Voi cei care ați trădat România, nu uitați că Din același lemn se face, și icoană și măciucă(Vasile Militaru)

Popor Român, până când vei mai răbda ?

Pe 1-2 iunie 2022 „presa « liberă »” a arătat ce poate. Ici, colo, câteva referiri la evenimente despre care astăzi, deși fac parte din Istoria Românilor, ni s-a interzis să amintim. S-a lăsat liberă doar partea festivistă care dă bine la imaginea circarilor. Dulapurile, (Mă)ciucile, ciolacurile și alte organisme toxice dăunătoare s-au dat în stambă (de parcă ei ar însemna altceva pentru Neamul Românesc decât reziduuri nereciclabile.

„Instituția” „unsă” pe vremea guvernului Ponta, un fel de combinație diabolică între Geheime Staatspolizei și Народный комиссариат внутренних дел (Н.К.В.Д.) - a fost investită cu puteri nelimitate, a ajuns stat în stat. Oficial, aflată sub directa oblăduire a prim-ministrului României, „Institutul pentru Studierea Holocaustului din România „Elie Wiesel” se subordonează exclusiv ordinelor sionismului mondial.

La Nürnberg, criminalii învingători i-au judecat pe criminalii învinși.

„Tribunalele Poporului” (de la București și Cluj) structurate conform art. 14 din Tratatul de Armistițiu cu România de la 12 septembrie 1944 și ordinelor Comisiei Aliate de Control pentru anchetarea prezumtivilor criminali de război au fost la fel de „corecte”, la fel de „independente” și la fel de „legale” ca cel din decembrie 1989, scenariile și sentințele ambelor mascarade fiind identice cu cele al tribunalelor bolșevice sovietice și naziste din vremea celui de-Al Doilea Război Mondial. Tot atunci România a avut obligația să desființeze toate organizațiile naziste dintre care nu a lipsit „Deutsche Volksgruppe in Rumänien” subordonată direct Berlinului.

Sentințele date conform  „Legii 312/1945 pentru urmărirea şi sancţionarea celor vinovaţi de dezastrul ţării sau crime de război” și a actelor normative care au amendat legea pun sub semnul întrebării atât procesele Tribunalului Poporului din România, procesele de la Nürnberg și a celorlalte procese postbelice similare din Europa.

Cine-și face iluzia că procesele de la Nürnberg s-au derulat sub simbolul Justiției se înșeală amarnic. Cartea „Der Nürnberger Prozes” (Procesul de la Nurnberg) a lui Joe Heydecker și Johannes Leeb apărută în 1983 și la Editura politică din București (editură făcută cadou în 1990 de Pleșu „pretinului” său Liiceanu) precizează faptul real că Aliații au refuzat categoric judecarea celor acuzați de către un tribunal internațional alcătuit din judecători ai unor state neimplicate în conflict. Rezultatul este evident: la Nürnberg, criminalii învingători i-au judecat pe criminalii învinși. Atât!

Nürnberg - București - Târgoviște

La nivelul anului 2022, nu vi se pare izbitoare asemănare dintre „călăul” Putin și „nevinovații” președinți americani în urma războaielor declanșate de aceștia au rămas milioane de cadavre? Nu vi se pare că „dreptatea” „judecătorilor” de la Nürnberg, poate fi alăturată celor de la București din 1946 și a celor de la Târgoviște din 1989 ? Întotdeauna, învingătorii îi judecă pe învinși după puterea și interesele lor!

Se dorește ca Mareșalul Ion Antonescu și primul Președinte al României, Nicolae Ceaușescuse să fie asasinați în fiecare zi. De ce? Răspunsul îl găsim cu 78 de ani în urmă când, întrebat de șeful delegației române - Lucrețiu Pătrășcanu - de ce condițiile oferite de U.R.S.S. României la semnarea tratatului sunt mai dure decât cele oferite Mareșalului Antonescu, Molotov i-a răspuns scurt: „Antonescu înseamnă ceva pentru România. Voi nu însemnați nimic!”.

Dureros și umilitor, vechea reclamă de bâlci „Pe-afară-i vopsit gardu', înăuntru-i leopardu'” a fost reclama potrivită pentru ziua de 2 iunie 2022, zi în care Colonia Corporatistă în fruntea căreia este afișat un anti-român a fost încă un prilej pentru mamelucii cu firman să se dea în spectacol.

Dacă 9 mai este Ziua Independenței de Stat a României, ziua de 2 iunie nu are doar o singură semnificație, este Ziua Înălțării Domnului, este Ziua Eroilor Neamului Românesc și, de ce nu, este ziua în care s-a născut unul dintre conducătorii României.

De la 1 decembrie 1918 și până azi, niciodată, Drapelul României n-a fost atât de batjocorit !

În ton cu imaginea TVR1 de la începutul fiecărei zile, unde culoarea roșie a Tricolorului nu este vizibilă, în data de 2 iunie 2022, pe blogul unei agenții de presă din România a fost fost publicat un text deasupra căruia e afișată o imagine în total contrast cu comentariul însoțitor : un soldat român în uniforma Primului Război Mondial stă cu arma-n mână pe fondul unui drapel albastru galben… Se pare că din economie de spațiu, culoarea roșie a Drapelului României nu a mai încăput în imagine. Oare ?

Dacă pe data de 25 februarie Palatul Cotroceni a fost iluminat în albastru-galben, în ziua de 2 iunie, în spațiul virtual a circulat un filmuleț care desconspiră starea jalnică în care ne aflăm ca popor îngenuncheat și batjocorit: Drapelul României de la reședința oficială a șefului statului - Palatul Cotroceni din București. Steagul Țării arată „ca o cârpă zdrențuită, murdară, adusă parcă din război și ignorată de dulapul din Palatul Cotroceni”. De costumele sale - inclusiv de cel de ospătar - are grijă chiriașul, dar de steagul Țării, nu ! De la 1 decembrie 1918 și până azi, niciodată, Drapelul României n-a fost atât de batjocorit !

Vătafii răsplătesc slugile cu „30 de arginți”

Între două vacanțe, concedii, deplasări de fuduleală și plecăciuni la Înaltele Porți sau după pauzele de refacere în urma excursiilor pe bani publici, pe 4 iunie, Sparanghel Vodă a primit Premiul European „Carol al IV-lea” (premiu pentru slugi, mai precis, o răsplată pentru executarea cu strictețe a ordinelor primite în detrimentul poporului român - n.a.), ba tupeul său inconfundabil l-a făcut să rostească printre măsele: „Acest premiu mă onorează în mod deosebit și îl primesc în numele cetățenilor români care mi-au acordat încrederea pentru două mandate”… bla, bla, bla... Ipocrizia ta a trecut de orice limite, anti-românule ! Ai făcut în acești ani ceva bun pentru români ? NU! Doar pentru străini, că de-aia te premiază cu „arginții Iudei”.