Nu uita, Române, „nu mai e om cel care a uitat că a fost copil”, fii bun, dar drept și demn! Nu-ți pierde copilăria și nu lăsa pe alții să ți-o fure!

Pentru români - dar nu numai pentru ei -  anul 2020 a fost un an blestemat la 31 de ani distanță după asasinarea românului Nicolae Ceaușescu – nu întâmplător - în Sfânta zi a Nașterii lui Hristos.

În decembrie 1989, în felul lui, asemenea imprevizibilului de astăzi, Donald Trump, românul bara planurile nemernicilor terminatori ai populației Terrei.

Pentru români - dar nu numai pentru ei -  anul 2020 a fost un an blestermat. Țara, în asemenea vremuri de restriște ar fi avut nervoie de conducători precum Decebal, Ștefan, Mihai Viteazul, și chiar Vad Țepes. Din păcate, la tastele de comandă ale Țării se află niște ticăloși; cei mai mulți neromâni, alții, trădători ticăloși, lepre anti-naționale și anti-sociale.

Mult condamnatul Mengele a fost un copil nelegitim al terorismului biologic practicat astăzi împotriva poporului român.

Cinste conducătorilor Federației Ruse, Ungariei, Poloniei, chiar ai micuței Sovacii sau ai Bulgariei. Au demnitate, cunosc și apără interesele propriilor popoare!

Române, nu uita, la bine și la rău, să fii bun, dar drept și demn!

 

Fii ROMÂN!