Piesa „Eureka!” este titlul noului hit de pe Broadway -

„Indiggo Twins” au lansat noul lor videoclip „Eureka!”! din seria de pe Broadway, „Wicked Clone the Cinema Musical” - „Broadway World”. Un amestec unic de film și teatru muzical, o poveste despre darul inspirației care a trezit mii de inimi la „Davenport Theatre”, „Theatre of Actors american”, „The Black Box Theatre” din Live Nation, ajutându-i să-și găsească adevăratul scop în viață și să-și domine „clona rea”:

„« Eureka! » este dansul războinicilor și al înţelepţilor învingători, a celor care dansează și merg mai departe în ciuda circumstanțelor: teamă, boală, dezastre ... ”, relatează Mihaela Modorcea, autoarea celei mai vândute producţii de cinema muzical „Clona rea sau ce să  faci cu Răul”.

„Este « ziua eliberării », ziua celor care renasc din Duhul Sfânt, a celor care au găsit libertatea Duhului și o sărbătoresc: „Dragoste, să renaști; ascunde-ți lacrimile,/ Fii un înger, nu fantomă,/ Iubirea să renască, pe acest pământ/ La un războinic!”[1].

„Privirea înălţată spre cer transformă coconul în fluture. Suntem împreună cu Dumnezeu în fericirea cerească a naturii”, exprimă Gabriela Modorcea, compozitoare a coloanei sonore din „Wicked Clone in the Cinema Musical” cu 25 de compoziții din seria „Wicked Clone” şi distribuția originală pe Broadway, lansată în colaborare cu Broadway Records: „Când mă întind pe iarbă,/ Când simt respirația naturii? / Eu pătrund în tine, sunt una cu tine...”[2].

Preluând strigătul de triumf al lui Arhimede, surorile „Indiggo Twins” strigă „Eureka!”, îndemnându-ne să ne bucurăm de viaţă prin descoperirea celui mai mare ideal![3].

Le urăm mult succes!

----------------------------------