Am văzut că există oameni, preponderent „joscomuniști” democrați și civilizați, care, atunci când pomenesc vreo mârșăvie comisă de mărețul escroc imobiliar dovedit de justiție, ei trag concluzia că țin cu P.S.D.-ul. Sigur, ei trag concluzia și că țin cu Dragnea și cu rușii. Că ei sunt „joscomuniști” autentici, proveniți din bolșevici care și noaptea în somn cântau „Dai în mine, dai în tine!/ Dai în fabrici și uzine!”. Acuma au schimbat doar câteva cuvinte: „Dai în mărețul escroc imobiliar/ Deci ții cu P.S.D.-ul!”. Având în vedere trecutul lor, cu siguranță ei au tras concluzia că țin cu P.S.D. și atunci când l-am criticat pe Victor-Viorel, pe când era chiar șeful P.S.D., și atunci când am criticat guvernul P.S.D. pentru poziția lipsită de demnitate față de ambasadorii ăia străini care s-au găinățat pe suveranitatea României. Deși, aici, s-ar putea să fi greșit eu. Căci, nu-i așa, dacă România chiar ar fi fost suverană, n-ar fi putut ăia să se …

Bine-nțeles, „joscomuniștii” și homosexualii au concluzionat că eu țin cu P.S.D. și atunci când m-am dus la referendumul pentru redefinirea familiei în sensul în care ne-a făcut Dumnezeu, sau natura. Dacă și-ar mai fi sforțat nițel neuronul, cred că ar fi reușit chiar să-mi impute faptul că nici măcar homosexual n-am fost în stare să fiu. Desigur, asta fiind o dovadă în plus că țin cu P.S.D.-ul.

Sărmani „joscomuniști” și homosexuali,
O să vă dezamăgesc cumplit prin autodenunțul meu de azi. Ați văzut că toți liderii P.S.D., care pe unde apucă, se laudă că P.S.D.-ul nu va boicota referendumul pe justiție mârșăvit de înălțătorul vostru escroc imobiliar dovedit de justiție. Ba, se mai și laudă că se vor duce la referendum și-i îndeamnă și pe oameni să se ducă. Ei, bine, eu nu mă voi duce la referendum ! De ce? Pentru că, în mârșăvia lui, mărețul vostru escroc imobiliar a pus referendumul în aceeași zi cu alegerile europarlamentare, sfidând, astfel, recomandările Comisiei de la Veneția, recomandări la care, de altminteri, face trimitere toată ziua, când uită ce vroia să spună. Uită? Pac, lansează o trimitere la statul de drept conform recomandărilor Comisie de la Veneția!
Iar eu nu merg să votez la europarlamentare! N-am descoperit nici-un motiv pentru care să votez europarlamentari românești. Ce legătură au ei cu mine, sau cu România? Niciuna! Ei nu dau socoteală nimănui din România. Dovadă este chiar faptul că unii dintre ei vomită pe România și stau acolo, în buda în care vomită, ani mulți, pe bani frumoși. De ce trebuie să-i votăm noi? N-am descoperit nici cea mai mică legătură între europarlamentarii românești și România. Niciuna!

Parlamentarii aleși de români pot fi încătușați, guvernanții pot fi destituiți, chiar și președintele poate fi suspendat, dar de europarlamentari nu se poate atinge nimeni. Păi, dacă ei sunt trimișii lui Dmnezeu, de ce să-i votez eu, muritorul?!? Car’va’zică, întrucât nici la cel mai recent control neuro-psihiatric, nu mi- s-a descoperit nici urmă de retard, nu mă duc la vot.

Iată de ce nu voi vota nici la referendum, care e în aceeași zi și în același loc cu europarlamentarele, în pofida dorinței P.S.D. de a participa la referendum. Să participe ei, împreună cu „joscomuniștii” lor, căci bolșevici sunt și unii și alții și un bolșevic i-a chemat la referendum. Un singur gând mă bucură. Având în vedere că P.S.D. susține referendumul, mă aștept ca denunțătorul de serviciu al escrocului imobiliar, adică Sică Mandolină, să facă un denunț penal la adresa referendumului. Păi, dacă e susținut de P.S.D.?!?

P.S. Știe cineva dacă autodenunțurile, cum e ăsta al meu, pot fi folosite de D.N.A.? Și cum? Împotriva, sau în favoarea autodenunțătorului? Ca să știu, să li-l trimit și lor, în cazul că poate fi folosit în favoarea mea. Sau, dacă poate fi folosit în defavoarea mea și  „mă ajută” vreun „joscomunist” și li-l trimite, să declar cu mâna pe inimă că… habar n-am cine mi-a scris acest autodenunț. Adică, să fiu și eu la fel de sincer precum marele escroc imobiliar și protejatul lui, care l-a protejat pe el.

Aranjament grafic - I.M.