La 31 martie 2022, a fost ziua de naștere a fiicei mele, Alexandra-Iulia. Rugăciunile sale și ale întregii familii adresate Maicii Domnului s-au finalizat în mod fericit: azi s-a dat pronunțarea - cu sentință definitivă - în  procesul cu ticăloșii care fac legea în România. Am fost iertat de condamnarea la 13 luni de pușcărie cu suspendare. Mai avem Justiție în România, dar, evident, este sub presiune politică!

Iată, ad litteram, textul sentinței definitive:

„Nr. unic (nr. Format vechi 9749/301/2020 – 1363/2021)

Complet: S1 C19 A

Tip soluție: Schimbat în parte

Soluția pe scurt: Decizia penală nr. 326/A din data de 31.03.2022 - În temeiul art.421 pct.2 lit.a din Codul de procedură penală, admite apelul declarat de inculpatul Zărnescu Vasile împotriva sentinţei penale nr.62 din data de 04.02.2021, pronunţată de Judecătoria Sectorului 3 Bucureşti, în dosarul nr.9749/301/2020. Desfiinţează, în parte, sentinţa penală atacată ?i în fond rejudecând: În temeiul art.396 alin.3 din Codul de procedură penală rap. la art.80 alin.1, 2 din Codul penal, dispune, faţă de inculpatul Zărnescu Vasile, renunţarea la aplicarea pedepsei, sub aspectul săvâr?irii a trei infrac?iuni de negare a holocaustului, prev. de art.6 alin.1 din O.U.G. nr.31/2002, cu aplic. art.5 din Codul penal (fapta din data de 28.04.2013, site www.altermedia.info, articol intitulat „Falsitatea noţiunii de holocaustolog”), art.6 alin.1, 3 din O.U.G. nr.31/2002, cu aplic. art.5 din Codul penal (fapta din data de 11.02.2014, site www.altermedia.info, articol intitulat „Înşelătoria secolului XX”), respectiv art.6 alin.1 din O.U.G. nr.31/2002, cu aplic. art.5 din Codul penal (fapta din data de 24.11.2017, cartea intitulată « Sabin Orcan Suporter », publicată la editura Tempus Bucureşti, expusă spre vânzare la librăria Eminescu din mun. Bucureşti). În temeiul art.81 alin.1, 2 din Codul penal, aplică inculpatului un avertisment, în sensul de a-l atenţiona ca pe viitor să nu mai săvârşească alte infracţiuni. Menţine celelalte dispoziţii ale sentinţei penale apelate. În temeiul art.275 alin.3 Cod de procedură penală, cheltuielile judiciare din apel rămân în sarcina statului. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică astăzi, 31 martie 2022.
Document: Hotarâre  326/2022  31.03.2022”
[1].

Ideile de bază sunt aici: „renunțarea la aplicarea pedepsei“ și „aplică inculpatului un avertisment, în sensul de a-l atenţiona ca pe viitor să nu mai săvârşească alte infracţiuni“. Adică sunt iertat, deocamdată, dar să nu mai fac alte „infracțiuni“! Deci, cele făcute de mine anterior sunt „infracțiuni”, căci așa le-au calificat procurorul Oprică-Florin Cîrciumaru și judecătorul Cristian Dumitru. Dar denigrarea României - sub toate aspectele - comisă de ashkenazii reclamagii nu numai în acest dosar, ci și în mass media, în genere, nu sunt infracțiuni, ci intră la „libertatea de exprimare”! Se poate vorbi aici de „dublu standard”?! No, desigur. E vorba doar de stat mafiot - Băsescu dixit -, stat mafiot edificat după regulile Uniunii Europene. Altfel spus, „sabia lui Damocles” va fi mereu deasupra mea și, în orice moment, poate veni altul ca Alexandru Florian sau Maximilian Marco Katz cu o altă plîngere penală. Iar magistrați ca ăștia care m-au hăituit[2] pe mine sunt prea mulți, din păcate.

Mulțumesc - încă o dată și public - celor doi martori ai mei, distinșii profesori universitari Ion Coja și Alexandru Corvin Lupu, celor trei judecătoare - încă nu le știu numele! - care au format instanța de apel și care au avut rectitudinea morală și profesională să își manifeste curajul, așa cum au putut, în  aceste vremi ticăloase și, firește, distinsei doamne avocat Minerva Chiriac și maestrului Adrian Iscru, care, cu generozitate și hotărîre, m-au apărat.

