furt şi pe evaziune. Pentru că sunteţi impotenţi mintal şi încă vă devastează sufletele lepra puturoşeniei şi a lui „las că merge şi aşa”. Acum vă căzniţi, care mai de care, să divorţaţi. Poate vă mai râmâne ceva după ce vă faceţi pârnaia normală. Poate mai trageţi statul pe sfoară cu avocaţii şi mai recuperaţi câteva milioane de euro la coşniţă. Pentru bătrâneţe. Veţi fi responsabili în faţa Marelui Creator şi veţi fi blestemaţi o Veşnicie să aveţi destinul pe care voi l-aţi produs fraţilor voştri nevinovaţi! Legea karma (Legea Destinului) nu minte şi nu greşeşte niciodată, acţiune şi reacţiune, cum te comporţi cu oamenii cu animalele şi natura aşa se vor comporta şi ele cu tine! Şi aşa se va modela şi psihicul tău. Şi cum îţi va fi gândirea aşa îţi va fi şi soarta între oameni şi tot aşa, acţiune, reacţiune. Acesta este ciclul karmic cauzal, nu scapă nimeni. Şi nici Creatorul nu stă nepăsător la infinit simţind ofensa unor gâze care încearcă să orăcăie tare şi care se dau importante. Se stie ca din părinţi vicioşi se pot naşte copii cu malformaţii. „Până la al şaptelea neam voi pedepsi farădelegea”. (Lev., 26, 31). Cutremuraţi-vă!, căci atunci va fi Ziua Groazei şi a anulării vieţii pentru întreg Pământul. Pământul se va împreuna cu cerul, cu focul, cu apele şi cu vântul. Şi totul va trece în nefiinţă. Şi spune Demiurgul citat prin tehnica chaneling de poetul nostru naţional Mihai Eminescu: „Vrei să dau glas acelei guri,/ Ca dup-a ei cântare/ Să se ia munţii cu păduri/ Şi insulele-n mare?...”. Se poate întâmpla aşa ceva? Este de necrezut, este … Eu nu prea cred!
 
Biblia, Cartea Umanităţii sau Cartea Cărţilor aminteşte în Tesaloniceni cap 5,. Ascultaţi ce spune: „Cât despre vremi şi soroace, n-aveţi trebuinţă să vi se scrie, fraţilor. Pentru că voi înşivă ştiţi foarte bine că ziua Domnului va veni ca un hoţ noaptea. Când vor zice: « Pace şi liniste! » atunci o prăpădenie neaşteptată va veni peste ei, ca durerile naşterii peste femeia însarcinată; şi nu va fi chip de scăpare.”. Poate să vină o astfel de zi.? Eu cred! Să ne ferească Dumnezeu pe toţi de urgia care va veni: „Voi pedepsi - zice Domnul -, lumea pentru răutatea ei şi pe cei răi pentru nelegiuirile lor; voi face să înceteze mândria celor trufaşi şi voi doborî semeţia celor asupritori.” (Isaia 13:11) „Nu întoarceţi nimănui rău pentru rău. Urmăriţi ce este bine înaintea tuturor oamenilor. Dacă este cu putinţă, întrucât atârnă de voi, trăiţi în pace cu toţi oamenii. Preaiubiţilor, nu vă răzbunaţi singuri, ci lăsaţi să se răzbune mânia lui Dumnezeu, căci este scris: „Răzbunarea este a Mea; Eu voi răsplăti” zice Domnul. Dimpotrivă: „Dacă îi este foame vrăjmaşului tău, dă-i să mănânce, dacă-i este sete, dă-i să bea; căci dacă vei face astfel, vei îngrămădi cărbuni aprinşi pe capul lui. Nu te lăsa biruit de rău, ci biruieşte răul prin bine.”(Romani 12:17-21) Şi apoi nu va mai exista nici milă şi nici iertare pentru o Veşnicie. Nu luaţi această afirmaţie în derâdere sau ca pe o slăbiciune a ce a ce spun căci Ochiul Atoatevăzător al Marelui Creator vă priveşte pe toţi chiar acum! Nimeni, nici chiar Îngerii din Ceruri, cu atât mai puţin oamenii, nu are dreptul să chinuie sau să pedepsească fără judecată, fără vină şi înştiinţare de vină, pe fraţii lor care sunt în mod absolut Creaţia Marelui Creator al tuturor Pluriversurilor. Ţara este acum în colaps, moral şi economic pentru marea majoritate a cetăţenilor. Să nu ajungem în destructurare generală. Opriţi-vă rătăciţilor cât mai este timp şi întoarceţi-vă la normalitate! În normalitate putem trăi cu toţii bine. Amin!
 
