Ro27Înainte de decembrie '89 unul dintre cei vânaţi astăzi de legea-fără-de-lege 217/2015 spunea: „Când voi muri eu, după mine rămâne un singur mare naţionalist în care să credeţi: Ceauşescu. Nu ştiu eu cât de comunist e el, dar ţine cu naţia asta, să ştiţi de la mine. Ăsta e român adevărat. Ţine cu noi!". (Petre Ţuţea). La Malta, doi păpuşari planetari contemporani ajutaţi de criminalii-conserve din interiorul ţării au decis ca Nicolae Ceauşescu să moară înaintea lui Ţuţea, în ziua de Crăciun a lui 1989. Reacţia lui Ţuţea a fost promptă: „Aţi văzut, era mai mare naţionalist ca mine, că l-au omorât înaintea mea"[1]. Pentru că aşa târguiseră George H. W. Bush Sr. şi Mihail Gorbaciov, în urmă cu 27 de ani, în România - încă „ceauşistă" -, a avut loc un spectacol-masacru. Apoi, pentru că ştia prea multe şi ar fi putut vorbi, printr-o mascaradă procesuală a fost redus la tăcere un român. Hulit de unii, apreciat de alţii a fost asasinat chiar în Sfânta zi de Crăciun! Nu întâmplător. De ce? La această întrebare răspunsul ne este livrat demonstrativ în fiecare zi: Noua Ordine Mondială vrea apusul Creştinătăţii, vrea instalarea „Religiei multiculturalismului", a haosului, eugeniei la scară planetară, vrea controlul total, indiferent prin ce mijloace.

„Privind înapoi cu mânie"... Crippled Ro 27

Între două duminici, 4 şi 11 februarie 1945, la Yalta, în Crimeea, trei dintre cei mai mari criminali ai umanităţii au pus la cale şi au făcut un pas epocal în aplicarea „Noii Ordini Mondiale". După „legea" lor, a învingătorilor.
Miercuri, 23 august 1944, o haită de frustraţi, având în frunte un personaj de decor, regele-paiaţă Mihai I, au trădat Ţara şi Neamul, au arestat şi predat inamicului, în plin conflict militar pe capul - de facto - al Oştirii Române. Au oferit inamicului România pe tavă - fără nicio garanţie.
La 28 aprilie 1945, la Giulino de Mezzegra, Como, Mussolini a fost asasinat de o bandă de aşa-zişi „partizani" criminali şi - dovadă a „civilizaţiei" lor -, l-au atârnat de picioare în piaţa publică asemenea produselor din carne, la măcelărie.
Între 20 noiembrie 1945 şi 1 octombrie 1946, la Nürnberg, în Germania, sub patronajul unui autonumit dar deloc neutru sau corect Tribunal Militar Internațional, învingătorii i-au „judecat" pe conducătorii celor învinşi, pe cei mai mulţi asasinându-i... „legal".
La 1 iunie 1946 fiindcă au luptat pentru o Românie reîntregită, în urma unui simulacru de proces ordonat de Kremlin (copie la indigo ale celor de la Nürnberg), la Jilava, în Valea Piersicilor, au fost măcelăriţi patru români patrioţi: Mareşalul Ion Antonescu, Mihai Antonescu, George Alexianu şi Constantin (Pichi) Vasiliu.
La ordinul alogenilor care au condus România după Al Doilea Război Mondial şi o conduc şi astăzi, sute de mii de români au fost aruncaţi în temniţe, torturaţi şi asasinaţi.
La 44 de ani, după la „Yalta '45" (Stalin-Roosevelt-Churchill) a urmat versiunea modernizată şi adăugită a acesteia, „Malta '89" (Bush. Sr.-Gorbaciov), iar în decembrie 1989 a început Drumul Golgotei românilor, care au fost îmbrânciţi „să vrea" să intre în lagărul de exterminare al statelor naţionale numit Uniunea Europeană.
După crepusculul decembrist al României „ceauşistă" şi 11 ani de Românie „U.E.-istă" milioane de românii au fost „liberi" să plece unde văd cu ochii, au fost „îndrumaţi", obligaţi să ia drumul bejaniei şi „anihilaţi" în mod modern, prin expatriere. Locul lor se vrea să fie luat nu de refugiaţi, cum ni se spune, ci de hoarde migratoare plătite să distrugă naţiunile europene, iar românii să fie străini în propria ţară.
Pe parcursul a de 27 de ani, economia, industria, agricultura, cercetarea, educaţia şi celelalte aspecte ale civilizaţiei din România au fost distruse cu premeditare criminală. A exportat-exportă în mod gratuit cea mai mare comoară naţională: materia cenuşie.
În colonia denumită încă simbolic România, responsabilii jafurilor comise - mulţi fiind străini - nu au fost judecaţi şi nici nu li s-au confiscat averile obţinute fraudulos.
În 27 de ani de „democraţie" caricaturizată, în România, românii majoritari au ajuns să fie discriminaţi-negativ, iar minoritarii de toate categoriile să hotărască destinul românilor.
În colonia denumită încă simbolic România, trădătorii au fost şi sunt trataţi ca eroi, iar eroii-martiri sunt asasinaţi în fiecare zi.

