Astrid Stuckelberger are 30 de ani de experiență ca om de știință și cercetător, iar de 25 de ani ca profesor la Universitățile din Geneva și Lausanne (Elveția). Ca profesor universitar și expert internațional în probleme de sănătate publică este invitată în întreaga lume pentru a susține prelegeri de pregătire academică. Preocupările sale acoperă domenii despre înbătrânire, determinanții sociali ai sănătății, tehnologiile de sănătate publică, dar și spectrul de echitate, etică și drepturile omului

În anii 2009-2013, Astrid Stuckelberger a fost afiliată la O.M.S., având ca specialitate pandemiile. A publicat peste 180 de studi cu caracter științific și 12 cărți[1]. (Redacția ART-EMIS)

Nu sunt o alarmistă, vreau doar să explic prin știință, minciunile, corupția, propaganda… Și despre răul provocat de vaccinuri. Pentru că sunt un expert în sănătate publică și știință. Injectările nu sunt vaccinuri, ci un experiment biotehnologic, sintetic. Lucrul periculos despre vaccin este că declanșează infecția. Nu cred că proteina spike este problema, ci vaccinul conține grafen. Este mortal și acum avem statistici. Noi știm.

O.M.S. nu este aceeași organizație ca înainte. În anul  2016 s-a produs o schimbare

Au fost create special organizații precum Alianța Globală pentru Imunizare prin Vaccin (G.A.V.I.) - condusă de Bill Gates - care au venit la O.M.S. în 2006 cu finanțare. De atunci, O.M.S. s-a dezvoltat într-un nou tip de organizație internațională. G.A.V.I. a câștigat din ce în ce mai multă influență, și imunitate totală, mai mult decât diplomații din O.N.U. G.A.V.I. poate face exact ce vor, poliția nu poate face nimic. O.M.S. a fost supusă unui audit în 2014 și, după aceea, a devenit mai mult ca o companie cu țări ca subsidiare.

Când am lucrat cu relațiile internaționale în cadrul O.M.S. în 2013, am văzut că G.A.V.I. e prezentă din ce în ce mai mult. G.A.V.I. a prezentat un plan global de acțiune pentru vaccinare 2012-2020. Adică opt ani în care G.A.V.I. a avut totul în mână. Bill Gates s-a ocupat de vaccinare, el a preluat-o.

OMS deține o putere enormă asupra țărilor.

Înainte, toate țările erau libere. Dar acum, când fac interviuri în întreaga lume, văd că fiecare țară face parte dintr-o „companie O.M.S.”. O.M.S. nu mai este o organizație democratică, precum O.N.U. Diferitele guverne formează baza „întreprinderii”. În mod logic, este de acord cu ceea ce se întâmplă acum, deoarece „companiile” vor bani, afaceri și să controleze oamenii. E ca sclavia. Impozitele pe care le plătim merg către guvernele care sunt supuse „companiei”. În cadrul organizațiilor multinaționale, precum G.A.V.I.

G.A.V.I., Banca Mondială și O.M.S. au încheiat un contract numit International Facility Finance for Immunization (I.F.F.M.). Țările noastre, oamenii noștri, plătesc  O.M.S., Băncii Mondiale și G.A.V.I. pentru a-și desfășura programele de imunizare. Ceea ce înseamnă vaccinarea întregii populații. Când vezi planul de la G.A.V.I., vezi că din 2012 până în 2020 au avut ca obiectiv acest lucru. Dar pentru că planul nu a funcționat, au trebuit să creeze o pandemie. Pandemia a fost cu siguranță planificată.

Poți vedea asta din toate documentele. Toată lumea le poate analiza, sunt în aer liber, chiar în fața ochilor noștri.

Mortalitatea în anul 2020[2] nu a fost mai mare în comparație cu alți ani. Este o minciună și nu o pandemie. O.M.S. acceptă că mortalitatea nu este mai mare, dar nu a declarat că „pandemia” s-a încheiat.

