De aproape un an de zile trăim sub presiunea indusă de cei care folosesc virusul „chinezesc” ca o armă de înspăimântare a populației și de supunere politico-medicală a ei. Fără nicio îndoială, Președintele României știe foarte multe. El este om de încredere al colonialiștilor de la Bruxelles, Berlin, Paris și al globaliștilor de la Washington, care se pregătesc să preia din nou puterea și să readucă guvernul american sub controlul marilor bancheri sataniști evrei. Președintele este cel care primește mesajele verbale foarte secrete din partea mai marilor U.E. și ai lumii globaliste, cea care l-a pus pe el în fruntea României, cu misiunea fermă de a menține în țară un climat de conflicte permanente între români, care să nu le permită coeziunea și acțiunea concertată în direcția unică a promovării interesului lor național, în primul rând a interesului etniei române majoritare, cea pentru care s-a creat statul național unitar român, a recăpătării suveranității și controlului asupra propriilor bogății naturale, a resurselor și a controlului asupra banilor țării.

Se exagerează mult cifrele în domeniul pandemiei, inclusiv cifra morților de Covid,  scopul fiind prelungirii menținerii stării de alertă medicală, a controlului populației și impunerea unor măsuri neconstituționale ilegale

Exagerările au rolul de a prelungi menținerea stării de alertă medicală, care permite un control facil al populației și impunerea unor măsuri neconstituționale, ilegale chiar

Ca urmare, este exclus ca președintele să nu știe că se exagerează, că se minte, că se procedează intenționat greșit, imoral și ilegal, în unele cazuri. Din contră, el este cel care stimulează acest mod de acțiune pentru implementarea protocolului medical stabilit de globaliști pentru zona de influență în care ne găsim și noi. Chiar în primele zile ale anului 2021, președintele S.U.A., Donald Trump, a declarat și el că se exagerează mult cifrele în domeniul pandemiei, inclusiv cifra morților de Covid. Aceste exagerări au rolul de a prelungi menținerea stării de alertă medicală, care permite un control facil al populației și impunerea unor măsuri neconstituționale, ilegale chiar, cum ar fi interzicerea unor libertăți, a libertății cuvântului, a libertății de mișcare, a practicării cultului ortodox, neagreat de globaliști, a practicării cultului morților etc.

O precizare: când afirm că se procedează intenționat greșit, imoral și ilegal, în unele cazuri este deja fapt cunoscut. Poate nici n-ar trebui să repet. Dau un singur exemplu: a interzice autopsia unor persoane decedate, care au avut două-trei-patru sau mai multe diagnostice severe și a dispune medicilor să-i declare morți din cauza virusului chinezesc, încalcă deontologia medicală, este ilegal și imoral. Se pot da și alte exemple, cunoscute, cred eu, de cititorii noștri.

Un popor întreg este ținut sub psihoză continuă, întreținută pe banii lui

Pe mine mă impresionează negativ și faptul că se produce o agresiune mediatică extraordinară asupra psihicului românilor. De peste trei decenii, românii își petrec o mare parte din timpul liber în fața televizorului. „Cu televizorul s-a mințit poporul” în decembrie 1989, iar în următoarele trei decenii, cu televizorul s-a manipulat poporul pentru a i se lua tot ce a avut și nu mai are. I s-au luat toate drepturile colective, în schimbul unor drepturi individuale, care astăzi produc efecte benefice tot mai mici asupra vieții oamenilor. Astăzi, la toate televiziunile, ai căror patroni sunt în majoritate globaliști, se vorbește zilnic, majoritatea timpului acordat știrilor și altor emisiuni, despre boală, despre morți, despre cifrele celor infectați, despre disperarea că nu mai sunt locuri în spitale, în reanimări etc. Este îngrozitor. Un popor întreg este ținut sub psihoză continuă, întreținută pe banii lui. Spun pe banii lui, pentru că guvernanții globaliști au mituit în mod josnic televiziunile și marile ziare pentru a promova linia politico-medicală oficială, pentru a combate medicii care au alte păreri, inclusiv prin cenzură jegoasă și pentru a întreține spaima populației și aducerea ei la vaccin, noua uriașă sursă de îmbogățire a magnaților financiari ai lumii, acționarii industriei Pharma care produce vaccinurile.

