Puneți-vă centurile de siguranță, ne aflăm în cădere liberă spre o nouă eră: Idiocrația! Noile cercetări științifice arată că oamenii devin din ce în ce mai proști și nimeni nu le spune de ce. Studii recente afirmă că I.Q.-ul indivizilor planetei a scăzut cu aproximativ trei puncte în medie per deceniu. „Numărul de imbecili din lume e mai mare decât vă închipuiți”, procentul lor într-o comunitate fiind în continuă creștere. Cert este că prostia și tupeul dictează în societatea românească, în detrimentul valorilor, a inteligenței și cunoașterii reale. Orice plagiator cu tupeu și nesimțire tipice idiotului (Koveși, Ciucă & Co) aflat la guvernare poate să taie și să spânzure, chiar dacă sunt capodopere ale nulității. Constatăm că puținii oameni inteligenți îi slujesc pe proști, tot așa cum oamenii cinstiți le sunt necesari escrocilor. Creșterea, în dauna tuturor, a numărului proștilor și al slugilor ticăloase, este un alt paradox al prezentului. În lucrarea sa „Allegro ma non Troppo con le Leggi Fondamentali della Stupidita Umana”, profesorul universitar Carlo Cipolla declară: „Proștii sunt mulți, iraționali și reprezintă o sursă continuă de probleme pentru ceilalți. Pentru că nu pot fi izolați, singura modalitate prin care o societate se poate apăra de idiocrație este stimularea continuă a inteligenței”.

În anii celui de-Al Doilea Război Mondial, copil fiind, noaptea, mă trezea sunetul de groază al alarmelor aeriene. Strigam speriat: mămico, tăticule… alarmaaaa, alarmaaaaaa! Astăzi, trecând prin prisma experienței atâtor ani de viață, trăind și experiența celor trei ani de abjecte și genocidale înșelătorii din istoria omenirii - Covid-19, pe fondul instalării deliberate și condamnabile a groazei și panicii de către hienele planetei cu sediul la Davos, strig din nou „Alarmăăăăăăăăăăăăă!”.

Încă din prima zi a Operațiunii din Ucraina nu s-a mai vorbit de Covid (pe post de ciumă), atenția fiind integral captată de război. A urmat o perioadă de pauză confuză, timp în care asasinii planetei și-au readaptat planul de diecimare a oamenilor, conform „indicațiilor prețioase” ale Davosului.

La rândul lor, cretinii slugoi ai Coloniei Corporatiste sub Ocupație Militară Străină (C.C.O.M.S.) vor să transforme România anilor 2023-2030 în Auschwitz-ul Apocalipsei, prin vaccinare obligatorie cu ser încă neprecizat, nedeclarat, dar deja cumpărat de actualul ministru al ne-sănătății – omul de casă al Organizației Criminale a Ne-Sănătății (a se citi O.M.S.). Probabil, unul mai „eficient” este în curs de preparare sau a fost deja finalizat în vreun alt Wuhan american de pe teritoriul altor state decât al celor „unite” după războiul de secesiune.

Iohannis - și tripleta slugilor criminale Ciolacu-Arafat-Rafila, și-au dat iarăși arama pe față. Acești monștri cu inteligență deformată încorporată în cranii cu aspect umanoid, acești  cyborgi, structurații parțial din sisteme organice, dar și din sisteme artificiale imnplantate și controlate, care mimează comportamentul sistemelor organice merg în pas cadențat spre decimarea poporului român. Pentru că vârstnicii au fost deja supuși decimării, cei mai vulnerabili sunt acum copiii. Asupra lor aruncă anatema simbriașii sataniști ai Davosului din așa zisul „Guvern” al României. În cazul de față, Alexandru Rafila (Ministrul Sănătății) și Ministerul Educației au clocit înțeparea copiilor, făcând presiuni asupra cadrelor didactice pentru a-i convinge pe părinți să-și lase copiii pe mâna asasinilor. Rafila, unul dintre Călăreții Apocalipsei românilor și omul O.M.S., vrea impunerea „utilizării de strategii inovatoare și abordări personalizate pentru a reduce numărul a persoanelor nevaccinate și insuficient vaccinate în fiecare comunitate”, vrea „promovarea de legislație care susține vaccinarea de-a lungul întregii vieți”, adică vaccinarea obligatorie necesară pentru comiterea lejeră a decimării.

