Comisia Europeană a propus ca cele 27 de state membre U.E. să-şi reducă fiecare consumul de gaz cu 15% din august 2022 până în martie 2023 sau cine mai știe până când, dar „Ţările Uniunii Europene încearcă să atenueze planul Comisiei Europene care le cere să utilizeze o cantitate mai mică de gaze, în timp ce Europa se pregăteşte pentru o iarnă cu incertitudini de aprovizionare, de la principalul său furnizor de gaze, Rusia” (Reuters).

După imensa și încă actuala gogoașă teroristă Covid-19 - născătoare și beneficiară a profiturilor de miliarde USD direcționate în buzunarele corporațiilor farmaceutice - arma biologică C-19 a fost temporar întreruptă de „Operațiunea Ucraina”.  Pentru că socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg,  au cam început să sară țăndări din - U.E. (nouă Uniune Sovietică), beneficiara unei asidue reclame deșănțate cu cearceaful stropit cu  licurici galbeni. În vârful lagărului concentraționar U.E. se află instalată momentan o scorpie „reptiliană”, un hibrid nociv, o combinație diabolică dotată artificial și temporar cu puterea șarpelui boa și veninul cobrei regale. Ea crezându-se jalnic și hilar o Cleopatră a secolului al XXI-lea!

Ursula, numele uzual al scorpiei reptiliene cleopatriată, acea coruptă implicată în afacerea cu vaccinuri anti-sănătate și anti-supraviețuire (mai știm noi și pe câțiva de la noi, cu „comandant” cu tot) asvârle venin ori încotro își îndreaptă orificiul bucal și limba nebifurcată deocamdată. Va proceda la fel, nestingherită, ba chiar susținută pentru tembelismele repetate deși a demonstrat deja atingerea nivelului de incompetență. La prima „deraiere” de la ordinele primite va primi cunoscuta replică din „Othello” al marelui Will: „Maurul și-a făcut datorie. Maurul poate să moară!”… Și dacă nu vrea, i se dă o mână de ajutor, așa cum s-a întâmplat recent cu două paparude instalate ca șefi de guverne, doi flotanți, aruncați recent la tomberon. S-a apreciat că și-au atins limita menționată și „Out!”.

Bruxelles-ul a îndemnat ţările să reducă acum utilizarea gazelor, pentru a ajuta la umplerea depozitelor înainte de iarnă şi a avertizat că este probabilă o întrerupere completă a livrărilor gazelor rusesc. Dar planul U.E. s-a confruntat cu rezistenţa unui grup de guverne, unele fiind categoric împotriva reducerilor obligatorii, iar altele nedorind să lase Bruxelles-ul să le controleze consumul de energie. Spania, Portugalia, Grecia… au refuzat „Diktatul gazelor Ursulei”. „Nu există niciun motiv ca spaniolii și grecii să fie solidari cu Germania, Franța și Italia, care singure și-au creat dependența de gazele și petrolul din Rusia. Din lăcomie și prostie. România va refuza? Logic ar fi să refuze. Având însă în vedere modul în care „autoritățile” noastre s-au poziționat până acum, adică „ghiocel style”, mă tem că azi vom auzi că România e de acord, fără condiții și comentarii. Iar asta va fi însemnat o gravă încălcare a art.135 din Constituție, care obligă statul la protecția și utilizarea în interesul național ale resurselor naturale ale țarii” (Gh. Piperea).

Jalnic și revoltător „ghioceii” dâmbovițeni au acceptat cu osanale Diktatul terorist „Kälte und Dunkelheit” (Frig și Întuneric)[1], un fel de sosie revăzută și adăugită a „Nacht und Nebel” (Noapte și Ceață)[2] din timpul celui de-Al Doilea Război Mondial. Nimic nu este întâmplător, Noua Dictatura de la Bruxelles - „EU-Diktatur” - seamănă din ce în ce mai mult cu a celui de-Al Treilea Reich. Ba chiar o depășește în minciună și  sadism.

Proaspătul re-numitul ca Ministru al Agriculturii - incomodul Daea - deranjează: vrea refacerea irigațiilor, vrea agricultură românească, dar asta nu place Occidentului, deci nu va sta mult în funcție. A vrut ajutorarea producătorilor români,  demarase crearea unui lanț de magazine pentru aceștia, dar a venit un cretin care a spus: NU! „S-a terminat cu vremea gostaturilor!”… și le-au desființat

Remember

Nebunia globalistă a debutat cu „boala vacii nebune”, au urmat: gripa aviară, pesta porcină acum se vrea moartea vitelor, mâine a oilor, caprelor… dar cu dezaxații cum rîmâne? Ni se recomandă „hrană proaspătă” cu greieri, lăcuste și alte delicatesuri globaliste marca Bill Gates & Gloabe-Asociații. Bine le-a răspuns Daea: „Nimeni nu-i poate obliga pe români să înlocuiască mâncarea noastră tradiţională cu feluri simandicoase preparate din lăcuste sau gândaci. […] Eu, de regulă, ca inginer agronom, combat gândacii, nu-i mănânc”.

Așteptăm cu nerăbdare  de-bilderbergificarea celor ce se cred dumnezeii planetei.

Totul pentru noi! Nimic pentru voi, românii!

Ca o bomboană pe coliva românilor, Germania vrea gazele românilor. Cică ei și așa fac foc cu lemne iarna, deci n-au nevoie de gaze. „Ghioceii” dâmbovițeni o vor acceptași pe-asta. Nimic nou, vă aduceți aminte? Parcă mai ieri, alți „faraoni” U.E.-iști afirmau la fel de diktatorial: „Gazele din Marea Neagră nu sunt ale României, sunt ale U.E.!”. Pentru a împăca și capra și varza, propun ca din acest moment, românii să consume zilnic, en gros, cantități imense de fasole boabe, iar gazele rezultate să fie colectate în ambalaje etanșe și eliberate în toate localitățile Germaniei. Urgent! Gaze vreți, gaze vă dăm!

Aranjament grafic – I.M.

-----------------------------------
[2] Nacht und Nebel (Noapte și Ceață), denumirea unei directive emisă de Adolf Hitler pe 7 decembrie 1941, care îi viza pe activiștii politici și pe participanții la mișcarea de rezistență, care urmau să fie întemnițați, uciși. , sau făcuți să dispară, în timp ce familia și populația au rămas nesigure cu privire la soarta sau locul în care se afla arestatul. Despre victimele care au dispărut în urma acelei directive nu s-a mai auzit niciodată. Noua Dictatura de la Bruxelles - EU-Diktatur seamănă din ce în ce mai mult cu regimul nazist