În medicină nimic nu este la fel de sigur  pentru toți pacienții

În ceea ce privește oportunitățile, eu nu-mi permit să formulez teze în domeniul Medicinii. Nu sunt atotcunoscător, ascult și eu părerile medicilor și constat că ele nu converg, sunt diferite, adeseori sunt chiar opuse. Ascultând medici de nivel înalt eu am reținut că, în domeniul Medicinei, nimic nu este sigur! Ca urmare, eu recomand prietenilor mei, deci și cititorilor noștri, ca în momentul în care cineva din lumea politică, sau din lumea medicală, le spune că un medicament sau un vaccin este sigur, să nu-l creadă, ci, din contră, să fie mai precaut ca înainte. Repet, ce am înțeles eu: în medicină nimic nu este sigur  pentru toți pacienții.

Firma producătoare a vaccinului anti-Covid-19 nu oferă nici un fel de garanții privitoare la calitatea respectivului vaccin. Distribuitorul vaccinului ne asigură verbal ar fi bun, dar nu răspunde juridic dacă se întâmplă ceva, iar cel care răspunde juridic, nu ne dă nici o garanție

Cât despre vaccinurile agreate de mai marii lumii globaliste, cele ale companiilor menționate de dvs, ceva mi se pare ciudat. Firma care produce vaccinul anti-Covid-19 Pfizer-BioNTech nu oferă nici un fel de garanții privitoare la calitatea respectivului vaccin. Garanțiile verbale le oferă firma care distribuie vaccinul, dar care nu răspunde juridic pentru eventualele urmări medicale negative asupra subiecților  vaccinați, suferite în timp. Adică, distribuitorul vaccinului ne asigură că este bun, dar nu răspunde juridic dacă se întâmplă ceva, iar cel care răspunde juridic, nu ne dă nici o garanție. De ce oare, situația aceasta?

De unde știa  Anthony Faucci în 2018 ca virusul de la Wuhan va fi „scos pe piață” și folosit ca o armă politico-medicală sub formă de pandemie?

Cred că cea mai bună luptă împotriva pandemiei este aceea de imunizare pe cale naturală. Din păcate însă, imunizarea pe cale naturală presupune existența unui nivel de trai ridicat, care să permită oamenilor o alimentație cât mai naturală, cât mai diversificată, ca să nu le lipsească mineralele și vitaminele care le conferă rezistență la boli, inclusiv la virusul creat în China, inclusiv cu bani oferiți de globaliștii din S.U.A., în timpul administrației Barack Obama. Să ne amintim că încă din anul 2018, doctorul Anthony Faucci, directorul Institutului de Alergologie și Boli Infecțioase al S.U.A. din New York, omul globaliștilor, a anticipat că „acest președinte (D.Trump n.a.) se va confrunta cu o pandemie”. De unde știa el de dinainte ca virusul de la Wuhan să fie „scos pe piață” și folosit ca o armă politico-medicală că urmează pandemie?

În Occidentul globalist, industria medicală  are ca principal scop profitul. Industria medicală de stat din fosta lume socialistă de stat nu avea ca obiectiv securitatea sanitară, iar medicamentele aveau prețuri infime… era o altă filosofie