Între decembrie 1989 şi decembrie 2016 România a fost şi este condusă de netrebnici - mulţi alogeni asemenea perioadei postbelice - care nu s-au putut ridica nici la nivelul sandalelor lui Ceauşescu. În toţi aceşti ani, din România „ceauşistă", metamorfozată „Pas cu pas", în România „U.E."-istă s-a furat atâta bogăţie cât nici Imperiul Roman, nici Armata Roşie, nici „Sovrom"-urile, toate la un loc nu au reuşit să fure. Cei 27 de ani de „libertate" parşiv controlată, de imbecilizare televizată, prostituţie intelectuală şi pauperizarea naţiunii prin incompetenţa, jaful, crimele şi trădarea de ţară a guvernanţilor, România a fost adusă de la statutul de ţară independentă, la cel de colonie-corporație controlată de străini. În decembrie 2016, ceea ce pe hartă apare cu denumirea România nu este altceva decât un teritoriu sub ocupaţie militară cum nu a fost nici sub turci, nici sub austrieci, nici sub ruşi. Afirmaţia: „România a pierdut peste un trilion de euro. Mai mult decât a pierdut de la Ștefan cel Mare până-n '89"[2] ar trebui să aducă în faţa unui adevărat şi corect Tribunal al Poporului pe toţi cei care s-au perindat la pupitrele de comandă ale României, din decembrie 1989 şi până astăzi. Dar cine s-o facă? Unica soluţie, aproape suicidă, este ieşirea din lagărul U.E., naţionalizarea tuturor bunurilor însuşite de străini prin fraudă şi jaf naţional, lichidarea legăturilor cu F.M.I. (cum au procedat ungurii), expulzarea băncilor străine (cum au procedat islandezii) refacerea Armatei naţionale şi adoptarea statutului de ţară neutră, neangajată militar, renaşterea economiei distruse premeditat, investiţii şi locuri de muncă pentru a-i readuce pe români acasă la ei, eliminarea ideologiei distructive a „multiculturalismului" şi repunerea pe picioare a educaţiei tinerei generaţii, eliminarea discriminării pozitive şi a dictaturiia minorităţilor... Sunt doar câteva dintre nenumăratele „repere" de împlinit pentru ca românii să nu dispară ca neam.

Aşa cum am mai afirmat, pentru că „zidul de la Târgovişte" este neîncăpător, se impune închirierea pentru câţiva ani a Marelui Zid Chinezesc şi pedepsirea celor vinovaţi de dezastrul Ţării. Fiindcă „ţara vecină şi prietenă" ne sfidează permanent, să adoptăm şi noi deviza lui Ducso Csaba pentru cei vinovaţi şi pentru duşmanii României: „Nics kegyelem!". Nu există alternativă! Şi pentru că în ţara asta nu au plecat chiar toate valorile, pentru că mai sunt încă români şi interes naţional, sper că îndemnul lui George Coşbuc îi va trezi la realitate: „Din zei de-am fi scoborâtori,/ C-o moarte tot suntem datori!/ Totuna e dac-ai murit/ Flacău ori moş îngârbovit;/ Dar nu-i totuna leu să mori/ Ori câine-nlănţuit"!
Peste câteva zile vor avea loc aşa-numitele alegeri pentru Parlamentul României. Cugetaţi bine înainte de a pune ştampila pe vreunul dintre cei înscrişi pe listă pentru că, puţini sunt cei care merită să le fie încredinţate destinele ţării.

Grafica - I.M.

----------------------------------------------------
[1] vezi Romulus Vulpescu - Amintiri despre Petre Tutea - Fabian Anton

min 3.10
[2] http://www.activenews.ro/stiri-politic/Afirmatii-fara-precedent-facute-in-direct-la-Televiziunea-Nationala-Romania-nu-mai-este-un-stat-ci-o-corporatie-condusa-de-straini.-In-ultimii-26-ani-Romania-a-pierdut-peste-UN-TRILION-de-euro-mai-mult-decat-a-pierdut-de-la-Stefan-cel-Mare-pana-n-89-138517