„Al Jazeera” raportează (seara de 27 octombrie) bombardamente masive și continue în nordul Fâșiei Gaza; spre deosebire de oricea a fost văzut până acum. Ei cred că a început o ofensivă la sol. Toate comunicațiile cu Gaza - telefoane, fax, internet, celular - au fost blocate.

Biden a trimis Congresului o notificare privind „starea de război” cu privire la situația din Gaza (27 octombrie PM).

Toate comunicațiile prin telefonul mobil, internetul au fost blocate sau distruse de bombardamentele israeliene. Gaza este complet izolată de restul lumii. Este de așteptat uciderea în masă, ca stil de exterminare.

Pe lângă atacurile aeriene în curs și bombardamentele de artilerie forțele navale israeliene au început să bombardeze zona de nord a Fâșiei Gaza.

Forțele Armate Israeliene (I.D.F.) urmează să extindă operațiunile terestre în Gaza în această seară; Israelul ia în considerare renunțarea la acordul de ostatici și intenționează să invadeze-ocupe complet Gaza.

O.M.S., al cărei scop este de implementarea vaccinul ucigaș ARNm Covid, - Great Reset / Agenda O.N.U. 2030 - deplânge ipocrit că nu își pot accesa personalul de pe teren în Gaza, prin urmare nu-l poate ajuta.

Alte organizații ale O.N.U. cu „intenția de a ajuta” (U.N.I.C.E.F. și colab.) fac declarații similare.

Pe lângă lipsa oricărei comunicări, punctul de trecere a frontierei Rafah către Egipt este din nou închis, ceea ce înseamnă că nu există apă, mâncare, combustibil, electricitate.

Un tribunal de tip Nürnberg trebuie înființat nu numai pentru judecarea criminalilor din spatele acestui genocid, ci și pentru organizațiile care execută aceste ordine.

„Semiluna Roșie Palestiniană” afirmă că a pierdut contactul cu sediul său de operațiuni din Gaza.

Totul sună ca un strigăt de moarte pentru Gaza. Aceastea sunt intențiile Israelului:  eradicarea completă a Gazei, a populației din Gaza și ștergerea Gazei de pe hartă. Intenții posibile doar pentru că Occidentul sprijină total Israelul.

Rezoluția O.N.U. din 27 octombrie pentru încetarea focului (una dintre cele aproximativ 200-300 de rezoluții O.N.U. neascultate cu privire la agresiunile Israelului împotriva Palestinei în ultimii 70 de ani), negocieri de pace, eliberarea ostaticilor și a prizonierilor, plus declarația lui Antonio Guterres cu câteva zile înainte - condamnarea Hamas pentru atacul „surpriză” din 7 octombrie, adăugând că atacul nu a avut loc în mod izolat, ci după 57 de ani de opresiune israeliană - este o parodie completă.

Mass-media menționează în mod expres că aceste rezoluții introduse în mod repetat în mintea oamenilor sunt doar simbolice și nu au nicio semnificație legală -, au comunicat știrile din oră cu oră, în mass-media elvețiană, cu siguranță, și cea din UE.

Singura declarație demnă de jumătate din partea U.N.S.G. în cariera sa de 6 ani și jumătate a fost distrusă de Israel - și de majoritatea aliaților săi occidentali - care i-au cerut lui Guterres să demisioneze.

Imaginați-vă, de unde își iau ordinele, amenințările și banii, mulți mulți bani, pentru a mărșălu uciderea non-liderii occidentali, convertiți la atacuri fără suflet, dar pretinzând că ei conduc lumea?

În același timp, „ZeroHedge” raportează că S.U.A. au început să atace Siria și Irakul cu lovituri aeriene, unde se află militanți legați de Iran și instalații din estul Siriei, susțin S.U.A. Secretarul de Război al S.U.A., Lloyd Austin , a declarat: „Astăzi, la îndrumarea președintelui Biden, forțele militare americane au desfășurat lovituri de autoapărare în două unități din estul Siriei, folosite de Corpul Gărzii Revoluționare Islamice iraniene și de grupurile afiliate”.

Atacurile au fost efectuate de avioane de război americane F-15 și F-16, care operează probabil din zonele Golfului sau din Marea Mediterană, unde au fost poziționate recent noi mijloace navale americane, urmărind evenimentele în mișcare rapidă din Gaza.

„Fox News” relatează și despre incursiunea terestră israeliană în Gaza, cu tancuri care trec granița cu Gaza. Cum arată situația pe teren în acest moment, este greu de spus - deoarece comunicarea dintre Gaza și lumea exterioară este complet stopată. Din toate acestea, poate fi de așteptat un genocid susținut de israelieni și occidentali, Doamne ferește, ar putea avea loc masacre de nedescris.

Israelul a avertizat din nou că populația rămasă în orașul Gaza și în nordul Fâșiei Gaza va fi bombardată fără discernământ - sau răsturnată, având în vedere numărul de tancuri care se deplasează peste zonele de graniță de nord. Locuitorii din Gaza, inclusiv reporterii, medicii și asistentele - și echipamentul medical aferent încă rămas - vor fi sacrificați și distruși, deoarece nu au unde să fugă. Granița Rafah fiind închisă.

Următorul pas în această escaladare a războiului, poate fi un atac asupra Iranului - în zonele Golfului și Mediteranei din partea armatei militare americane - încă în curs de finalizare. De asta se teme Col. MacGregor într-un interviu recent cu Tucker Carlson, „Al Treilea Război Mondial va începe în Israel și va sfârși în Iran...”.  Să ne rugăm ca o asemenea catastrofă să poată fi oprită înainte de a fi prea târziu. Odată ce se declanșează, nimic nu mai poate fi previzibil și, cel mai probabil, Rusia se va implica, deoarece Rusia nu va lăsa Iranul expus fără apărare în fața atacurilor americane. Dacă se întâmplă acest lucru, Europa poate deveni pentru a treia oară în puțin peste 100 de ani, parte a unui teatru de război.

„Liderii” nemilosi, lipsiți de suflet, fără conștiință și cei mai răi, fără coloană vertebrală, numiți de cabală în Europa, Ursula von der Leyen din U.E., președintele Comisiei U.E. și cancelarul german Olaf Scholz, în mod firesc servanții W.E.F. (Forumul Economic Mondial) al lui Klaus Schwab și întreg anturajul lor corupt, ar fi în mare parte de vină. Ei au puterea să cheme Israelul și Occidentul, să ceară încetarea focului, să cheme discuții de pace - dacă nu pot, ar trebui să demisioneze, arătând lumii dezacordul lor cu W.E.F. și financiar-militar-IT- Media-Pharma din spatele W.E.F..

Soluția este trezirea la scară largă.

Notă - Peter Koenig  este analist geopolitic și fost economist senior la Banca Mondială și la Organizația Mondială a Sănătății (O.M.S.), unde a lucrat timp de peste 30 de ani în întreaga lume. Este cercetător asociat al Centrului de Cercetare a Globalizării și senior Fellow nerezident al Institutului Chongyang al Universității Renmin, Beijing.Este autorul cărții „Implosion - An Economic Thriller about War, Environmental Destruction and Corporate Greed (Implozie - Un thriller economic despre război, distrugerea mediului și lăcomia corporativă)  și coautor al cărții lui Cynthia McKinney „When China Sneezes:  From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis” (Când China strănută: de la blocarea coronavirusului la criza politico-economică globală) 2020.