Un obscur grup de artiști va lansa în această toamnă un film care întruchipează pe deplin valorile protestatarilor pentru drepturile populației de culoare din S.U.A., dar nu numai. Filmul prezintă un tânăr alb și rasist (evident) care este transportat într-un univers alternativ unde negrii sunt la putere, iar albii sunt sclavii lor. Filmul este foarte brutal, albii fiind bătuți și linșați, iar femeile lor violate de negrii. Ca să vă faceți o idee despre lumea tolerantă pe care chipurile o doresc hoardele ieșite pe străzi zilele acestea este suficient să ne uităm la trailerul filmului, plin de lozinci de genul „Ne-ați violat femeile, acum le violăm noi pe ale voastre!”.

Filmul poartă titlul de „Cracka”, termen peiorativ folosit de negri pentru a se referi la albi. Desigur, dacă ai încerca să faci un film intitulat Negroteiul sau Cioara ai fi tras pe rugul corectitudinii politice în secunda doi. Dar, în noua lume promovată de neo-marxiștii aflați în spatele actualelor proteste, a-ți bate joc de albi este perfect acceptabil, ba chiar încurajat.

Este vorba în mod evident de un film de campanie electorală, această mizerie urmând a ieși pe piață în toamnă, în ajunul alegerilor prezidențiale din S.U.A. De altfel, în trailerul filmului apare un afiș electoral „Trump 2020”, ca să fie foarte clar că nu este chiar așa o ficțiune. Eroul alb al filmului este în mod evident un naționalist alb și suporter al președintelui Trump care își primește pedeapsa bine-meritată, ajunge să trăiască ca sclav la niște negri! Finanțatorii acestui produs de propagandă nu sunt cunoscuți, dar este lesne de ghicit că banii vin de la democrații lor și de la tăticul lor, George Soros, unul dintre personajele sinistre care susțin toate nebuniile din ultima vreme de la transgenderi până la acești negri care umblă pe străzi să dărâme statuile celor care au făurit America.

A fost o vreme când puteai să crezi într-o mișcare a negrilor care cer să fie respectați în societate, dar epoca aceea a apus, acum vorbim despre răzbunare. Ochi pentru ochi și viol pentru viol! Care este mesajul care va ajunge la alegătorul american de pe urma acestei mizerii? Poate se speră că unii albi se vor rușina cumva de trecutul lor, de care nici măcar nu se fac vinovați, dar de progresiști din ăștia spălați pe creier e deja plină America. Cert este că mulți suporteri ai președintelui Trump vor fi oripilați și deloc mai înclinați spre toleranță față de negrii care amenință pe față să-i violeze fata! Cum va fi receptat filmul de negrii? O lume în care ei sunt stăpâni, sunt bogați și au sclavi albi? Parcă nu sună rău de loc pentru ei! Parcă merită să ieşi să iasă negrii în stradă pentru așa un univers.

Cineva vrea cu tot dinadinsul să ardă America din temelii![1]

Notă: Secvenţe din Cracka-Oficial trailer pot fi vizionate aici:

Aranjament grafic – I.M.
-----------------------------------------