Ca să fie ușor de controlat și manipulat, omenirea este menținută permanent sub teroarea fricii. Covid, război, secetă, incendii, uragane, inundații, încălzire globală, lăsînd  la o parte trecutele gripe aviare, porcine și alte născociri mai mici ca amploare, dar la fel de nocive. Sădirea și menținerea stării de panică permanentă este și scopul atenționărilor violente din partea unor organisme internaționale, cu privire la încălzirea globală, care vor conduce pînă la urmă la un „lockdown climatic”. Miza fiind anularea drepturilor cetățenilor în numele ecologismului, adică aceeași narațiune a dictaturii politico-medicale Covid, într-o nouă formă, mult mai agresivă.

Ni se vorbește violent și amenințător de încălzire globală și de marele Green Deal. Sîntem inițial îndemnați și apoi vom fi siliți să salvăm Planeta mîncînd mai puțin sau schimbînd meniul cu larve, insecte și făcînd economie la tot și  la toate, spălîndu-ne mai puțin, lipsa apei fiind deja hașurată pe tabla de șah a mondialiștilor apocaliptici. Presa mercenară exagerează deliberat. Experții sînt și ei confuzi. Iarna, cînd zăpezile cresc ca aluatul, sîntem amenințați cu era glaciară, cu iadul alb, vara, cînd văzduhul tremură de căldură ca pe dealul copilăriei, sîntem speriați că planeta fierbe. Atîta abureală, cînd de fapt, incendiile care invadează ecranele televizoarelor ar fi provocate de mîinile lungi ale cavalerilor apocalipsei. Clima Terrei nu ține cont de oameni, de vaci, de porci, de emisii, ea se schimbă potrivit ciclului minuțios al Creatorului Universului. La fel cum pandemia de Covid a fost întreruptă de operațiunea lui Putin și de clovneriile agentului Zelenski, puțin cîte puțin cei doi sînt înlocuiți pe harta marii resetări de noua scamatorie planetară și de nașii Armaghedonului climatic. Da, există semnale tot mai evidente că mîna de paranoici care învîrt planeta pe degete vor supune și de această dată  masa de idioți care o populează.

Se dă pagina cu o cruzime fără precedent, starea vremii în lume, în țară și pe micile ecrane a devenit o afacere cum și pandemia de Covid a fost. Meteorologii de serviciu, experții pe climă și salvarea planetei au luat locul generalilor erijați în anal-iști de război, cum aceștia au luat locul analiștilor pandemiei.

Dacă în pandemie actorii principali de suprafață au fost OMS, marile companii farmaceutice și slugoii aflați la conducerea statelor, în „pandemia”  climatică actorul principal la scenă deschisă este ONU. Declarația secretarului general al ONU, Antonio Guterres este mai mult decît edificatoare: „Era încălzirii globale s-a încheiat, am intrat în era fierberii globale, cauza fiind emisiile de carbon”. Tîmpenii la nivel înalt! Se pare că Antonio Guterres a cam chiulit de la școală, altfel și-ar fi amintit circuitul bioxidului de carbon în natură, de la plante, la animale și înapoi prin fotosinteză, proces natural care durează de milioane de ani! Controversatul Guterres și-a atras critici meritate pentru retorica sa extremist-violentă privind așa-zisa criză climatică, pe care a descris-o în termeni duri: „sinucidere colectivă”, „carnaj” și „cod roșu” pentru umanitate. În orice intervenție publică acesta își menține tonul dur, afirmînd că accelerarea schimbărilor climatice este „absolut îngrozitoare”. Normal, trebuie să justifice și el cu ceva fișa postului și retribuirea uriașă.  

Miza acestor gogorițe, de-a dreptul incendiate din aer cu drone, o constituie dezindustrializarea unor state hașurate pe planșeta marilor puteri, sub falsa reducere a emisiilor de carbon. Lupta împotriva așa-ziselor modificări climatice este  aceeași gogoașă, cu altă miză uriașă, precum a fost lupta lui Obama pentru pace, care a ucis pacea popoarelor arabe și milioane de vieți, „merite” pentru care i s-a acordat Premiul Nobel pentru… Pace. Cert este că această mînă de psihopați matusalemici controlează prin teroare și vrea să reducă intervențional populația planetei.

Ca să avem încredere că gogoașă e înfuriată și temperaturile cresc precum Făt -Frumos și la noi acasă, comandantul pandemiei, preacurățitul părinte al izoletelor și al sacilor negri din cimitire, Raed Arafat a fost reactivat în „comandantul acțiunii climatice”. Și-a făcut deja apariția pe sticlă, „îngrijorat” pentru cetățenii României. În mod sigur va cumpăra noile vaccinuri pentru scăderea temperaturii aerului, iar naivii vor face coadă la propria condamnare la moarte. Așadar, vaccinarea obligatorie este unica soluție de stopare a încălzirii globale! Și era să uit, poftă bună la piure de gîndaci cu salată de greieri, pentru că stăm ca momîile cînd șeptelul este exterminat  „ca să evităm încălzirea”.

Monștrii care se întîlnesc la Davos vor cu orice preț jalonarea viitorului planetei, însă singura soluție la încălzirea climatică a minții lor este eliminarea acestor oligarhi ramoliți și bolnavi la minte din structurile cu forță decizională la nivel planetar și cazarea lor în azilul groazei din Voluntari, confiscarea averilor acestor paraziți toxici, care se adună periodic la Davos ca la Hollywood, la un film porno, un șpriț și prostituate de ambele genuri, după care se învoiesc asupra metodelor de tortură planetară. Să fie deposedați de averile obținute sub aparențe legale prin războaie, pandemii,  ticăloșii, exploatare, înșelăciune și manipulare. Miliardarii lumii și alte asemenea bestii cărora banii le-au întunecat mintea, acești senili precum cel de la Casa Albă, nebuni care învîrt lumea pe degete, trebuie trimiși urgent la tratament în așezămintele de boli mintale! Marea resetare trebuie să înceapă cu acești paranoici periculoși: Bill Gates, Biden, Ursula, Fauci, Zelenski, Soros, Lagarde, Schwab, Rockefeller, Rothschild, Bush, familia Clinton, Obama și alți miliardari malefici care au ucis cu sînge rece la comun. Nu i-aș omite nici pe Macron, Johnson, Mutti Merkel, Iohannis, Arafat, Tătaru, Gheorghiță…  Faptul că omul s-a născut cu libertăți inalienabile,  nu dă dreptul nimănui să fie asasin, așa că, trebuie să ne pregătim temeinic pentru următoarele apocalipse gîndite și dorite a fi puse în practică de bolnavii aceștia.

Aranjament grafic - I.M.