În altă ordine de idei, e nu mă pot pronunța în a compara vaccinurile din Rusia cu cele din Occident. Din punct de vedere științific, nivelul Medicinei în cele trei state supraputeri ale lumii este aproximativ egal. Supraputerile s-au penetrat reciproc și dețin informațiile științifice ale celuilalt. Toate supraputerile au dificultăți în a-și securiza bazele științifice de date. Problema este însă cea legată de interese, care sunt diferite. În Occidentul globalist, industria medicală  este una care are ca principal scop profitul. Industria medicală de stat din fosta U.R.S.S. și din lumea socialistă de stat nu avea profitul ca și obiectiv, ci securitatea sanitară. Medicamentele în regimul socialist de stat aveau prețuri infime, iar recomandarea lor nu se făcea pe  scară largă, pentru a proteja imunitatea naturală a corpului pacienților. Era o altă filosofie medicală. În perioada postcomunistă, după ce ni s-a luat industria medicală de stat, zeci de mii de medici din România au petrecut concedii gratuite cu familiile lor în țări străine (Tunisia, Egipt, Grecia, Turcia, etc.) plătite de companiile producătoare de medicamente, ca recompensă materială pentru numărul mare de rețete pe care le-au prescris pacienților lor. S-au băgat pe gâtul pacienților din România mii de tone de medicamente, din interesul multor medici de a fi recompensați material cu concedii scumpe. Imunitatea medicală a masei  de cetățeni ai României a scăzut mult ca urmare a ingurgitării unor cantități tot mai mari de medicamente chimice. În paralel, s-a dus o propagandă medicală de respingere a tratamentelor naturiste, ceea ce este o mare greșeală și o mare pierdere pentru sănătatea populației.

Bulgaria, țară membră N.A.T.O. și U.E., a introdus vaccinul produs în Federația Rusă și nu a dat-o nimeni afară din Europa

Pe timpul mult hulitului regim ceaușist, o sticluță de picături de nas, care costă astăzi 15-18 lei, costa un leu, la o putere de cumpărare aproximativ egală. Vaccinul Polidin costa 1,5 lei și era foarte bun. El stimula imunitatea corpului uman. A fost desființat de bișnițarii din lumea medicală, care doreau importuri în dauna medicamentelor românești. În Rusia, o mare parte a industriei medicale a rămas de stat, ca și mentalitatea mai sănătoasă din trecut, când medicamentele nu erau produse pentru a face profit. Personal, dacă mă întrebați, am mai mare încredere în vaccinul din Rusia. De altfel, după cum ați văzut, Bulgaria, țară membră N.A.T.O. și U.E., a introdus vaccinul produs în Federația Rusă și nu a dat-o nimeni afară din Europa.

Sluga rămâne tot slugă

Întrebat de presă dacă România va achiziționa vaccinul din Rusia, Klaus Johannis a răspuns că noi facem parte din U.E. și vom cumpăra vaccinul din U.E. Sluga rămâne tot slugă… Asta nu înseamnă că vaccinul rusesc este mai bun, pentru că eu am mai mare încredere în el. Comparațiile nici nu se pot face în acest moment, ci doar după ani de zile în care se monitorizează efectele pozitive și cele adverse ale celor două vaccinuri. După părerea mea, era mai bine ca pe piață să se găsească toate vaccinurile pe care o comisie de savanți din România, din fericire mai avem, să le analizeze și să le valideze. Nu cred că trebuie să luăm de bun tot ce ne bagă pe gât străinii care au interesele lor și care, printre altele, urmăresc să reducă populația globului și recunosc acest lucru.

Dar nu se pune doar problema vaccinului. Importantă este și medicația pentru tratarea bolnavilor. Or și în acest domeniu sunt restricționate medicamentele din Rusia, care dau rezultate foarte bune, ca și cele din Africa, produse cel puțin în Madagascar, despre care unii medici spun că se pare că sunt mai bune și decât cele din Rusia. De ce nu se permite accesul acestora pe piața medicală din zona de influență euro-atlantică? Doar pentru a se evita concurența, sau pentru că există interesul ca boala să nu fie eradicată, ci doar ținută sub control și răspândită în continuare? Sunt întrebări firești dacă ai în vedere unele aspecte din istoria contemporană. Amintesc că O.M.S. a încercat mituirea cu 20 de milioane de dolari a președintelui Madagascarului, ca să nu mai producă medicamente anti-Covid și să adopte protocolul medical al O.M.S. Omul a refuzat cu demnitate și și-a scos țara din O.M.S.

Dacă globaliștii se pronunță pentru reducerea populației globului pământesc, cetățeanul de rând nu are voie să aibă suspiciuni?