Eu nu mă consider ca un denunțător, ci un expert în sănătate publică, medicină și știință. Dar servitorii lui Gates mi-au declarat război.

Universitațile din Geneva și Lausanne mi-au oprit toate cursurile. Sunt judecată, mă atacă. Vor să-mi retragă licența medicală, încearcă să spună că nu sunt competentă, că mint. Acest lucru este valabil pentru toți cercetătorii care spun acest lucru, acum suntem câțiva medici care avertizează despre deces după vaccinare. Este periculos pentru profesioniști să vorbească despre asta.

Rolul presei în răspândirea minciunilor.

Mass-media este plătită de „companii” multinaționale. Eu îi numesc pirați internaționali. Și mass-media controlează guvernele. Mass-media trebuie să devină independente, trebuie să ajute populația să obțină informații gratuite.

O serie de studii și medici au evidențiat că există tratament pentru Covid-19. Soluția este să ne întoarcem la viața comunității antice. Trebuie să organizăm un sistem social paralel. Trebuie să ne întoarcem la „Epoca vikingilor”. Am venit în Elveția, multe lucruri aici au acum rădăcini în vremurile vikingilor. Mă gândesc mult la asta – în Norvegia se poate reveni la agricultură (declarație într-un interviu pentru o publicație norvegiană - n.r.).

Vaccinarea trebuie oprită imediat din cauza conținutului vaccinurilor.

După 30 de ani de cercetări, știu că atunci când ai unul, două sau trei studii de caz și observi la microscop, pentru dovezi conceptuale, atunci nu e nevoie să faci mai multe cercetări. Ceea ce vezi la microscop este o dovadă suficientă. Când până la zece experți din întreaga lume văd acelasi lucru la microscop, e suficient. În vaccinuri se văd grafen, paraziți, metale… Prin urmare, ar trebui să oprim vaccinarea și să interzicem toate injecțiile. Cei care continuă ar trebui să fie urmăriți penal.

Ratele de deces și efectele secundare care sunt raportate reprezintă doar 1-10% din realitate. La sfârșitul lunii octombrie, „European EudraVigilance” a arătat 29.000 de morți, dar un bilanț pesimist ar putea fi de 290.000. Acest lucru nu este ușor de știut, pentru că nu se fac autopsiile. Există o mulțime de minciuni și escrocherii în știință și în sisteme. Testul PCR este un exemplu, medicul nu îl poate folosi pentru diagnostic.

Medicii sunt plătiți să susțină că decesele se datorează Covid, pe baza PCR care nu funcționează. Foarte des acest lucru se întâmplă fără autopsie. Ei spun că decesul se datorează Covid, chiar și atunci când nu este așa.

Oamenii au fost păcăliți. Și politicile și definițiile s-au schimbat

Este groaznic că nu se face cercetare clinică, se obține doar informații de la spitale. Este unic în istoria pandemiei că datele nu sunt disponibile. În Statele Unite, sunt raportate 17.000 de decese după vaccinare, inclusiv copii și bebeluși. Nu este etic să continui. Până acum, în Statele Unite, numărul deceselor este de trei ori mai mare decât totalul tuturor vaccinurilor din ultimii 35 de ani. Acestea sunt cifre oficiale, fără cercetare clinică sau validare. Cercetările nu sunt finalizate, dar vaccinarea continuă. Este îngrozitor, cu adevărat criminal.

Nu a fost o pandemie. A fost o pandemie de PCR, propagandă, o propagandă a fricii… Există corupție masivă și conflicte de interese. Știința și mass-media sunt de asemenea corupte, întregul sistem este corupt. Profesioniștii sunt cumpărați cu acțiuni în companiile de vaccinuri. S-au gândit la asta în ultimii 20 de ani. Industria controlează mass-media, medicii… Minciunile vin de la universități care spun „știm știința”. Este unic. Universitățile din Elveția vând „Pfizer” și „Moderna”.

Oamenii au fost păcăliți. Nu au văzut că a fost propagandă. Și politicile și definițiile s-au schimbat[3].

------------------------------------