Ion-Maldarescu„Specia umană ar putea dispărea în timp de o sută de ani". Sumbra previziune a fost lansată în vara anului trecut de Frank Fenner, academician australian, recunoscut la nivel mondial ca expert în microbiologie şi profesor emerit la Universitatea Naţională din Australia, unul dintre cei care au ajutat la eradicarea virusului variolei. El a afirmat că întreaga comunitate ştiinţifică trebuie să avertizeze factorii politici şi economici care conduc lumea, că, în mai puţin de o sută de ani, omenirea va dispărea, procesul fiind ireversibil.

După opinia savantului australian, omenirea va fi incapabilă să supravieţuiască suprapopulării şi consumismului excesiv. „Din nefericire omenirea nu va mai supravieţui nici măcar 100 de ani. Odată cu specia umană vor dispărea multe alte specii de animale, majoritatea aflate în plin proces de extincţie, cauzat tot de acţiunile nesăbuite ale omului. Este o situaţie ireversibilă, deoarece este mult prea târziu pentru orice măsuri. Nu spun asta pentru că vreau să demoralizez eforturile celor puţini care luptă şi se străduiesc să salveze ce mai este de salvat, dar cine ar vrea să fie minţit la nesfârşit?", punctează Frank Fenner. Tot el declară: „Cred că specia umană în totalitatea sa, va avea aceeaşi soartă precum locuitorii Insulei Paştelui. Ce nu înţeleg oamenii este că schimbările climatice sunt de-abia la început, nu şi-au atins încă apogeul. Cu toate acestea, de la an la an, observăm deja diferenţe evidente în cursul anotimpurilor. Este posibil ca unele comunităţi mici să supravieţuiască. Vedeţi, aborigenii au supravieţuit 40-50.000 de ani fără să devină o civilizaţie ahtiată de ştiinţă, care să ajungă într-un final să producă dioxid de carbon în exces şi să polueze apele. Dacă aborigenii nu vor supravieţui, omenirea în ansamblul ei, nu va reuşi. Specia umană va urma acelaşi drum fără întoarcere precum alte specii care astăzi sunt dispărute".

Raportând cele relatate la inscripţiile cioplite pe Georgia Guidestones (Pietrele îndrumătoare din Georgia, S.U.A.) şi directiva existenţei unui maxim de 500 milioane de locuitori pe planetă, rezultă că o depopulare severă şi radicală a planetei ar reprezenta una din soluţiile salvatoare pentru omenire. Cum a apărut ideea, cine o susţine şi o finanţează şi certitudinea că este strâns conectată cu una din cele mai sinistre ramuri ale ştiinţei - eugenia. SIDA, ebola, boala vacii nebune, gripa aviară, vaccinul anticancer col uterin la fetiţe, gripa porcină (AH1N1), controversata teorie a încălzirii globale nu sunt altceva decât elemente-instrument ale acestui sinistru „deziderat". Le scapă din vedere susţinătorilor un aspect fundamental: nu este sigur că ei sau urmaşii lor se vor afla obligatoriu pe lista „supravieţuitorilor". Dacă din întâmplare se vor regăsi, vor fi aliniaţi, asemenea celorlalţi, în casta sclavilor.

Henry Kissinger, fost Secretar de Stat al Administrației Americane sub doi preşedinţi este deţinător de rang înalt în organizația B'nai B'rith, în grupul Bildeberg și în Comisia Trilaterală. Aparține Marii Loji Elvețiene Alpina, Clubului elitist Bohemian și este un membru al Cluburilor Phi Beta Cappa, Cosmos, Federal City și Century. Conectaţi la cele prezentate anterior şi declaraţia acestui reprezentant marcant al „New World Order" (N.W.O.) - Noua Ordine Mondială „Prioritatea pentru lumea a treia este DEPOPULAREA" şi vă puteţi completa imaginea viitorului omenirii. La rândul său, Prinţul Charles al Marii Britanii, un alt susţinător al NWO, a avertizat că: „Dacă omenirea continuă să crească în acelaşi ritm accelerat, atunci vom avea de înfruntat o problema monumentală".

New World Order si depopularea severaCine i-a delegat pe aceşti păpuşari să hotărască soarta planetei şi a omenirii fără a-i consulta popoarele? Cât adevăr se ascunde în spatele declaraţiilor de intenţie? Nu trebuie ignorat faptul că cele susţinute de savant pot sau nu fi plauzibile, dar la venerabila vârstă de peste 95 de ani „cineva" l-ar putea convinge mai uşor să emită asemenea previziuni sumbre. Folosindu-se de prestigiul şi de poziţia în societate a academicianului Frank Fenner, cei interesaţi au găsit un bun prilej să redimensioneze greutatea şi autenticitatea perceptelor N.W.O..

Este posibil ca instaurarea New World Order să fi început în noaptea de 13/14 februarie 1945 când, fără motive de ordin militar şi lăsând în urmă zeci de mii de cadavre umane, Dresda a fost incinerată de bombele celor 1400 aeronave anglo-americane. Poate a început cu zilele de 6 şi 9 august 1945, odată cu exploziile de la Hiroshima şi Nagasaki... Realităţile trecutului nu pot fi modificate.
Grafica - Ion Măldărescu