„Guvernul dumneavoastră negociază în prezent un tratat împotriva pandemiei cu O.M.S.! Dacă o semnează, O.M.S. va fi plasată deasupra Constituției Țării voastre și nu numai dumneavoastră, ci și Guvernul și Parlamentul dumneavoastră veți pierde toată libertatea de alegere. Cine controlează O.M.S. controlează lumea. Singură prevenire rezonabilă 100% eficientă și sigură a unei alte „Plandemii” criminale este spargerea imediată a O.M.S. în o mie de bucăți. Distrugerea sa” (Dr. Thomas Binder).

Numele meu este Thomas Binder. Am studiat medicina la Zurich, am obținut un doctorat în imunologie și virologie, specializat în medicină internă și cardiologie, am 35 de ani de experiență în diagnosticarea și terapia infecțiilor respiratorii acute în spitale, în secțiile de terapie intensivă și în cabinetul meu privat.

N-a fost niciodată o pandemie a unui virus ucigaș. A existat o plandemie a lașilor... și noi, medicii, vedem o pandemie de boli grave și de decese subite neașteptate din cauza infarctului miocardic, miocardită, disecție aortică, accident vascular cerebral și embolie pulmonară, tromboză și inflamație a tuturor organelor, spațiale creierului și coloanei vertebrale, coagulare inter-vasculară diseminată, infecții crescute, inclusiv Covid, din cauza imunosupresiei, cancer, boli autoimune, infertilitate, avort spontan și multe altele.

Acest genocid ARN modificat este cea mai mare crimă medicală din istoria omenirii, un dezastru umanitar de proporții fără precedent.

În prezent, industria farmaceutică lucrează la transferul tuturor vaccinurilor către platforma de vaccin ARN modificat. Se procedează astfel, deși doar a fi capabil să numere și să distingă străinul de sine, chiar și având o urmă de inteligență, este suficient pentru a realiza că platforma de vaccin cu ARN modificat este un total nonsens care pune viața în pericol.

Cele două defecte fundamentale ale sale sunt injectarea planului de construcție, pentru o proteină străînă organismului, fără a avea niciun control asupra celulelor corpului care o vor produce, în ce doză și pentru cât timp. Și faptul că se vinde prin cursul nostru pentru a produce această proteină străînă și apoi a o prezența la suprafață, va fi recunoscut eronat de sistemul nostru imunitar că fiind străîn, astfel distrus... la fel că respingerea unui organ străîn transplantat în ține.

Presupusă vaccinare cu ARN modificat constrânge organismul să producă o toxină în doză necunoscută și pentru o perioadă de timp necunoscută și transformă literalmente părți din ține într-un extraterestru.

Prin urmare, întreaga platformă de vaccin ARN modificat trebuie interzisă Imediat!

Guvernul dumneavoastră negociază în prezent un tratat privind pandemia cu OMS! Dacă o semnează, O.M.S. va fi plasată deasupra Constituției Țării voastre și nu numai dumneavoastră, ci și Guvernul și Parlamentul dumneavoastră veți pierde toată libertatea de alegere.

Cine controlează O.M.S.  controlează lumea. Singură prevenire rezonabilă 100% eficientă și sigură a unei alte plandemii criminale este spargerea imediată a O .M.S. în o mie de bucăți.

Dragi oameni, dacă vi s-a injectat o dată, sau chiar de mai multe ori, și poate chiar suferiți de efecte secundare severe ale injecțiilor de ARN modificat, nu disperați. Din ce în ce mai mulți medici responsabili sunt dispuși să vă ajute... și tot mai mulți oameni de știință responsabili fac cercetări pentru ca într-o zi să poată trata chiar și cele mai complexe efecte secundare ale efectelor ARN.

Cu injecțiile de ARN modificat este la fel ca și cu fumatul; Aproape niciodată nu este prea târziu să renunți la el și să trăieșți mai sănătos.

Indiferent dacă ați fost injectați sau nu... Treziți-vă! Îndreaptați-vă coloana vertebrală. Ridicați-vă și spuneți producătorilor, presupușilor voștri experți, guvernelor voastre, parlamentarilor voștri, generalilor voștri și autorităților voastre, care din punctul de vedere al populației, că au eșuat total în scandalul Covid: „Ajunge!”

În cele din urmă, supuneți judecății pe cei vinovați

Faceți asta,dacă nu pentru voi, atunci pentru un viitor care merită trăit, pentru copiii și nepoții voștri. Acum!

--------------------------------------------