Drepturile și libertățile omului sunt astăzi caduce, în fapt, nule. Noii criminali s-au „școlarizat” decenii la rând pentru efectuarea „Operațiunii «Armaghedon»”, iar în urmă cu trei ani, prin deja cunoscuta organizație criminală cu blazon de camuflaj „Organizația Mondială a Sănătății” au aruncat în luptă până acum pe primii doi dintre Cei Patru Călăreți ai Apocalipsei : Ciuma, Războiul, Foametea și Moartea. Au transformat România în lagăr de exterminare, cu măști, saci negri din plastic și morminte făcute cu excavatorul. Cei patru Călăreți ai Apocalipsei din C.C.O.M.S. - Iohannis, Ciolacu, Rafila și Arafat (conform simbolisticii „călăreților”), în colosala lor infatuare s-au erijat în „Roskolnikovii” românilor.  Ei se prefac că nu văd-aud că în C.C.O.M.S. o femeie, refuzată de spital să-i acorde asistență medicală a născut pe trotuarul din fața așezământului destinat salvării oamenilor, nu văd-aud că un tânăr care acuza dureri mari în piept, ajuns la spital a fost trimis la plimbare, apoi a murit. Nu văd-aud că o profesoară a fost concediată pentru că a trecut notele elevilor în catalogul cu pagini de hârtie, nu în evidența electronică… Pentru astfel de abuzuri și fapte reprobabile, într-un stat civilizat, Ministrul Sănătății era obligat să demisioneze, iar întregul corp al „României educate” înlocuit cu Oameni, nu cu slugi robotizate. 

Acești purtători ilegali de creiere artificiale îi surclasează în bestialitate pe criminalii sovietici, naziști și pe cei japonezi din timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, care au comis fapte oribile dezonorând noțiunea de „OM”. Reluarea intenției criminale de „vaccinare” (?) obligatorie - cu sau fără mici drept mită oficială pe pielea clientului -  nu este altceva decât condamnarea la moarte a poporului român, iar apogeul tupeului constă în faptul că această operațiune criminală se vrea a fi finanțată din banii „condamnaților la moarte”. În disperarea lor, românii au început să ridice cruci pe drumurile coloniei, credința în Dumnezeu fiind ultima speranță pentru ei, fapt care a revoltat (la comandă, desigur) mass-media mercenară care le-a declarat „pericol public”. Oare dacă ridicau catarge cu drapele curcubelizate sau cu lozinca „Trăiască «România educată» !” aduceau aceleași „argumente”?

Realitatea și virusologii au demonstrat că așa zisul „vaccin” - specialiștii îl numesc altfel - are ca efect letal „Moartea subită”. Voi, „călăreți” nătângi ai apocalipsei comandate, vă credeți „mari și tari”, dar nu sunteți decât niște vătraie de unică folosință, nu sunteți decât niște Roskolnikovi aflați vremelnic între „Crimă și pedeapsă”. Mai devreme sau mai târziu, va veni și rândul vostru, iar românii nu trebuie să uite că „Tăcerea mieilor”  duce spre abator.

Notă - Anul acesta, preşedintele Klaus Iohannis a plătit, pentru deplasările în străinătate, dublu faţă de anul trecut, iar valoarea totală a cheltuielilor ajunge la peste 16,6 milioane de lei - Bani de la bugetul statului, banii cetățenilor României, dar „prostimea”  tace pentru că prostia, cupiditatea, stupiditatea, frica, au devenit modus vivendi și modus operandi. Este și ceea ce  afirmă oamenii de știință în previziunile lor, cu privire la alunecarea umanității către o epocă a prostiei covâșitoare. Paradoxul este că prostirea vine laolaltă cu progresul I.T.. Societatea industrială a deșteptat omenirea, iar societatea informațională i-a prostit pe mulți. Progresul din domeniul IT, care a creat nu numai mașini ce lucrează în locul omului, dar și instrumente care „gândesc” în locul lui, a făcut ca inteligența, creierul uman să regreseze. Toate organele din corpul uman (creierul, în mod special), se dezvoltă dacă sunt stimulate corect, și se atrofiază nefolosite fiind. Progresul, confortul, informația de-a gata ne fac vulnerabili,  când devin scop în sine, și nu le folosim ca mijloc de progres inteligent, de evoluție în plan spiritual și civilizațional.

Aranjament grafic – I.M.