În primul rând, globaliștii se pronunță pentru reducerea populației globului pământesc și tot ei au în mână industria medicală și vaccinurile. Atunci cetățeanul de rând nu are voie să aibă suspiciuni? Eu cred că suspiciunile, cât ar fi ele de mari, sunt îndreptățite. Omul are o singură viață, ține la ea, ca și la cea a copiilor lui și aude că niște magnați evrei, grupați în organisme supra-naționale nelegiferate, vor să fie mai puține vieți pe pământ. Să nu se teamă oamenii? Eu spun: ba da, să se teamă și să fie circumspecți. Efectele oricărui vaccin nou, produs pentru o boală nouă, nu se văd imediat. Se văd în ani de zile. Ca urmare, după părerea mea, dar și a multor altora, vaccinul este în faza lui experimentală. De unde să avem încredere și să-i ascultăm disciplinați pe oficialii care ne împing cu vorbe meșteșugite să ne vaccinăm? Poate că vaccinul se va dovedi peste ani că a fost bun. Poate că nu. Asta nu înseamnă că eu, sau publicațiile „IncorectPolitic” sau „ART-EMIS” recomandăm populației să nu se vaccineze. Cei care vor să se facă experimente pe ei, n-au decât să accepte. Este dreptul lor. Eu propun să fie libertate de decizie și să se interzică printr-un act normativ, de exemplu, printr-un ordin al ministrului Sănătății, condiționarea unor drepturi de faptul ca beneficiarul dreptului respectiv să fie vaccinat.

China a construit milioane de spitale și maternități și a reușit controlul medical al nașterilor fără sterilizare și intervienții chimice asupra populației

Revin la problema reducerii numărului populației globului. Eu nu spun că nu ar trebui luate măsuri pentru limitarea numărului de copii  pe globul pământesc, mai ales în unele state din Lumea a III-a, unde familiile fac curent 10-15 sau mai mulți copii, iar nivelul de dezvoltare al acelor familii, multe analfabete și needucate și nivelul de dezvoltare al statelor respective nu permite educația corespunzătoare a acestor mase imense de oameni. De aceea, cu mulți ani în urmă, China a restricționat numărul nașterilor permise, a lăsat dreptul familiilor chineze la un singur copil, iar acum, după câteva decenii, după ce s-a echilibrat situația, noua legislație permite familiilor să aibă doi copii. Dar China este cea mai mare putere financiară a lumii. China a construit milioane de spitale și maternități, unde a reușit controlul medical al nașterilor, fără să sterilizeze și să intervină chimic asupra populației. A fost ceva unic în lume, sunt spitale peste tot, milioane de medici, totul este gratuit pentru popor. E o cheltuială colosală. Sunt realități. Lumea occidentală și propaganda ei vede doar lipsa unor libertăți ale poporului din China, nu vede și partea bună  legată de dezvoltarea durabilă a poporului chinez și de perspectivele tot mai înalte ale țării.

Statul trebuie să aibă o privire de ansamblu, în favoarea întregii populații, în mod real, nu numai electoral, declarativ.

Dacă rezumăm totul la drepturi individuale și proiectăm toate analizele prin prisma lor, pierdem ansamblul înțelegerii corecte a fenomenelor. Desigur, un mare număr de oameni, prost educat în regimurile oligarhice din zona euro-atlantică de influență, privesc lucrurile individualist și egoist. Nu-i interesează decât propria persoană. Dar, statul trebuie să aibă o privire de ansamblu, în favoarea întregii populații, în mod real, nu numai electoral, declarativ. Oare ce ar fi fost dacă în China s-ar fi dat libertăți depline unui miliard și jumătate (oficial) de oameni? Cine ar putea controla haosul? Ce s-ar alege de China? Ar ajunge din nou colonia Occidentului, cum era cu un secol în urmă. În timpul regimului colonial, în China se murea de foame cu zecile de milioane. Dacă după tentativa de lovitură de stat încercată de C.I.A. în primăvara lui 1989 China ar fi redevenit colonia Occidentului, desigur, occidentalii i-ar fi lăudat pe chinezi. Atunci ar fi fost buni și foarte buni! Cel mai numeros popor din lume ar fi fost transformat în muncitori ai oligarhilor occidentali, cu deosebire ai bancherilor evrei de pe Wall Street.