P.S. Dacoromâni, munciţi unde doriţi şi faceţi doar ce este legal, în ţară sau în afara ei, fiţi paşnici, muncitori şi supuşi stăpânirii democratice, dar să nu vindeţi fraţilor nici o palmă de pământ strămoşesc oricâţi bani vi s-ar oferi pentru că odată ce veţi lua plata trădării va trebui să plecaţi de pe pământurile voastre, veţi fi alungaţi pentru totdeauna de către venetici cu biciul dacă va fi nevoie şi atunci arginţii lor, nu vor mai valora nimic pentru voi. Copiii voştri se vor naşte pe la margine de şanţ, prin toalete de tren sau prin ghetourile mizere ale Europei şi veţi regreta amarnic vânzarea pământului. Este adevărat că legea de astăzi permite vânzarea pământului la străini dar nu puteţi fi obligaţi de nimeni pe lume să vă vindeţi pământul. Nu există şi nu poate exista vreodată nici o lege, în ţară sau în lume, care să te oblige să vinzi pământul tău proprietate milenară şi legal deţinut. Odată ce vă veţi vinde pământul strămoşesc, casele voastre nu vor mai valora nimic, pentru că nu veţi mai avea din ce să trăiţi, pământul este singura resursă de trai pentru mulţi dintre voi, acum că fabricile, combinatele şi uzinele au dispărut. Veneticii vă vor împrumuta cu bani mulţi pentru că hârtiile nu contează pentru ei, până veţi fi datori pe 10 generaţii înainte. Ulterior nu veţi mai putea plăti banii luaţi cu împrumut şi după ce vi se va lua pământul cu acte în regulă, veţi fi alungaţi şi din casele voastre pentru că nu veţi putea plăti impozitele şi taxele pe care ei le vor ridica. Când veţi fi alungaţi din case veţi sta pe străzi înfometaţi şi acesta va fi un motiv suficient să fiţi alungaţi din oraş iar mai apoi din ţară pentru că veţi deranja peisajul idilic al noilor proprietari. Nu există milă în aceste afaceri şi degeaba veţi mai plânge apoi la porţile stăpânirii pentru că nu veţi mai găsi niciodată dreptatea. Ei se vor justifica cu înscrisuri autentice, originale, parafate şi semnate chiar de voi. Ce nu au putut face în trei mii de ani cu sabia, vor încerca acum cu avocaţii „cozi de topor” şi cu hârtiile de plastic (de valoare) tăiate la ştanţă. Nu vă gândiţi că aţi putea avea soluţia să trăiţi cerşind o muncă la porţile Europei. Doar aţi văzut cu ochii voştri la tv. că nimeni nu ne doreşte în ţara lui. Dumnezeu ne-a dat doar o dată pământul sfânt al ţării. Pedeapsa va fi că vom dispare din istorie dacă vindem pământul românesc (Pelasgo- dacoromân)în loc să îl muncim Noi cu foarte mare folos de aici înainte. Nihil Sine Deo. „Eu nu mai am nimic de spus!/ Voi braţele jurând le-aţi pus/ Pe scut! Puterea este-n voi/ Şi-n zei! Dar vă gândiţi, eroi,/ Că zeii sunt departe, sus,/ Duşmanii lângă noi!”
 
Bibliografie selectivă
- Ana Ferrari, Dicţionar de filozofie greacă şi romană Editura Polirom, 2003, p.593.
- Adrian Botez, Dramatica Epopee Valahă, Agero Stutgart.
- Emil Moldovan Trepanaţia craniană la culturi preistorice din Transilvania - Buletinul cercurilor ştiinţifice studenţeşti. Arheologie, Istorie, Muzeologie, Alba Iulia 2003.
- Valeriu Cavruc,Vasile Moga,Alexandru Stãnescu, Exploatarea sãrii în Dacia Romană.
- V. Gordon Childe4, în a sa lucrare: The Aryans, Barnes a Noble Books, New York, 1993,
- Mircea Bălan Istoria trădării la români Editura Eurostampa Timișoara, 2001
- 321 de vorbe memorabile ale lui Petre Țuțea, Humanitas, București, 2003
- G.D. Iscru, Geto-Dacii, Națiunea Matcă Din Spațiul Carpato-Danubiano- Pontic, București, Casa de Editură și Librărie „Nicolae Bălcescu”, 1995.
- D. Drăghicescu, Din Psihologia Poporului Român, Bucureşti, Editura Albatros, 2003.
Mircea Eliade, Istoria Credințelor și Ideilor Religioase, Univers Enciclopedic, București, Editura Științifică, 1999.
- Nicolae Iorga, Istoria Armatei Românești, București, Editura Militară, 1970.
- Napoleon Săvescu Noi Nu suntem urmașii Romei, București, Editura Intact.
 
Bibliografie web:
 http://www.mediaddict.ro/petre-tutea-un-taran-imperial/Catalin Dumitrescu in Cultura, Interviuri, Media .consultat la 26/ dec./2013
 http://www.tiras.md/consultat la 28-dec-2013
 http://ceahlaul.wordpress.com/ consultat la 3- ian.- 2014
hHYPERLINK « http://forum.drumulinvingatorilor.ro/index.php?topic=1044.15;wap2 »ttp://forum.drumulinvingatorilor.ro/index.php?topic=1044.15;wap2 3-ian-2014
 http://ro.wikipedia.org/wiki/Torna,_torna,_fratre!4-ian-2014