Generalul Mr. (rtg) Ing. Teodor Stelian Palade a plecat în marea călătorie.

Redacția Revistei ART-EMIS prezintă ONORUL LA GENERAL !

„Mă aflu la Spitalul « Elias » din București, pe o targă. M-au legat la o butelie de oxigen industrial” ne-a anunțat după internare.

Ultimul mesaj primit de la domnia sa pe data de 1 noiembrie 2021 suna astfel: „HELP! Aici, nimeni nu acordă nicio speranță! La discuția de astăzi  cu dr. curant nu mi s-a putut oferi nicio perspectivă. Niciuna! Rog sprijin”.

Neputința noastră nu l-a putut sprijini prea mult.

Mulțumim dr. Cristian Răchitan care,  de la New York a încercat să-i acorde sprijin, însă complicațiile survenite pe parcurs nu au mai permis salvarea sa.

Redacția Revistei ART-EMIS transmite condoleanțe familiei pentru pierderea suferită. 

Drum bun și liniștit  spre stele, Domnule General!
Dumnezeu să-l odihnească și să aibă grijă de sufletul său generos!     

Asociaţia Diplomaţilor Militari în Rezervă şi în Retragere „Alexandru Ioan Cuza”

Consiliul Director al Asociaţiei Diplomaţilor Militari în Rezervă şi în Retragere „Alexandru Ioan Cuza”, (A.D.M.R.R.) anunţă cu regret trecerea la cele veşnice, la data de 14 noiembrie 2021, a generalului maior (rtg) inginer Teodor Stelian Palade, membru al asociaţiei, la vârsta de 78 ani. Îi păstrăm vii în amintire frumuseţea sufletească, tenacitatea şi generozitatea demostrată în unitaţile militare în care s-a format şi afirmat ca inginer militar, ulterior ca diplomat militar.

După trecerea în rezervă, a activat cu succes în A.D.M.R.R. Dumnezeu să-l ierte şi să-l odihnească în pace şi să le dea putere celor două fiice ale sale şi celor care l-au cunoscut şi apreciat să treacă peste aceste moment dificil al vieţii.     

Suntem alături de familia îndoliată căreia îi transmitem întreaga noastră compasiune pentru greaua pierdere suferită.