E de amintit că, în ziua condamnării mele, din 4 februarie 2021, multe mass media din țară și din străinătate au difuzat știre chiar în aceeași zi! Ba, un ziar din Tel Aviv scrisese că deja fusesem băgat la pușcărie. Sunt curios acum să număr cîte „mass media” vor semnala sentința de azi, fie și în forma asta de compromis, cum că „s-a renunțat la aplicarea pedepsei...”! Iar alde Alexandru Florian, Silviu Vexler, Maxililian Marco Katz ș.a., care au jubilat - inclusiv în scris - cînd au aflat de condamnarea mea la pușcărie, își vor pune unghia în gît?!

Este, totuși, necesar să facem o organizație a naționaliștilor - așa cum există „Asociația Juriștilor pentru Apărarea Drepturilor și Libertăților” (J.A.D.L.) -, ca să ne apărăm eficient, căci așa, izolați fiind, ne condamnă pe rînd, unul cîte unul! Deja curajosul publicist Miron Manega a fost băgat în clinci de un nime-n-drum: u.s.r.-istul Iulian Bulai a agitat în Parlament formidabilul  săptămînal „Certitudinea”, pe care generosul Miron Manega o realizează singur și pe banii săi, pe motiv că revista i-a prăjit popoul cînd Bulache s-a așezat pe scaun la Teatrul Național București. De ne-nțeles este faptul că Iulian Bulai se definește „creștin catolic practicant” însurat cu o femeie care este de confesiune luterană! V-ați prins?! Luteranismul născocit de marele reformator religios Martin Luther (nu Martin Luther King, care era un impostor!) a lovit în plex Biserica Catolică pe motivul vinderii de „indulgențe” - care era o escrocherie colosală - și a provocat marea  schismă a Catolicismului! Așadar, în familia lui Iulian Bulai există o toleranță confesională excepțională: el „creștin catolic practicant”, ea luterană înfocată! Totuși, se înțeleg foarte bine: au copiii botezați catolic[3]. Dar, deși este extrem de tolerant cu nevastă-sa luterană - adică virulent anticatolică -, este extrem de intolerant cu Miron Manega, a cărui revistă „Certitudinea” apără în mod neechivoc, deci cu certitudine, valorile naționale românești, ortodoxe.

Totuși, prin felul particular în care Bulai „a înțeles” să îmbine religia cu politica, „a dat cu bâta în baltă”, cum se zice în popor. „Biserica catolică se dezice de afirmațiile lui Bulache”[4]! Ăsta denigrează „Familia Sfîntă”: despre Maica Domnului afirmă că este o „mamă-surogat” - ceea ce atestă că nu știe semnificația sintagmei! -, afirmă că Iisus Christos s-a născut într-o familie „eșuată” etc. Dar Creștinismul a apărut după Hristos! Și ambuscatul ăsta de Bulai se pretinde „creștin”! Vă dați seama ce idiot poate fi?! Români care l-ați votat și care sunteți în circumscripția lui, descreștinați-l!

Într-o exprimare mai academică, mai doctă și mai teologică, Preasfinţitul Părinte Ignatie, Episcopul Huşilor, îl miștocizează pe neisprăvitul parlamentar u.s.r.-ist Iulian Bulai citîndu-i din opera papei Benedict al XVI-lea scrisă în vremea cînd era doar cardinalul Joseph Ratzinger, anume că „Naşterea lui Iisus dintr-o fecioară, aşa cum este ea redată în Evanghelii, a stat dintotdeauna ca un spin în ochii iluminiştilor de orice fel[5]. Din păcate, furat de discursul demonstrativ, Preasfinţitul Părinte Ignatie îl gratulează involuntar pe Iulian Bulai cu termenul de „iluminist” - care, la prima vedere, ar insinua că Iulian Bulai ar avea ceva „lumini” în capul lui, prin a cărui fizionomie vrea să-l imite pe banditul ashkenaz Leon Troțki! Eroare: Iulian Bulai are doar întuneric. Dar, cum prostia lui Bulai este contagioasă, iată că se găsesc „idioții utili” - utili altora, dar dăunători nouă, românilor! - care subscriu la panarama lui Bulache din Parlament și vor să facă mare anchetă mare pe motiv că cine a difuzat revista „Certitudinea” pe scaunele de la T.N.B., că revista face propagandă pro-rusă, că este naționalistă[6] etc. Domnule președinte Vladimir Putin, nu puteți aplica metoda chirurgicală „Dudaev“ și în cazul „idioților utili” (adică a trădătorilor) de la noi?!  

----------------------------------