Robert Spencer - 2015, Bruxelles - 2016, art-emis„« Refugiații » colonizeză un continent" se numeşte intervenţia scriitorului american la 4 septembrie 2015[1] şi chiar dacă „actualitatea" sa este depăşită cronologic, după evenimentele de la Bruxelles valabilitatea mesajului este revelatoare şi dăngătul de moarte a Europei s-a auzit din nou. Americanii nu vor Hirjah pe teritoriul lor, nu primesc „migranţi". (Ion Măldărescu, ART-EMIS).

Aproximativ 104.460 solicitanți de azil au ajuns în Germania în cursul lunii august 2015, stabilind un nou record. Aceasta face un total de 413.535 de refugiați și migranți care s-au înregistrat în Germania în 2015 până în prezent (articolul este datat 4 septembrie 2015 - n.r.). Țara așteaptă un total de aproximativ 800.000 de persoane care vor solicita azil în Germania în acest an. Şi acesta este doar Germania. Întregul continent european este inundat de refugiați într-un ritm fără precedent în istoria lumii. Acest lucru este nu mai este doar „criza « refugiaților »". Acesta este un Hijrah. Hijrah, sau jihad de emigrare, este, conform tradiției islamice, migrația sau călătoria lui Mohamed și a adepților săi de la Mecca la Yathrib, mai târziu redenumit de el Medina, în anul 622. După acest Hijrah, Mahomed a devenit nu doar un predicator de idei religioase, dar şi un lider politic și militar. Acesta a fost momentul care a prilejuit noile sale "revelații" prin care îşi îndemna adepții să comită violențe împotriva necredincioșilor. În mod semnificativ, calendarul islamic consideră Hijrah-ul, nu nașterea lui Mahomed sau prima sa „revelație", drept începutul Islamului, ceea ce înseamnă că Islamul nu este pe deplin fără o componentă politică și militară. Să emigreze în numele lui Dumnezeu - adică a pleca într-o altă ţară pentru a aduce Islamul acolo, este considerat în Islam a fi un act extrem de meritoriu. „Și oricine emigrează pentru cauza lui Allah va găsi pe pământ multe locuri și belşug", spune Coranul. „Și oricine îşi părăsește casa ca emigrant al lui Dumnezeu și al trimisului Său și apoi îl ia moartea, răsplata lui vine deja de la Allah. Dumnezeu este iertător şi milostiv totdeauna". Statutul superior al unor astfel de emigranți a determinat un grup de jihadişti britanici, care a câștigat notorietate în urmă cu câțiva ani pentru sărbătorirea atacului de la 11 septembrie, să se numească Al- Muhajiroun: Emigranții.

Acum, un Hijrah de o magnitudine mult mai mare este în desfăşurare. Dovada că acest lucru este un Hijrah, nu doar o criză umanitară, a venit în luna februarie, dar a fost puțin observată la timp și aproape uitată imediat. Statul Islamic a publicat un document intitulat „Libia: poarta strategică pentru Statul Islamic". Poartă către Europa, adică: documentul îi îndeamnă pe musulmani să meargă în Libia și să plece de acolo ca refugiați în Europa. Acest document spune viitoriilor jihadiști că armele din arsenalul lui Gaddafi sunt abundente și ușor de obținut în Libia și că țara „are un ţărm lung spre sudul Statelor cruciate, unde se poate ajunge cu ușurință chiar cu o simplă barcă". Statul Islamic nu a avut în vedere doar câţiva jihadiști care pleacă din Libia: s-a aflat în luna februarie că jihadiştii au plănuit să inunde Europa cu mai mult de 500.000 de refugiați. Desigur, nu toţi aceşti refugiați sunt jihadiști islamici. Nu toţi sunt musulmani, deși cei mai mulţi sunt. Dar nu s-a făcut nici un efort pentru a stabili aderarea refugiaților la Sharia (legea islamică) și cât de mult doresc s-o aducă în noua ţară. Orice astfel de efort ar fi „islamofob". Cu toate acestea, există deja indicii că Statul Islamic este pe cale să-şi pună planul în vigoare: printre refugiați au fost deja găsiţi jihadiști încearcă să intre în Europa. Vor fi multe astfel de descoperiri.

Autoritățile non-musulmane refuză să creadă, iar musulmanii nu vor să se afle!

Opt sute de mii de refugiați musulmani din singur an. Acest lucru va transforma Germania, și Europa, pentru totdeauna, va suprasolicita economiile națiunilor bogate sale și va modifica peisajul cultural dincolo de recunoaștere. Cu toate acestea, o dezbatere publică serioasă despre această criză este inhibată de prostia obișnuită: ziarul Washington Post a publicat miercuri un articol iresponsabil în care îi asemuie pe cei în îngrijoraţi de acest aflux masiv musulman în Europa cu naziștii din anii 1930 gata să incinereze evrei cu milioanele. Steaua de la Hollywood Emma Thompson a acuzat autoritățile britanice de rasism pentru ca nu iau mai mulţi refugiați - de parcă aceste autorităţi nu au făcut deja destul ca să-şi distrugă propria națiune. Aceasta-i situaţia. Dacă nu accepţi noua lume, care este sigur că va a aduce mai mult jihad și Sharia în Europa, ești un nazist și un rasist. Între timp, nimeni nu se deranjează să pună, cu atât mai puțin să răspundă, la o întrebare centrală: de ce este de datoria Europei să absoarbă toţi aceşti refugiați? De ce nu Arabia Saudită sau alte țări musulmane, care sunt bogate în petrol şi au spaţiu din belşug? Răspunsul este nerostit, deoarece autoritățile non-musulmane refuză să creadă, iar musulmanii nu vor să se afle: acești refugiați trebuie să meargă în Europa, deoarece acesta este un Hijrah.
Aceasta înseamnă, de asemenea, dăngătul de moarte a Europei!

Grafica - Ion Măldărescu
---------------------------------
[1]