Epilog

„Ceea ce a început în Rusia se va încheia în America”. (Citat atribuit Stareţului Ignatie de Harbin (Manciuria) anii ’30, sec. XX-lea)

În timp ce președintele Donald Trump, cel mai pacifist președinte american, omul care a stins sau a pus pe pauză războaiele demente ale Americii, singurul președinte de stat care a înțeles ce pericol reprezintă pentru lumea liberă expansiunea Chinei cu modelul său politic și social, acest om, care și-a dorit o revenire a Statelor Unite la tradiții și valori conservatoare, este pus la stâlpul infamiei și lapidat în piața publică în fața poporului său și a lumii întregi, pentru vina de a-și fi iubit țara pe care a pus-o înaintea oricărui alt interes.

Obama, antiteza totală a lui Donald Trump, președintele neo-marxist american, „cel mai bun construct al lui Saul Alinsky”, cum se lăuda chiar el, care a antagonizat ca nimeni altul prin politici progresiste societatea americană, a răvășit statele din nordul Africii și a distrus țări ca Ucraina, Siria, Libia, s.a.m.d. lăsând în urmă milioane de victime, morți și răniți, provocând cea mai mare migrație de refugiați de după Al Doilea Război Mondial, a primit premiul Nobel pentru Pace (chiar la începutul primului său mandatâ, imediat după ce a suplimentat efectivul trupelor americane în Afganistan - n.r.) și se bucură astăzi, alături de ceilalți doi președinți americani complici la demolarea lumii - Bill Clinton și George Bush jr. prezenți și ei la depunerea jurământului de învestire a fostului vicepreședinte, de toate onorurile învingătorilor. Să nu urlii la stele pentru nedreptățile acestea? Cum va arăta lumea după victoria rebeliunii neo-marxiste și instalarea printr-o fraudă colosală la Casa Albă a unui Cabinet din care nu lipsesc nume de rezonanță din fosta administrație Obama/Clinton, începând chiar cu al 46-lea președinte american - Joe Robinette Biden?

Să ne uităm numai la vicepreședintele Kamala Harris, cea care în cazul (foarte probabil) în care președintele Biden nu-și va mai putea continua mandatul îl va înlocui în Biroul Oval. Radicală de extremă stânga (conf. epochtimes-romania - n.a.), provenită și educată într-o familie de intelectuali (tatăl, Donald Harris, economist jamaican și mama, Shyamala Gopalan, cercetător indian în domeniul cancerului), amândoi părinții cu afinități comuniste și activism în Asociaţia Afro-Americane din Berkeley, in mijlocul căreia in 1966 se puneau bazele Partidului Black Panther, de ideologie maoistă, modelul mişcării de azi, mult mai „de succes”, „Black Lives Matter”, Kamala Harris ajunsă la Casa Albă, într-adevăr reprezintă o amenințare majoră pentru lumea liberă.

Coincidență sau mai degrabă nu, liderul din anii '60 al Asociaţiei Afro-Americane din Berkeley, Donald Warden (cunoscut sub numele de Khalid al-Mansour) avea să-l sprijine pe Barack Obama să intre la Facultatea de Drept - Harvard. Se poate spune acum, privind la modul în care aceste pesonaje și-au împletit destinele și și-au sincronizat pașii în vederea continuării și finalizării celui mai ambițios proiect al „Școlii de la Frankfurt” început cu aproape un secol in urmă - transformarea profundă a Americii din liderul mondial al lumii libere in liderul mondial al revoluției neo-marxiste, că Noua Stângă Globalistă, echivalentul peste timp al Internaționalei Comuniste, a câștigat… Ce urmează de aici? Nici nu mai contează de fapt, oricum China este marea câștigătoare a trădării din interior a Americii.

Și, În sfârșit acum, neo-marxismul „occidental” visat de Lukacs, Marcuse, Horkheimer, Gramsci și ceilalți strategi ai istoricei revanșe a marxismului cultural gândit in laboratoarele Școlii de la Frankfurt, după o gestație de aproape un secol in universitățile americane de unde s-a răspândit otrăvind noi și noi generații de americani ajunși astăzi in poziții cheie in establishmentul politic de peste ocean, va face o strălucită joncțiune cu modelul de comunism asiatic, al „vieții pe credite” supravegheată de I.A. visul postumanist al geriatricilor cu sex incert de la Davos.

Imaginile ireale transmise zilele acestea din capitala americană, cu un oraș pustiu și in stare de asediu, cu zeci de mii de soldați inarmați, garduri de sârmă ghimpată și blindate care blochează accesul către Capitoliu, pe esplanada căruia, locul zecilor de mii de americani entuziaști care de obicei asistă la spectacolul ceremoniei depunerii jurământului noului președine al Americii a fost luat de 200.000 de stegulețe (probabil made in China), arată in realitate că uzurpatorii puterii politice de la Washington știu prea bine că farsa lor nu a prins la poporul american și se tem[4].

--------------------------------------