Oricare dintre dumneavoastră, indiferent de opinia personală, ați luat cunoștință de miile de oameni ieșiți în stradă pentru a-și exprima nemulțumirea și disperarea față de deplorabila administrare a României. Această Românie condusă cu bună știință spre dezastru de cei care sfidează poporul român și îl consideră nu partener de dialog, ci slugă. Nu domnule Iohannis, nu domnule Orban (Ludovic, nu Viktor) nu domnule Cîțu, nu domnilor guvernanți și parlamentari, voi sunteți slugi ale poporului (care vă plătește regește), nu poporul e sluga voastră.

În acest sens, noua solicitare a ministrului M.Ap.N.de modificare a Legii 346/2006 vrea ca orice militar al Armatei Române să poată legitima-reține pe orice civil din România, dă curs unei întrebări firești: conform acestei propuneri de lovitură de mă-Ciucă, sergentul « X » sau căprarul « Y » îl vor putea legitima și pe Klaus aflat pe Valea Oltului în misiune specială de navetă la nevastă? Că doar e CIVIL... Și CÎȚi alții ? Apropo, văd că s-au umplut de stele epoleții domnului ministru CIVIL. Pentru care acte de „eroism”? Ca să știm și noi, „plebea”. Mâine, poimâine, dacă americanii se vor bate cu rușii până la ultimul ucrainean și/sau ultimul român, se chemă că vom fi în război, deci epoleții domnului minstru vor putea primi cadou însemnul de mareșal al României?… Al patrulea? Doamne, ferește !

Dacă posibilitățile inteligenței vă sunt depășite, dacă nu sunteți competenți, dacă măsurile luate de voi sunt dăunătoare și sfidați poporul, plecați. Lăsați locurile libere pentru cei care sunt capabili și vor să-și salveze Neamul și Patria de  la pieire! Mii de oameni vă cer să plecați, iar voi vă ascundeți, în loc să dialogați. Privind milioanele de nemulțumiți, vă șoptiți în barbă parafrazându-l pe Lăpușnenu și sfidând mulțimea: Dacă voi nu ne vreți, noi vă vrem… slugi!  Ajunge!

Deocamdată „Corul robilor” manifestă pașnic, dar răbdarea are limită. Veți da ordin poterelor și soldaților să tragă în popor cu cartușe de război? Vă vor răspunde protestatarii prin cuvinele românului Coșbuc: „Să nu dea Dumnezeu cel sfânt,/ Să vrem noi sânge, nu pământ!/ Când nu vom mai putea răbda,/ Când foamea ne va răscula,/ Hristoşi să fiţi, nu veţi scăpa? Nici în mormânt!”.

În urmă cu câteva luni, directorul Editurii „Compania”, Petru Romoșan, remarca pentru prima dată, într-o serie de articole că războiul este aproape de România. Este doar problemă de timp, iar când va porni, țara urmașilor daci va fi transformată în câmp de ruine și deșert de cadavre, pentru că cei care conduc România au trădat Țara și Poporul. Potrivnic intererselor românilor „Guvernul meu” a încheiat pact cu diavolul - Ucraina despre care Teodor Bujor din Cernăuți scrie: „România nu are un aliat în Ucraina, ci un vecin dușmănos, și zonele din țara vecină (Ucraina – n.a.) în care locuiesc etnici români nu au nici o protecție. Creștinii Ortodocși din Bucovina ocupată de Ucraina sunt bătuți și izgoniți. România tace”.

Domnule Președinte, Domnule Prim-ministru, domnilor membri ai Parlamentului României, vreți să îi târâți pe români într-un război nimicitor, fără nicio șansă de supraviețuire. Ați încheiat fără știința lor un acord militar cu o țară neprietenă: „Consiliul Legislativ - Aviz favorabil nr. 158/29.03.2021 referitor la proiectul de Lege pentru ratificarea Acordului între Guvernul României şi Cabinetul de Miniştri al Ucrainei privind cooperarea în domeniul tehnico-militar, semnat la Bucureşti la 5 septembrie 2020”[1], pe care urmează să-l transforme mamelucii din Parlamentul României în lege-fără-de-lege - ca pe multe altele

După plantarea unei marionete senile în fruntea S.U.A., famila acestuia având afaceri deloc ortodoxe în Ucraina cumpărată de Rotschild prin odiosul Soros, situația S.U.A. la nivel planetar poate fi comparată cu căzăturile ramolitului Biden pe scara avionului prezidențial. Rusia-China-Iran este o combinație economică și militară care pune în dificultate echibrul și așa precar de forțe. Americanii au cam rămas solitari și speranța de a re-deveni forța militară „Number 1” nu mai este decât o Fata Morgana în deșertul Sahara. Zăngănitul armelor zeului Marte anunță iminenul conflict armat -  războiul Ucraina (+S.U.A.) contra Federația Rusă (+China+Iran).  Europa, zguduită de majore frământări interne, prin Germania și Franța joacă acum la două capete, așa cum au procedat de-a lungul veacurilor. Un fel de pact Molotov-Ribbentrop versiune actualizată.

Un președinte care-i sfidează pe români în țara lor, un guvern neloial intereselor românilor, o gloată de parlamentari care ridică mâinile legate cu sfoară, aprobând acte anti-românești, un O.N.G.- fantomă creație-slugă a celui mai nociv conducător din istoria României vrea „Fără români în funcții publice” (fapt în bună măsură deja realizat sub dictatura iohannistă). Acest act este cel mai condamnabil anti-românism pentru care O.N.G.-ul în cauză trebuie să fie scos în afara legii. Pentru anti-evreism s-a găsit o lege, pentru anti-țigănism, s-a găsit o lege, dar pentru anti-românism… la paștele cailor! Domnilor „parlamentari”, voi ați respins inițiativa legii anti-românismului. Voi nu mai aveți „Mamă” și „Tată”. Voi aveți acum Pârinte 1 și Părinte 2… sau, poate, nu-i mai aveți. Go home!

Parlamentarii au aprobat autoflagelarea României condamnând un „antisemitism” fabricat, care ne va costa - pe toți - la propriu. Acum va aproba, poate chiar în unanimitate de voturi „pentru” pactul cu diavolul pentru distrugerea României prin război, ratând unica șansă-soluție de a păstra o stare de non-inamiciție cu Federația Rusă și de a rezolva situația prin diplomație. Unde ești Nicolae Titulescu? Erai mic de statură, dar mare diplomat. Acum pe scaunul tău a fost proțăpit un personaj obedient care are tot atâtea aptitudini diplomatice câte „scăpări” de inteligență are Biden.

Starea dezastruoasă a economiei și a vieții oamenilor în România nu trebuie să mire pe nimeni, pentru că peștele de la cap se-mpute, iar de la Cotroceni vine un val imens de duhoare anti-românească. Nu pot încheia fără a cita cuvintele unui mare Om și Patriot romăn: „Să nu uităm că istoria nu va uita pe vinovaţi; şi vinovaţi suntem cu toţii: unii, pentru că am tăcut; alţii, pentru că am greşit; cu toţii, pentru că am suportat”.

Aranjament grafic - I.M.

--------------------------------------------------