Mai mult ca sigur, nu toți cei internați în așezămintele de boli psihiatrice au fost dignosticați corect ca fiind bolnavi. Unii au fost/sunt izolați acolo pentru ca adevărurile inconvenabile cunoscute de către ei să nu se rostogolească spre cei ce-și pun numele compromise pe listele guvernelor.

Mai mult ca sigur, nu toți cei aflați în libertate sunt sănătoși mintal, demența fiind o afecţiune la modă, mai ales în rândul celor de la cârma marilor puteri ale lumii. Ce exemplu mai grăitor poate exista decât comportamentul specific maladiei Alzheimer, acea tulburare neurologică progresivă ce determină atrofia cerebrală până la mărimea unui bob de mazăre, alterarea ireversibilă a intelectului până la demența senilă, inclusiv moartea celulelor creierului, observabil la unul dintre jandarmii planetei?

Cercetătorii în domeniu au mai stabilit că această groaznica maladie „generează demența manifestată prin scădere continuă a abilităților de gândire, comportamentale și sociale, care afectează capacitatea unei persoane de a funcționa independent” (ca să nu mai amintim de dreptul de a avea acces la valiza nucleară. Ghici, ciupercă cine-i?). Bolnav să fie, dar nu-i locul lui la casa văruită în alb. Nici măcar rolul de cowboy nu-l mai poate juca…De jucat, se joacă inconştient cu soarta lumii.

Prea departe nu-s nici „Bilderbergii”, care se erijeazeă în dumnezei ai planetei, deși manifestările unora dintre aceștia îi deconspiră  ca fiind purtători de „abilități” alzheimer. O concretizare a „abilităților” de care aminteam este „Tratatul pandemic” prin care OMS, acea organizație care de peste doi ani de zile a demonstrat că poartă titulatura de Organizația Criminală a (Ne)Sănătății, cere și impune statelor lumii să-şi cedeze OMS Suveranitatea Sănătăţii Naționale. Nu degeaba retrăsese controversatul Donald Trump fondurile acordate de SUA acestei organizații. Știa el ce știa și… n-a mai avut al doilea mandat, precum ascultătorul chiriaș de la Cotroceni, care „execută, nu discută” ordinele primite, oricare ar fi acestea și oricât de nelegal ar tropăi bocancii săi pe pagilnile Costituției României, ajunsă sul de hârtie igienică pentru șeful de stat în poziţia „în genunchi”..

Vreți dovada? Citiți: „Mai multe guverne s-au angajat să semneze tratatul global al OMS privind pandemia, care va ceda suveranitatea sănătății Organizației Mondiale a Sănătății. Cine a sprijiit/sprijină tratatul OMS împotriva pandemiei?: […] Pe 30 martie 2022, Organizația Mondială a Sănătății a publicat următoarea listă cu 25 de lideri mondiali care s-au angajat să lucreze împreună „pentru un nou tratat internațional pentru pregătirea și răspunsul la pandemie”: Boris Johnson, prim-ministru al Regatului Unit; Volodymyr Zelensky, președintele Ucrainei; Erna Solberg, prim-ministrul Norvegiei; António Luís Santos da Costa, prim-ministrul Portugaliei; Mario Draghi, prim-ministrul Italiei; Klaus Iohannis, Președintele României; Emmanuel Macron, președintele Franței; Angela Merkel, cancelarul Germaniei; Charles Michel, președintele Consiliului European; Kyriakos Mitsotakis, prim-ministrul Greciei; Pedro Sánchez, prim-ministrul Spaniei…” (și, bineînțeles, Tedros Adhanom Ghebreyesus, directorul general al Organizației Mondiale a Sănătății - s.r.)[1].

Prin, goarna ursulită, coruptă și toxică, țările captive ale lagărului concentraționar, respectiv, cele 12 stele căzătoare au fost anunțate în mod dictatorial că vor fi obligate să cedeze rapid suveranitatea lor națională în favoarea Turnului Babel de la Bruxelles. Desigur, chiriașul de la Cotroceni, căruia i s-a promis marea cu sarea, va da curs solicitării goarnei fără a organiza un referendum. Dictatorul nu întrebă cetățenii, iar nărodul nu întrebă norodul ce vrea! Vorba Lăpușnenului: „Dacă voi nu mă vreți, eu vă vreau”… sclavi.

Nu este nevoie de studii juridice să apreciezi că cedarea suveranității naționale fără consultarea și aprobarea poporului prin referendum poate avea o sigură definiție: Trădare de Neam și Țară. Ce te faci însă cu nărodul fiindcă nu-l leagă nimic nici de Neam, nici de Țară! Ce te faci cu un Guvern de roboți obedienți, care vor să reconstruiască altă țară distrusă de război, nu s-o apere și s-o sluijească pe-a lor? Ce te faci cu un Parlament de slugi care  ridică mâna dormind, deși prin acea fără-de-lege se vrea pieirea lor?

O altă imagine a stării noastre cea de toate zilele o descrie fostul ministru Petre Daea, de altfel singurul ministru al celor 32 de ani de distrugere a țării care începuse să facă ceva pentru conaționalii săi, dar a fost oprit prin declarația unui idiot: „A trecut vremea gostaturilor!”. Ce construise el a fost distrus. „Eu am spus-o și o repet: războiul stomacurilor goale este mai periculos și mai devastator decât cel cu arma. […] Este incredibil ce s-a făcut! […] Eu nu întreb de ce au făcut-o, eu întreb dacă există măcar un răspuns de regret că au făcut așa ceva”(Petre Daea).

-----------------------------------------
[1] vedeți lista completă a șefilor de state care vor cedarea suveranității sănătății națiunilor aici - https://thecountersignal.com/governments-commit-to-who-pandemic-treaty/  
Buimacul lovit de Alzheimer de la casa văruită  variolă a maimuței este ceva ”de care toată lumea ar trebui să fie îngrijorată”, a declarat duminică președintele american Joe Biden, adăugând că oficialii americani din domeniul sănătății analizează posibile tratamente și vaccinuri.
”Lucrăm din greu să ne dăm seama ce să facem”, a spus Biden reporterilor la o bază aeriană din Coreea de Sud înainte de a pleca cu Air Force One către Japonia, potrivit Reuters, citată de antena3.ro.
Până acum au fost depistate cazuri de variola maimuței în Germania, Marea Britanie, Grecia, Israel, Franţa şi Spania. De asemenea sunt cazuri confirmate de variola maimuţei şi pe teritoriul SUA.