Acum, când țara este independentă, se dezvoltă amețitor și îi depășește pe toți, când nivelul de trai crește continuu în China de șapte decenii, conducerea comunistă chineză nu este bună decât de criticat pentru că nu se dau libertățile nelimitate care conduc la haos, la distrugerea morală a tineretului, la droguri, la trafic de persoane, la distrugerea civilizațiilor tradiționale, la prostituție și la lupta continuă a unor grupuri de interese economico-financiare numite partide politice, care erodează energiile națiunilor și permite marilor oligarhi financiari mondiali, întâmplător toți de aceeași etnie, să domine sfera de interese a S.U.A. Oricum și China se confruntă cu toate aceste tare ale omenirii, dar ele sunt controlabile, controlate și limitate de către statul suveran chinez.

Virusul H.I.V. - finanțat de Organizația Mondială a Sănătății - a fost creat în laborator, îmbuteliat în Phoenix (Arizona) și răspândit printr-un vaccin contra varicelei

Apoi să nu uităm că virusul H.I.V. a fost și el creat în laborator, ca și virusul actual și răspândit, începând cu anul 1977, printr-un vaccin contra varicelei, finanțat de Organizația Mondială a Sănătății și îmbuteliat în Phoenix (Arizona). Deci, cum să avem încredere în vaccinurile recomandate de globaliști? Românii au atât de multe motive să nu mai aibă încredere în autorități, în președinte, în serviciile secrete și în magistrați, cei care dețin puterea, în cei care guvernează și în partidele politice, rezerva de cadre a sistemului. Sistemul ticăloșit a ajuns la apogeu, a trecut de el și a început coborârea. Este ciclul firesc al istoriei. Roata istoriei se învârte continuu. Regimul euro-atlantic în sine este bolnav și el vrea ca tot prin boală să țină popoarele legate de el în continuare. Noua doctrină care ne este indusă de globaliști este că libertatea nu mai este pe primul plan, ci viața omului. Deci, înainte de a se respecta libertatea oamenilor, trebuie impuse măsuri care să le apere viața. Deci, globaliștii și guvernatorul lor din colonia România vor să ne „apere viața”, chiar și împotriva voinței noastre.

Globaliștii ne-au furat libertatea colectivă, bogățiile țării și milioane de oameni pe care i-au luat la ei. Ne țin legați cu niște fire pe care ignoranții nici măcar nu le văd

Aceiași globaliști occidentali, pe vremea ceaușistă, când România nu era colonia Occidentului, ci era proprietatea de stat a românilor, ne spuneau că este bine să ne dăm viața pentru libertate și s-au adus osanale românilor care au murit în stradă în timpul tragi-comediei fals numită „revoluția română din decembrie 1989”. Au murit pentru libertate! Au fost declarați eroi, chiar dacă fugeau să se ascundă și le-a ricoșat un glonț în trup! Acum suntem prostiți pe invers: ni se cere să renunțăm la libertate pentru viață! Îi rog pe cititorii noștri doar să gândească în liniște și în profunzime la aceste lucruri. Din aproape în aproape, cu multă viclenie și perfidie, globaliștii ne-au furat libertatea colectivă, toate bogățiile țării, milioane de oameni pe care i-au luat la ei și ne țin legați cu niște fire pe care ignoranții, din păcate mulți, nici măcar nu le văd. Ignoranții au impresia că sunt liberi și trăiesc din plin democrația… O, sancta simplicitas…

Globaliștii au transformat România în colonie, îi distrug puțina suveranitate rămasă, ofensează etnicii români prin legi care îi obligă să se prosterneze în fața minorităților

