Ion Maldarescu„Vom avea un Guvern Mondial, fie că ne place, fie că nu ne place. Singura întrebare este dacă acest Guvern Mondial va fi adoptat prin cucerire sau prin accept". (James Paul Warburg, 7 februarie 1950 - declaraţie în faţa Senatului S.U.A.)

Dacă declaraţiile care au debutat deliberat în 1974 cu cea a fostului secretar de stat al S.U.A., Henry Kissinger, „Depopularea trebuie sa fie cea mai mare prioritate a politicii externe pentru lumea a treia", astăzi s-au transformat în percepte impuse obligatoriu. Reducerea populaţiei planetei prin injectarea de vaccinuri este una din soluţiile necamuflate şi aproape oficializate ale aplicării fără menajamente a eugeniei la nivel global. Din cele prezentate se poate deduce uşor sursa de inspiraţie a „reformei" din sistemul românesc de sănătate. Este explicabilă sabotarea şi distrugerea acestuia, prin transformarea spitalelor în focare de infecţie şi perpetuare a bolilor, desfiinţarea unităţilor spitaliceşti şi refuzul finanţării de către ministrul neromân al ne-sănătăţii din România, pentru modernizarea şi retehnologizarea maternităţilor. „Izgonirea" peste hotare a medicilor români şi introducerea cardului de sănătate (cu obligativitatea donării organelor după deces) face de asemenea parte integrantă din programul globalismului agresiv, al încurajării traficului de organe (de ce nu, cu „accidente" şi morţi premature), al eugeniei şi transformării planetei în stat poliţienesc, sub control total.

Înfiinţate în 1984 şi devenite evenimente anuale începând cu 1990, conferinţele Technology, Entertainment & Design (TED) au fost recomandate ca întâlniri de referinţă ale evoluţiei pieţei de idei. Iniţial s-au desfăşurat sub egida sintagmei „idei care merită diseminate". Participanţii la conferinţe au un statut special, nu oricine putând fi admis în „club". Dacă IQ-ul membrilor ar putea pune semne de întrebare, un argument serios al condiţionării aderării la TED este „piperul" conţinut de taxa de membru (6.000 de dolari anual). Evenimentele din cadrul acestor întâlniri cu teme diferite au fost promovate permanent şi ultramediatizate. La una din recentele conferinţe TED, într-o prezentare referitoare la problema controversatelor emisii de bioxid de carbon şi efectele lor asupra schimbărilor climatice, celebrul miliardar de la Microsoft, Bill Gates, a prezentat o formulă proprie de urmărire a emisiilor de CO2, adăugând faptul că, în scopul de a ajunge la nivelul „0" de CO2, „probabil că unul din factorii acestei înmulţiri ar trebui să fie aproape de zero" :

CO2 = P x S x E x C, unde:
P reprezintă Persoane-locuitori ai planetei;
S = Servicii/persoana;
E = Energie/servicii;
C = CO2 / unitate de energie.

Să urmărim raţionamentul, cu precizarea imperios necesară: Bill Gates a donat sute de milioane de dolari pentru crearea de noi vaccinuri, deconspirând acum, fără putinţă de tăgadă, adevăratul scop al acestei soluţii de depopulare. Autorul intervenţiei descrie modul în care primul indice din formula prezentată - P (pentru persoane) - ar putea fi redus, prin afirmaţia: „Lumea de azi are 6.8 miliarde de oameni, număr ce va ajunge pană la aproximativ 9 miliarde. Acum, dacă facem o treabă foarte bună cu noile vaccinuri, cu serviciile medicale, cu serviciile de sănătate reproductivă, am putea, cel mai probabil, să reducem acest număr cu 10 sau 15%". Scopul declarat de reducere a populaţiei planetei cu 10 – 15 procente ar putea fi atins în câţiva ani, prin tehnologiile de sterilizare, respectiv de reducere a natalităţii şi prin aplicarea obligatorie a vaccinurilor.

Bill Gates - vaccin„Rarefierea" numărului de oameni se va aplica lent, fie prin metode neobservabile cu urmări târzii şi cu accentuarea bolilor degenerative, fie prin atenuarea fertilităţii, ambele marcând un fel de „moarte lentă" a umanităţii. Fundaţia Bill şi Melinda Gates a investit milioane de dolari în programe de vaccinare destinate oamenilor din întreaga lume şi în tehnologii de sterilizare, numite soluţii de „castrare temporară". Procedeele biologice vor avea un cuvânt greu de spus în uciderea a milioane de oameni al căror sistem imunitar va slabi, consecinţa vaccinurilor administrate. Printre programele de depopulare primează şi cel destinat cercetării şi creării de „vaccinuri activate de transpiraţie", prin utilizarea nano-elementelor cu modalităţi speciale de transmitere a vaccinurile în organismul uman, eliminând procedura injectării.

Comparând comentariile de până aici cu „prognoza" oficială despre care ne informează Agenţia Mediafax, veţi observa cât de bine se armonizează: „Guvernul estimează că populaţia României va continua să scadă în următorii patru ani, cu peste 200.000 persoane de la 21,3 milioane la 21,1 milioane locuitori, aşteptându-se în acelaşi timp ca numărul naşterilor să scadă între 2011 şi 2012, în contextul crizei şi reducerii indemnizaţiei de copii. Conform estimării autorităţilor, indicată într-un document guvernamental, populaţia României va avea o tendinţă constantă de scădere în anii imediat următori, de la 21,39 milioane locuitori în acest an la 21,35 milioane persoane anul viitor şi la 21,3 milioane cetăţeni în 2013. Aceeaşi evoluţie este aşteptată şi pentru anii ulteriori, cu o scădere la 21,2 milioane persoane în 2014 şi la 21,1 milioane locuitori în 2015 [...] Conform estimării guvernamentale, numărul de naşteri va scădea de la 219,1 mii persoane în acest an la 217,7 mii persoane anul viitor, nivelul din acest an urmând să fie din nou atins în 2013 şi depăşit în 2014 (221,1 mii persoane) şi în 2015 (222,2 mii persoane). Guvernul estimează că numărul persoanelor decedate va fi mai mare şi că populaţia României va scădea cu 215.000 locuitori în acest interval de patru ani..."

În accepţiunea „iluminaţilor", eliminarea membrilor mai puţin inteligenţi ai societăţii va conduce la mărirea IQ-ului general, respectiv promovarea ideii că rasa umană va deveni o specie competitivă în univers, pot constitui o abordare mai mult decât rezonabilă - susţin ei - pentru depopulare. Este şi aceasta o alternativă a autodistrugerii rasei umane sau a mult trâmbiţatului blestem al Apocalipsei!