În urmă cu 30 de ani, pe fondul trădării de ţară, România a sângerat chiar în ziua de Crăciun. Trădarea de ţară a rămas cap de afiş al politicii de stat practicate de guvernele postdecembriste, de cei trei „escu” şi „annisul” de la Cotroceni, iar după cele trei decenii scurse, globalismul mondial deghizat în Moş-Crăciunul anului 2019 aduce românilor un „cadou” otrăvit: România (ce-a mai rămas din ea) se numeşte Wallachia. Ungaria stă drept apărându-şi interesele naţionale şi fluturând steagul Trianonului centenar, iar „wallachienii” tac, majoritatea lor neştiind că teritoriul-colonie corporatistă sub ocupaţie militară străină şi-a schimbat deja denumirea. România nu mai există nici cu numele. Vă invităm să citiţi textul publicat de  Iulian Capsali pe contul său de Facebook[1]. Soluţia am mai spus-o şi cu alte prilejuri : RoEXIT - Urgent ! (Ion Măldărescu, Redacţia ART-EMIS)

Pașaport pentru iad

„La aniversarea a 30 de ani de la evenimentele din decembrie 1989 din România, plutocrația, prin „Google”, ne face viitorul cadou: România nu mai există pe principalul motor de căutare al lumii.

Toate orașele din Sud, inclusiv Capitala, se află într-un stat ipotetic, denumit Wallachia.

Proteste oficiale? Să fim serioși, M.A.E. este o ficțiune de ani de zile. Johannis e un oligofren îmbrăcat în smoching, căruia i s-a dat o minge ca să o țină în echilibru (instabil - n.r.) pe cap încă 5 ani.

Serviciile secrete sunt confiscate de Deep State-ul din S.U.A. (Sőrős) și de uneltele lor europene (tandemul Merkel-Macron). În acest timp este pregătită în liniște ruperea României, prin secesiunea Transilvaniei. În timp ce FIDESZ-ul lui Orban Viktor face ședințe cu harta Ungariei Mari pe perete, singurul stat care a protestat a fost Croația. În timp ce ei dinamitează deja Trianonul, noi nu existăm, ne jucăm de-a Wallachia.

Germania este direct interesată de distrugerea României prin ruperea Transilvaniei, după ce s-a opus metodic ultimele decenii unei apropieri de Basarabia, care ar fi avut potențialul să o unească cu Țara. Totul organizat în perfectă simbioză cu Rusia.

Europa trebuie fărâmițată pentru edificarea Noii Ordini Mondiale (de asta mă amuză propensiunile « imperiale » ale maghiarilor).

După Iugoslavia urmăm noi, Spania dovedindu-se, deocamdată, o nucă ceva mai tare. Catalonia încă e ținută de geniul politic și curajul lui Franco, cel ce a salvat-o de bolșevizare, cel care a restaurat monarhia. Dar pentru asta, ca pedeapsă, l-au scos din mormânt și i-au demolat statuile.

În acest timp, toți pavlovienii au o satisfacție revoluționară: cineva i-a spart capul în Piața Universității lui Gelu Voican - Voiculescu. « Ciuma roșie », deși sucombată în menghina Securității globaliste, primește lovituri... decisive. Pavlovienii, chiar dacă Dragnea e în pușcărie, au nevoie de sânge. La propriu”.

Aranjament grafic - I.M.

-------------------------------------------------
Bottom of Form