Teroristul anului„După asasinarea mea, las ca urmaş la conducerea Al Qaida un castravete. El va fi blestemul meu asupra omenirii!" Aşa a grăit teroristul numărul 1 al planetei, înainte ca mesagerul morţii să-i fi străpuns craniul. Nici SEAL'S, nici alte formaţiuni de elită ale armatei S.U.A., nici „Legiunea Străină" nu-l pot contracara. În ultimele decenii, noii agenţi patogeni, responsabili de toxiinfecţii alimentare, găsesc în lumea globalizată cele mai adecvate posibilităţi de răspândire. Bacteria intestinală comună E.coli, cu denumire dată după bacteriologul german Theodor Escherich, a fost creată în timpul cursei înarmărilor biologice dintre fosta U.R.S.S. şi S.U.A., inclusă ulterior pe lista armelor biologice alături de antrax, variolă, tularemie etc. Din paginile volumului „Germeni. Armele bacteriologice - Un război secret" (Editura Longanesi) - reiese că un grup de cercetători americani a introdus „o genă periculoasă în E.coli, creând un supergermen care atacă celulele umane". În editorialul ediţiei de joi, 26 mai, publicat în La Stampa, se menţionează că „alarma suscitată de răspândirea rapidă a EHEC în landuri din Germania nu are nimic de-a face cu bioterorismul". Cred tot Moş Crăciun poartă vina! Deja ar fi făcut primele victime. „Vineri dimineaţă a murit într-un spital din Bremen o femeie de 70 de ani, în urma unei infecţii cu Escherichia-coli entero-hemoragica 0157: H7 EHEC", scrie cotidianul german Bild. Deşi mai puţin periculoasă decât alte forme epidemice, EHEC e capabilă să provoace teamă, panică şi instabilitate, scop urmărit şi de teroriştii din Al Qaida. Castravetele spaniol - „succesorul lui Bin Ladin" a fost declarat «teroristul anului»".

Germania este în stare de alertă. Institutul Robert Koch din Germania a recomandat renunţarea la consumul de castraveţi, salată sau roşii crude şi pentru că neamţul este un om disciplinat, o parte a populaţiei se conformează, abţinîndu-se de la consumul vegetarian. „Până acum au fost înregistrate cca 1000 de cazuri confirmate sau suspecte de EHEC, deşi în mod normal, în Germania se înregistrează cca 900 de infecţii pe an cu aceasta bacterie", consemnează cotidianul Focus. Castravetele se află sub embargou. Nu vi se pare ciudată dinamica activitate a succesorului lui Bin Laden? Cine oare să fi activat bacteria teroristă? Acum, când Obama i-a făcut de petrecanie, este greu de crezut că Bin Laden ar mai fi în măsură să producă o astfel de harababură. „Autoritatea Naţională Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor din România (ANSVSA) a anunţat că în ţara noastră n-au ajuns loturi de castraveţi din Spania, suspectaţi că ar fi provocat decese în Germania. S-a trecut la verificarea lanţurilor de magazine, în special cele care vând legume bio, crescute cu îngrăşământ natural, de la care pot apărea infecţiile cu E.Coli. Opinia ANSVSA: cei care s-au îmbolnăvit nu au spălat bine legumele înainte de a le consuma." Observaţi, vă rog sublinierea: „lanţurile de magazine care vând legume bio", concluzia: Consumaţi produse O.M.G.! La rândul său, referindu-se la "gripa castraveţilor", prof. dr. Gheorghe Mencinicopschi a declarat: "Sunt convins că este un nou episod din serialul gripei aviare, gripei porcine... Adică să nu mai mâncăm carne de porc, carne de pui. Azi să renunţăm la legume, mâine la fructe, pentru ca să ne hrănim cu fast food, cu alimente procesate..."

Orice logică ne îndreaptă spre corporaţiile multinaţionale, spre fabricanţii de O.M.G. şi spre interesul prioritar al globalismului agresiv, depopularea. De câţiva ani buni, periodic apar stafii care bântuie prin Europa şi prin lume: boala vacii nebune, gripa aviară, gripa porcină, răpciuga mioritică (frecvent întâlnită în cercurile noastre guvernamentale) şi acum castravetele spaniol, care se înscriu pe lista „teroriştilor biologici" moderni. Cum nimic nu-i întâmplător, cursul evenimentelor „se leagă", concurează spre instaurarea Noii Ordini Mondiale. Înainte de „cutremurul" provocat de înlăturarea lui Dominique Strauss-Kahn, la întâlnirea celor două principale instrumente vampiroide ale Guvenului Mondial, F.M.I. şi Banca Mondială, preşedintele acesteia, Robert Zoellick s-a atârnat, precum pe vremuri Vasile Roaită, de lanţul sirenei. Şi-a pus mâinile-n cap simulând disperarea - după cum citează Bloomberg - a strigat în gura mare: „Economia mondială este la numai «un şoc distanţă» de o criză alimentară de amploare! [...] Creşterea preţurilor la mâncare este în prezent cea mai mare ameninţare pentru săraci. În multe cazuri stocurile sunt scăzute. Un singur eveniment major legat de vreme în unele din aceste regiuni ar putea împinge oamenii peste limite." Pe fondul gesturilor „disperate" ale lui Robert Zoellick ziarul „Financial Times" a preluat semnalul de alarmă, transformându-se în megafon: „Întreaga lume este „periculos de aproape" de o noua criză alimentară".

zoellickDacă România era cândva „grânarul Europei", acum a ajuns să importe 80% din hrana necesară populaţiei. Guvernanţii postdecembrişti au practicat o politică de distrugere a terenurilor agricole, iar ţăranii, producătorii agricoli au fost falimentaţi de către politicienii interesaţi doar de profituri imediate. Previziunile anumitor „analişti" sunt sumbre: după criza financiară va urma o puternică criză alimentară. România se află pe locul 12 în lista victimelor privind creşterea preţurilor la produsele alimentare şi deţine tristul record al celui mai mare risc de foamete din Europa. Recoltele agricole „anemice" din 2010, problemele din China, India, Rusia, asociate cu redirecţionarea unei apreciabile părţi din culturi către producţia de biodiessel şi interesele speculative, au avut drept consecinţă creşterea drastică a preţurilor. Interesul actualului guvern din România, în speță Ministerul Agriculturii, este să sprijine marile companii-multinaţionalele, care au acaparat pieţele agricole din toată lumea prin politica agresivă de impunere a plantelor agricole modificate genetic, cum ar fi soia, porumbul, grâul etc. „Ministrul Agriculturii, Valeriu Tabără nu vine cu soluţii de încurajare a agriculturii tradiţionale, ci ne propune transformarea ei într-o industrie agricolă bazată pe OMG-uri, sub controlul marilor corporaţii în domeniu, Monsanto şi Pioneer", a declarat Silviu Dumitru. Şeful statului afirmă: „este necesară industrializarea agriculturii şi trebuie rezolvată problema creşterii animalelor." Ce-aţi făcut cu România, domnilor preşedinţi şi domnilor guvernanţi postdecembrişti? Agricultura dinainte de 1989, „bună, proastă cum era, ne făceam treaba cu ea!" Succesorul lui Bin Laden a trecut la atac, cu noi cum rămâne?
Grafica - Ion Măldărescu