Eu sunt român și îmi doresc o Românie cu un nivel de independență și de suveranitate națională cât mai ridicate, așa cum scrie și în Constituție. Din păcate, scrie degeaba. Totuși este important că scrie, pentru ca cetățenii să știe că așa ar trebui să fie România, suverană și independentă. Îmi doresc o Românie în care românii să redevină etnia care conduce societatea în interesele ei, nu în interesele colonialiștilor străini și a minoritarilor care au acaparat punctele cheie ale puterii din țară. Îmi doresc o Românie care să aibă un statut național asemănător cu cel din Polonia sau Ungaria. Or, globaliștii au transformat țara mea într-o colonie, îi distrug pe zi ce trece puțina suveranitate care i-a mai rămas, lovesc continuu în românism, ne distrug cultura tradițională, ne agresează biserica strămoșească, îi ofensează pe etnicii români și cultura noastră națională prin legi care îi obligă să se prosterneze în fața minorităților (a se vedea Legea 217/2015 și noua lege de sancționare a anti-țigănismului, deosebit de toxică), ne fură banii, ne populează tot mai mult cu mii de imigranți care sunt primiți pe tăcute, chiar în ascuns, cu scopul vădit de a dilua masa de români și a slăbi sentimentele naționale ale populației. În paralel, printr-un nivel de trai foarte scăzut, menținut intenționat, ne-au fost luate multe milioane de români capabili care muncesc acum să îmbogățească și să-i dezvolte pe colonialiștii occidentali, rămânând ca noi, stupid people, să plătim pensiile părinților lor rămași în țară.

Am resentimente față de politica globalistă și, ca român trăitor în România globalistă de astăzi, am motive obiective în acest sens

Iudeo-globaliștii de astăzi, ca și iudeo-bolșevicii de ieri, vor să creeze „omul nou”, hommo-europaeus, hommo-mondialus, fără simțăminte, fără Dumnezeu, într-un regim condus de minoritari etnici și cu câte un român vândut și jidovit pe lângă ei, cu legi de discriminare pozitivă (noțiune care nu are nimic democratic în ea) în favoarea homosexualilor și lesbienelor etc. Dacă aș continua, ar trebui să fac o prelegere întreagă despre aspectele negative ale globalismului. Da, am resentimente față de politica globalistă și, ca român trăitor în România globalistă de astăzi, am motive obiective în acest sens.

Posibilitățile de constrângere ale regimului actual sunt mult mai mari decât cele pe care le-a deținut Nicolae Ceaușescu

Statul român are instrumente de constrângere mari. Ele nu se văd de către omul de rând, chiar dacă deține acasă diplome înalte. Este tot om de rând. Sunt puțini oameni care au acces la înțelegerea esențialului. Posibilitățile de constrângere ale regimului actual sunt mult mai mari decât cele pe care le-a deținut Nicolae Ceaușescu. Securitățile de astăzi sunt de șapte ori mai numeroase decât Securitatea de pe timpul ceaușist, care nici măcar nu era loială conducătorului statului român, ci era loială serviciilor secrete străine, alături de care a dorit și a reușit să se îmbogățească furând munca intensă, de jumătate de secol, a unui popor harnic, capabil și creator: poporul român.

N-au fost în stare să vaccineze într-o săptămână cât și-au propus să vaccineze într-o zi

De ce să-i forțeze statul pe români să se vaccineze toți în acest moment? Păi ei n-au fost în stare să vaccineze într-o săptămână cât și-au propus să vaccineze într-o zi. Apoi, dacă ar aduce vaccinuri pentru tot poporul, care trebuie ținute la -80 de grade și n-ar avea clienți, din cauză de refuz de vaccinare, ar arunca multe vaccinuri la chiuvetă, după ce dau miliarde pe el. Regimul acesta și-a dovedit de prea multe ori incapacitatea de multe feluri și lipsa de atașament real față de români și suferințele lor. Ca și speranța care moare ultima, eu spun că regimul colonial nu va putea obliga pe toți românii să se vaccineze.

- Va urma -

Nota redacției: Textul prezentat este o daptare după dialogul prof. univ. dr. Corvin Lupu și jurnalistul Sterie Ciumetti. Subtitlurile extrase din text aparțin redacției[1].

---------------------------------------------