S-au scurs ani, câtă frunză câtă iarbă, de la lansarea mult hulitei „Teorii a conspirației”, însă astăzi trăim din plin, şi evenimentele o confirmă, punerea acestei teorii în practică. Pentru reîmprospătarea memoriei, voi enumera câteva repere care dovedesc iminenţa ei:

- în anul 1773, la firma Rotschild de pe strada evreiască din Frankfurt a fost emisă pentru prima dată ideea guvernării economice la nivel planetar de către un „guvern mondial”;

- în 1789 s-a produs „Revoluția Franceză și „Căderea Bastiliei”. Coincidență?

- în 1914 a avut loc atentatul care a generat declanșarea Primului Război Mondial. Coincidență?

- în 1939, deși au susținut economic Germania și pe Hitler,  evreii din SUA le-au declarat război. În același an, a doua conflagrație mondială a fost declanșată. Coincidență?

- în 1941, deși poporul american nu dorea, Președintele Franklin Delano Roosevelt, după atacul japonez (știut) de la Pearl Harbor, la 7 decembrie 1941, a procedat cu Marea Britanie la fel cum, la nivelul anului 2022, globalișii procedează cu Ucraina - zice-se, proprietatea familiei Rotschild - după același scenariu.

Ipocrizia americană nu are nici scrupule, nici limite. Contrar realității, liderii americani se declară susținători și apărători ai democrației, dar aceeași realitate demonstrează că pe unde trec invadatorii „Stars and Stripes” rămân doar cadavre, dezastru, sărăcie și, mai nou, se preactică creștinofobia. Din spate, Davosul - prin Klaus (ce coincidență?!) Șvab -  vrea ca până în 2050 să dispară 4 miliarde de „mâncători inutili” (expresia îi aparține - n.a.).

Vă amintiți de procesul tribunalului special irakian, gen „Tribunalul Poporului” -1946 din România, sub regie, de care George Bush jr. nu a fost străin, soldat cu asasinarea în decembrie 2006,  prin spânzurare, a lui  Saddam Hussein, într-o încăpere a serviciilor secrete irakiene din Bagdad, pentru vina de a fi deținut  arme de ucidere în masă dovedite ca inexistente?

Vă amintiți scena în care Barack Obama și Hillary Clinton urmăreau în direct, dintr-un birou, asasinarea teroristului lumii (declarat de americani) OsamaBen Laden (creat tot de ei) la 2 mai 2011 ?[1]

Vă amintiți asasinarea liderului libian Muammar Gaddafi, „capturat” şi ucis la Sirte în octombrie 2011 ?

Vă amintiți de asasinarea generalului Qassem Soleimani, şef al operaţiunilor externe ale Gărzilor Revoluţionare iraniene, ucis într-un tir american cu dronă, la 3 ianuarie 2020, la Bagdad?

Se pare că anul în care ne aflăm va surclasa toate crimele umanității din întreaga sa istorie. Hitler și Stalin au fost acuzați pentru asasinate, la Nürnberg, criminalii învingători i-au „judecat” și condamnat pe criminalii învinși, dar administrațiile americane de după Al Doilea Război Mondial au executat acte criminale care au depășit sumbrele „performanțe” ale celor doi. În văzul întregii omeniri, fără jenă.

Acum, pentrui că încă nu au găsit soluția potrivită pentru a-l opri pe Putin, pentru a-l lovi pe „criminalul” Putin prin presiuni psihologice, atentatele nu se opresc la „actorii principali”, lovesc familiile celor vizați. Fiicele lui Putin au devenit ținte. Aşadar, teoria conspirației a devenit oficial adevărată pentru cetăţeanul planetar, chiar dacă aceşti cruzi conspiratori n-au pierdut puterea politică şi financiară şi folosesc şantajul și asasinatul oficial, ca politică de stat.

Știu, voi fi arătat cu degetul ca „putinist”. Dar pe senilul de la Casa Albă care vrea să arunce omenirea în haos nu-l trimite nimeni la un spital psihiatric?