Doamne Sfinte...

„Numărul deceselor Covid furnizat direct de spitale în Alerte. MS, este, într-adevăr, cu câteva mii mai mare de la începutul pandemiei, decât cel raportat de DSP-uri și comunicat mai departe de Grupul de Comunicare Strategică [...] uneori, spitalele înregistrează în Alerte. Ministerul Sănătății - același mort la U.P.U. D.S.P.-urile au invalidat într-un an multe cazuri, iar aceste diferențe se văd chiar în baza ținută cu acuratețe de S.T.S. […] Roșu înseamnă că omul a fost raportat ca mort de Covid  de către spital și validat de DSP. Verde înseamnă că omul a fost raportat ca mort de Covid  de către spital, dar nu a fost validat de D.S.P. Astfel, el este considerat mort din altă cauză” […] om operat la genunchi și mort de la anestezie, nu e mort de Covid, chiar dacă avea Covid […] direcţiile de sănătate publică au acest rol: ele validează decesele înaintate de spitale drept Covid  ca fiind sau nu o moarte Covid”.

Ce rezultă din cele de mai sus?

Că, în locul medicilor, cărora încă le este interzis să efectueze autopsii, cauza decesului este decisă, din pix, de birocrații din D.S.P. (multe dintre aceste instituții nefiind populate cu epidemiologi sau medici legiști și nici măcar cu medici de profesie).

Din analiza publicată de „Libertatea”[1] - orientată, categoric, către spălarea imaginii lui V. V. Voiculescu - rezultă că D.S.P. mai taie din decesele înregistrate cu Covid, recalificându-le (ceea ce confirmă zvonurile că spitalele umflă numărul deceselor pentru scopuri financiare sau de amplificare a fricii de „acest virus nenorocit”).

Cine ne mai poate convinge acum că numărul deceselor poate să fie și majorat, tot din pix, de D.S.P.? În definitiv, guvernul Orban ne-a demonstrat cu vârf și îndesat că ne putem procopsi cu șefi de D.S.P. de profesie antreprenori de pompe funebre sau de chelneri...

De ce ar face asta birocratul de la D.S.P.?

Păi, cum spun conspiraționiști, negaționiștii și „teroriștii” - pentru a amplifica frica, pentru a ne face să ținem capul la cutie și tonul jos, pentru că asta le-au dictat șefii lor politici și tehnico-științifico-magici. Pentru a proba (involuntar) că această molimă este mai puțin o problemă de sănătate publică și mai mult o oportunitate ideologică și o enormă și destructivă afacere.

P.S. Sincer, încerc să mă reorientez către chestiunile economice, sociale și chiar politice post - molimă, pentru că ne așteaptă zile grele și vremuri teribile, care vor pune în chestiune chiar democrația și condiția umană. Dar avalanșa de dezvăluiri din interior, care confirmă cu asupra de măsură toate deducțiile logice, toate intuițiile și toate bănuielile pe care le spun aici de mai mult de un an de plandemie, nu îmi permit să abordez mai detaliat și insistent alte subiecte. Poate după Paști.

---------------------------------------

[1] https://www.libertatea.ro/.../vlad-voiculescu-diferente...