Creștinii știu ce spun eu acum. Veți cunoaște adevărul, iar „adevărul vă va face liberi!”. Doar că, așa cum spunea filosoful german Arthur Schopenhauer, orice adevăr trece prin trei faze: întâi, este ridiculizat, apoi este violent rejectat, după care este considerat de la sine înțeles.

Gardienii sumbri ai erorilor de politici publice și exponenții științei oficiale compuse din bănuieli și ghiceli educate nu pot rejecta la nesfârșit adevărul, care este pe cale să iasă la iveală și să facă să explodeze toate ideologiile prostești ale nou-normalismului.

Parcă încep să țin din nou la Paris... Se pare că parizienii redescoperă la timp libertatea și rațiunea. Și poate că îl regăsesc și pe Dumnezeu, între timp. Secularizarea și progresismul au aruncat omul în haosul religiilor „new age”, al credinței imbecile și cinice în libertatea pieței, al scientismului și al idolatrizării unor impostori ai științei, care nu suportă contrazicerea și nici dubiul cartezian (Descartes a fost parizian), eliminând ereticii din viața publică.

Secularizarea și progresismul au creat auto-intitulații zei ktonici (subpământeni) ai „Big Tech”, „Pharma” și „Finance”, care se pregătesc să trăiască sute de ani, suficient pentru a face trecerea la ființa post-umanistă care va înlocui de tot omul. Și au făcut vedetă dintr-un papă (pe care îl stimam nu de mult) care se crede progresist și coleg de „luptă” cu Megan Markle, vorbind cu entuziasm de „părinte 1” și „părinte 2”, de transumanism, de injectarea cu toate serurile experimentale etc. Dacă parizienii se trezesc, poate se trezesc și locuitorii „Micului Paris”.

Am spus încă de astă vară că i-ați acordat prea multă încredere și putere acestui auto-intitulat „comandant al acțiunii”. I-ați pus pe tavă Legea nazistoidă a carantinării nr.136/2020. Legea chiar îi dă dreptul să instituie carantina unde vrea, când vrea[1], chiar și peste capetele autorităților locale (a se vedea art.12 alin.1. Ordinele sale se execută, nu se discută)  a se vedea art.15 alin.1. La fel ca în cazul Timișoarei, și în București i se vor executa ordinele sumbre și implacabile, chiar dacă autoritățile locale vor fi votat contra carantinării.

În orice caz, să combați o pandemie, în anul 2021, când lumea de 8 miliarde de  oameni este într-o continuă și ultra-rapidă mișcare browniană, cu mijloace din anul 1400, când lumea de 750 de milioane de oameni trăia la distanțe între orașe care se străbăteau cu săptămânile (deci izolarea timp de 40 de zile avea sens) este de cea mai înaltă finețe științifică, o mare cucerire birocratică de sănătate publică.

„Coerența” și „competența” autorităților - care nu mai contenesc să se contrazică și să își adapteze din mers discursul „educat” și „consistent” - sunt parfum pentru încrederea populației, mai ceva ca tămâia, motiv pentru care 85% dintre infectați se tratează acasă. Afirmația lui Voiculescu V.V. că nu e cazul ca vaccinații să fie scutiți de la restricțiile carantinei pentru că vaccinul nu asigură oprirea răspândirii infecției este de pus în ramă. Adică, cel puțin în opinia acestui „specialist” fără vreo diplomă, vaccinurile sunt inutile[2]. Să tot ai încredere în vaccinuri, mai ales în condițiile în care vedem ce riscuri antrenează cel de la „AstraZeneca”.

Să nu plătești medicii și personalul medical din centrele de vaccinare, să proiectezi reduceri de 48% ale salariilor medicilor, mai ales ale celor de la A.T.I., să concediezi masiv personal medical pe motiv că este vorba de simpli TESA și sunt neesențiali (deși spitalele iau foc pe bandă rulantă, sunt în stare deplorabilă, punând viața pacienților și a medicilor în pericol și sunt nevoite să cumpere servicii de la clinicile și laboratoarele aparținând, în conflict de interese, managerilor sau șefilor de secții) înseamnă nu să fii mafiot, ci iresponsabil și prost și totalmente lipsit de inimă și compasiune.

Nu e de mirare că s-a descoperit cum fac munți de bani statuile pandemice, partenerii lor, rețelele de sens în care sunt captivi și băncile - din suferința și disperarea omului și din bani publici. Totul e ascuns la vedere, doar că profitorii malefici se bazează pe obiceiul nostru de a întoarce privirea de la ceea ce nu ne place și/sau nu înțelegem. Pandemia a adăugat un „binevenit” nor dens de smog peste aceste „afaceri”, făcând ca cei care arată cu degetul să fie blamați și acuzați de zădărnicirea bla bla, blestemați și așteptați cu lumânări la A.T.I.

Așa a fost distrus, pas cu pas, sistemul spitalelor publice de stat - prin externalizări de servicii, prin furtul banilor alocați din fondul național de asigurări de sănătate, prin monetizarea creanțelor contra fondului.

Văd că „Big Pharma” utilizează pentru ținerea în captivitate a spitalelor publice de stat și a căpușelor lor nu numai sponsorizările acordate „profesorilor” și „marilor” specialiști, ci și ipotecile pe creanțele contra fondului de sănătate. Executarea silită asupra veniturilor publice este interzisă prin lege. Cu toate acestea, în mod criminal, notarii și băncile participă entuziast la această schemă de fraudare a banului publici, la fel cum investitorii și fondurile de pensii cumpără acțiuni ale companiilor din industria militară sau „Big Pharma” chiar și când există probe ale crimelor (exemplul uitat cel mai recent este scandalul opioidelor, care a ucis 400 de mii de americani, dar care încă se vând bine). Rezultă că rețeaua mafiotă de sens este mult prea extinsă pentru a mai putea fi oprită - exceptând situația în care cineva bine intenționat și ferm decis va desființa rețeaua, prin interzicerea externalizării serviciilor spitalicești ș prin eliminarea ipotecilor pe creanțele contra fondului de sănătate. Acest cineva nu e Voiculescu.

În spitalele publice de stat se va muri cu zile, în continuare, vor fi în continuare evitate și se va muri cu zile, acasă. Acesta este, într-adevăr, un sistem sanitar de dezastru, cum zicea Arafat (cu intenția de a ne speria, și nu cu intenția de a lua măsuri de eliminare a dezastrului).

Aranjament grafic – I.M.

----------------------------------------------
[1] Găselnița cu evaluarea specialiștilor e „Vax albina” - s-a văzut la Timișoara că „specialiștii” au cerut carantină, dar comitetul local de situații de urgență a votat contra; concluzie - carantina e chestie politică, nu medicală.
[2] Invariabil, când altcineva spune asta, nu numai că devine imediat țintă pentru toate blestemele, dar este supus imediat tirului de întrebări leit-motiv - dacă e sau nu medic, dacă se pricepe, dacă nu cumva să i se pregătească niște lumânări la A.T.I. etc.; dar domnul Voiculescu nu e medic și, cu toate astea, este crezut pe cuvânt când emite astfel de sentințe.