Haosul lumii nu se naște din sufletul popoarelor, raselor sau religiilor, ci din apetitul nesățios al celor puternici (Le Saker Francophone).

„Stările moderne sunt lucruri puternice, mașini vaste construite din componente umane care acționeaza conform propriei lor logici și pentru propriile lor scopuri”. (Eugypius pe „Substack)

Ca evreu american și cunoscător al folclorului poporului meu, vă atrag atenția asupra tulburătoarei figuri a dybbuk (dih-bik), un demon fără trup care, din cauza păcatelor sale, rătăcește la nesfârșit printre noi și poate intra în trupul unei persoane vii, care apoi va chinui și chinui comunitatea până când va fi exorcizată în mod corespunzător de un minian de rabini îmbrăcați în giulgiuri albe de înmormântare și care țin jurământul sacru. Așa că vă prezint pe Andrew Weissmann, avocat, dybbuk șef american, care a fost pe scenă de zeci de ani, semănând discordie și nenorocire, conducând o mulțime nesfântă de dybbukim care se numesc Lawfare pentru a afecta instanțele și a se amesteca în alegeri.

Rețineți: Michael Sussman, unul dintre instigatorii RussiaGate; Michael Bromwich, fost inspector general al Departamentului de Justiție (!), apoi consilier al lui Christine Blasey Ford (o ții minte?), David Laufman, fost spriț de contrainformații al Departamentului de Justiție și Blasey Ford, Marc Elias, inginer extraordinar pentru operațiunile de recoltare a voturilor pentru 2020 alegeri și multe farse conexe, Dan Goldman, consilier principal al Comitetului Judiciar al Camerei pentru demiterea lui Donald J. Trump... toate dibbuks! Dibbuk Weissmann este cel mai bine cunoscut, desigur, pentru că a condus campania „Coluziune cu Rusia” (Coluziune – DEX - „Înțelegere secretă între două părți, două persoane etc. în defavoarea unei a treia” – n.r.) a Consiliului Special (2017-2019) în absența mentală a liderului său nominal, Robert Mueller, o companie care, în cele din urmă, nu a putut găsi niciun caz de coluziune între președintele de atunci Trump și ruși – dar care au reușit, datorită unui potop de scurgeri de informații media, să arunce o presiune de  denigrare a lui Trump asupra a jumătate din populația americană.

Dibbouk Weissmann a bântuit recent canalul de știri prin cablu M.S.N.B.C. ca „analist juridic”. Și totuși, acest demon care își schimbă forma reapare astăzi în cazul de corupție globală al familiei Biden, printre altele. Vezi dacă poți urmări povestea complicată care vine la noi de la Dibbuk Central, adică Ucraina, și F.B.I.

Poate știți deja că în mai 2014, Hunter Biden, fiul vicepreședintelui de atunci Joe Biden, a fost numit în consiliul de administrație al companiei ucrainene de gaze naturale „Burisma”, unde a fost plătit cu 80.000 USD pe lună pentru expertiza sa (nu avea niciuna – n.a.) în industria mondială a gazelor. Se întâmplă că exact în același timp, vicepreședintele Joe Biden a fost numit „omul punctual” al președintelui Barack Obama în Ucraina, după lovitura de stat de la Maidan din 2014, organizată de secretarul adjunct de stat Victoria Nuland și C.I.A., care l-a destituit pe președintele ales, Viktor Ianukovici.

Ucraina a ales apoi un nou președinte prietenos cu SUA, Petro Poroșenko. „Burisma” era deținută de un oligarh pe nume Mykola Zlochevsky. Se pare că cei 80.000 de dolari pe lună al lui Hunter Biden nu au fost de ajuns. Vicepreședintele american Joe Biden l-a presat pe Zlochevsky de la „Burisma” să-i plătească lui Hunter și lui însuși 5 milioane de dolari (fiecăruia) pentru servicii suplimentare. Președintele Petro Poroșenko avea un confident politic și reparator (rezolvator de probleme) pe nume Oleksandr Onyshchenko, pe atunci membru al parlamentului ucrainean. În 2015-2016, Onyshchenko l-a informat pe Zlochevsky că distribuirea unor sume mari de bani către Biden ar putea să nu fie o idee bună. Într-un fel, plângerile lui Onyshchenko cu privire la operațiunea de escrocherie a lui Biden au ajuns pe paginile principalul ziar de la Kiev. După cum știm cu toții, în noiembrie 2016, Donald Trump a fost ales președinte al Statelor Unite. Dezastru! Spaima la Ambasada Statelor Unite la Kiev!

În decembrie 2016, ambasadorul SUA în Ucraina, Marie Yovanowicth, a trimis e-mailuri panicate compatrioților săi despre acuzațiile lui Onyshschenko de corupție pe Biden. Unul dintre destinatari a fost un agent CIA încorporat în Consiliul de Securitate Națională, Eric Ciaramella, cunoscut mai târziu drept „avertizorul ucrainean al apelurilor telefonice”. Vă amintiți că în vara anului 2019, proprietarul atelierului de reparații computere din Delaware, John Paul Mac Isaac, a intrat în posesia unui laptop abandonat de Hunter Biden - care, prin lege, trebuia lăsat la 90 de zile după reparații - și, văzând conținutul surprinzător al acestuia , a încercat să o dea F.B.I., faptă pentru care a fost demis. Între timp, agentul CIA Eric Ciaramella a denunțat un apel telefonic al domnului Trump către noul președinte ucrainean Volodymyr Zelensky pentru a se informa despre activitățile lui Biden în acea țară. Mai târziu în toamna aceea, în timp ce procedurile de demitere împotriva președintelui Trump erau în desfășurare, agenții F.B.I. au revenit la acuzația împotriva domnului Mac Isaac și au luat computerul din posesia agenției.

