Români care nu au făcut niciodată test Covid-19 au fost anunțați că testul lor a ieșit pozitiv!

Am probabil 50, poate chiar mai multe, mesaje cu documente scrie, clare, din partea oamenilor, din care rezultă că au fost chemați să li se facă teste, nu s-au mai dus din diverse motive și au fost anunțați în scris acasă că testul lor a ieșit pozitiv”[1].

Ce se întâmplă în ultimele zile este horror. Pacienți cu boli grave sunt internați în spitale „suport” Covid și fie nu mai sunt tratați deloc pentru bolile de care suferă, fie sunt `tratați` doar de covid (poate că lumea nu știe, dar nu există tratament pentru covid, ci numai medicamente off-label și substanțe experimentale). În primul caz, oamenii fac complicații ireversibile - am un caz al unui om de 49 de ani care a stat în spital 10 zile, a făcut o necroză la laba piciorului, care i-a fost, ulterior, amputată. În al doilea caz, oamenii mor cu zile.

Peste toate acestea, medicii de alte specializări sunt obligați să se ocupe cu `infecția`. Sunt îngrijorări pe care le-am perceput ex proprii sensibus, din discuții directe cu medicii respectivi: au vrut să își facă asigurări suplimentare de malpraxis pentru noua `specializare` de facto, dar asigurătorii au refuzat pentru că noua `specializare` nu figurează pe diplomă. Când tsunamiul de procese de malpraxis se va ridica, acești oameni vor fi în bătăia puhoiului și nimeni nu îi va putea scoate de acolo. Managerii de spital, desepiștii și politicienii se vor fi spălat pe mâini, că tot insistă Werner pentru acest act de „igienă”

Rezerva de gafe a guwernerului e interminabilă.

Când credeai că nu mai poate scoate ceva mai „bun” decât „Pepsi-glasul”, doamna ministru a învățământului girează[2] un formular de declarație pe proprie răspundere a părintelui care își trimite copilul la școală[3] din care trebuie să rezulte că părintele își asumă răspunerea că respectivul copil e sănătos tun, sub pedeapsa penală pentru fals în declarații. Nu trimiterea greșită la vechiul cod penal, care nu mai este în vigoare, este problematică (asta poate fi faptă de funcționar prost și inadaptat, care a fost pus să inventeze o potențială pedeapsă pentru dizidenții față de mărețele planuri ministeriale). Chestiunile grave sunt condiționarea dreptului la educație de starea de sănătate aparentă a copiilor, șantajul pe față la adresa părinților, care vor fi nevoiți să rămână acasă cu copiii aparent infectați de orice și, în curând, să facă foamea din lipsă de loc de muncă, precum și ridicarea restricțiilor și limitărilor de drepturi și libertăți la rang de “nouă normalitate”, care nu mai păstrează nimic din caracterul lor temporar, chestie la care se referă art.53 din Constituție.

Dar ce mai contează Constituția când domnul ministru Tătaru amenință că, dacă Avocatul Poporului și CCR mai îndrăznesc să pună în discuție politicile și legile arahatiene, cazurile de “infectare” vor ajunge la (fix) 2800 pe zi?

Supunere stimați co-plătitori de taxe, impozite și contribuții: asta vi se cere. Durează doar un an-doi, câți sunt necesari pentru apariția vaccinului izbăvitor (care, ca orice vaccin anti-gripal, are eficiență de 60%). Dar numai dacă până atunci nu mai apare încă un virus cu ochi oblici, de prin China. Sau vreo ciumă bubonică.

Nu aveți de unde să știți când copiii vă sunt asimptomatici sau presimptomatici. Nu zicea domnul Arafat că prima dovadă că ești simptomatic este faptul că nu prezinți simptome? Declarația pe proprie răspundere o veți da și când vor exista simptome vizibile, dar și când copiii vor fi asimptomatici (trebuie să-și facă toată lumea acasă stocuri de termometre, termoscanere, nurofen, paracetamol, remdesevir etc., tot ce trebuie pentru ca în fiecare zi copiii să poată fi trimiși „sănătoși” la școală - n.a.). Răspunderea intervine și când în trei zile de frig afară apar simptome la școală, și când copilul este testat pozitiv asimptomatic. Nu scăpați, oricum ați da-o.

Nu există în Constituție obligația de a fi sănătos, ci dreptul la asistența sanitară publică și la îngrijire medicală și tratament, drept pe care unii dintre noi îl plătesc cu sume mari de bani virați statului cu titlu de contribuții la asigurările sociale de sănătate (C.A.S.S.) [4].

-------------------------------------------
[1] https://www.antena3.ro/tag/gheorghe-piperea-19213.html - 21 august 2020 - în emisiunea „Subiectiv”, moderată de Răzvan Dumitrescu.
[2] andosează, garantează; atenție, cuvântul nu are nicio legătură cu giroscopul scos pe gură de domnul președinte Johannis
[3] noul incubator de nou-normali, care vor învăța supușenia de tip chinezesc, în loc să învețe să fie liberi și responsabili