Trebuie luat în considerare că directorul FBI Christopher Wray fusese informat de sosirea laptopului lui Hunter Biden la sediul său și de conținutul acestuia și a fost în cunoștință de cauză despre asta pe tot parcursul procesului de demitere și a procesului domnului Trump în Senat. Nici procurorul general de atunci William Barr, superiorul domnului Wray.

Puțin ciudat? Să ne întoarcem cu câțiva ani în urmă: se dovedește că în decembrie 2016, Oleksandr Onyshchenko a mers la F.B.I. cu un set de casete audio înregistrate de șeful „Burisma”, Zlochevsky conținând apelurile telefonice dintre vicepreședintele Joe Biden și președintele ucrainean Poroșenko. Zlochevsky era acum speriat că președintele ales Donald Trump ar putea avea o atitudine total diferită față de administrația Obama-Biden față de Ucraina. Șeful „Burisma” pusese mâna pe casetele care, să zicem, erau o poliță de asigurare în cazul în care guvernul său ucrainean lipsit de scrupule și mai dubioșii săi asistenți ai Departamentului de Stat al S.U.A. și C.I.A. îi dădeau sfaturi cu privire la operațiunile sale. La acel moment, domnul Onyshchenko fusese desemnat oficial ca sursă umană confidențială F.B.I.. Se pare că a avut în ambele sensuri, spunând comunității de informații americane despre afaceri întunecate din eșaloanele superioare ale Ucrainei de ceva vreme, că are încredere în el și că Statele Unite îi plătesc sute de mii de dolari drept recompensă pentru eforturile sale. Acum ghiciți cine a intervenit chiar în momentul (16 decembrie 2016) sursa umană confidențială, domnul Onyshchenko, a apărut cu înregistrările lui Poroșenko-Biden ale lui Zlochevsky: American Lawfare dibbuk Andrew Weissmann - dintre toți oamenii! La ce s-a gândit bietul și naiv domnul Onyshchenko când a înmânat Departamentului de Justiție al lui Barack Obama dovezile corupției lui Joe Biden, marele șef al Partidului Democrat?

Și ghiciți ce s-a întâmplat cu înregistrările audio ale cadourilor extravagante oferite lui Hunter și Joe Biden: pfffffttttttt…! S-au evaporat. Dibbouk Weissmann, care lucra atunci ca șef al diviziei de fraudă a Departamentului de Justiție, a făcut totul să dispară. Ca nimic. Dibbuk Weissmann s-a asigurat că D.O.J. și F.B.I. și-au încetat oficial interesul pentru ceea ce ar fi putut face familia Biden în Ucraina. Și ghiciți ce s-a întâmplat cu domnul Onyshchenko: a fost acuzat de minciună și corupție de propriul său guvern (ucrainean) și a devenit un fugar internațional atunci când comunitatea de informații americane a refuzat să-l lase să evadeze în Statele Unite. Ghiciți cine se teme pentru viața lor astăzi. Mai mult, înregistrările apelurilor telefonice care datează din 19 decembrie 2016 circulă liber în Statele Unite. Din acestea rezultă că președintele ucrainean Poroșenko îi mulțumește lui Joe Biden, pe atunci vicepreședinte, pentru că a permis Departamentului de Justiție al SUA să renunțe la caz. După cum relatează Stephen McIntyre pe Twitter (@ClimateAudit – n.a.): Joe Biden l-a asigurat pe Poroșenko că F.B.I. a „rezolvat” și că nu există „niciun motiv (pentru F.B.I. – n.a.) să-i vorbească din nou”. Biden s-a angajat să „verifice asta [cu F.B.I.] și să-ți confirme”. Pe „Repede-înainte” până astăzi.

Senatorul Chuck Grassley a ținut un discurs în Senat săptămâna aceasta, dezvăluind existența tuturor acestor casete care detaliază kickbackurile de peste 5 milioane de dolari plătite de domnul Zlochevsky familiei Biden. Podcasterul Dan Bongino le-a „desconspirat” în emisiunea sa de mai multe ori săptămâna trecută (episoadele 2020, 2031 și 2032). Rețineți de asemenea, că dybbuk-ul Andrew Weissmann este încă în libertate în țara noastră (S.U.A. - n.r.) și a stârnit din nou furtună săptămâna trecută cu un articol din „The Atlantic” intitulat „Operațiunea de rezervă a lui Jack Smith”, care sugerează că, dacă avocatul special Jack Smith, cazul Mar-a-Lago Papers împotriva lui Donald Trump se dovedește fără succes, un alt dosar ar putea fi deschis împotriva fostului președinte la tribunalul federal din New Jersey.

Nu este timpul să chem acest minian de exorciști rabini și să-l dai afară pe acest demon din corpul politic american?[1]

Aranjament grafic – I.M.

----------------------------------------