Și dacă nu tac, îmi dau peste bot. Întreaga specie umană se preface că doarme și n-o poți trezi. Margaret Albright declara că merită să fie sacrificăți cinci sute de mii de copii pentru democrația americană, însă ce terorist e Asad pentru un copilaș pe țărmul Mării Adriatice abandonat de refugiați? Toată omenirea s-a trezit la un semnal să-i zdrobim pe sirieni, dar nici o atitudine împotriva lui Bush care îl răzbună pe tăticuțul său împotriva lui Sadam. Și-a hipnotizat generalul să mintă în adunarea Națiunilor Unite și și-a fascinat întreaga națiune să-l urmeze. Și nu numai pe el, ci și pe Clinton care, ca să scape de urgia sa sexuală a făcut Serbia praf. De fapt, ei au dezmembrat întegral Iugoslavia și această lipsă de orice etică a început de la Gorbaciov și Reagan, când la destrămarea blocului sovietic, americanii au ajuns la concluzia că ei nu mai au nevoie de morală și viață creștină. Că toate aceste drepturi umane în vest au fost funcționale doar ca să combată filozofia comunistă: uite și la noi sunt drepturi omenești.

Din momentul căderii zidului Berlinului, vestul s-a hotărât să distrugă toate instituțiile care împuterniceau omul la ei. Au distrus și sărăcit educația și au închis ori chiar au desființat toate instituțiile și asociațiiile de luptă ale populației. Poliția domestică a devenit militară pentru a supune populația. Media a fost încadrată în forțele de control militare și corporatiste și orice voce din opoziție a fost înăbușită sau declarată ilegală, de cele mai multe ori teroristă. Și astfel a fost instaurat fascismul cu pufoaică de democrație.

America în goana ei după profit nu a neglijat doar populația planetei, dar și a propriilor cetățeni pentru că în speranța că vor deveni în curând stăpânii lumii fac de fapt același lucru pe care l-a făcut comunismul sovietelor, își sacrifică câteva generații din propriul popor. America e în decădere morală, financiară și culturală. Prin dezechilibrul nivelului de trai și financiar, ei au creat oportunități de furat și asuprit cetățeanul. Toate aceste stele financiare sunt de fapt ușițe de spălat și colectat tribut direct și indirect din buzunarele populației și a restului de milogi planetari numiți membri sau sponsori, desigur cuvântul sub acoperire e aliat.

Visul marilor căpcăuni din umbră de a popula spațiul și chiar sistemul solar prin evoluția tehnologică a posibilității de împlinire nu este alegerea unei conștiințe mature. Între ducerea la împlinire și atingerea altor lumi sunt necesare călătorii cu viteze de mii de ani lumină. Pentru a fi atinse,  poate e nevoie de consumul energiei întregului nostru sistem solar. Deci, luați-vă gândul! Deveniți înțelepți și smeriți și dați șansă destinului speciei să descopere noi căi de a călători în univers sau în alte lumi paralele. Stăpâniți conștiința și îmblânziți-o și pe cea a lumilor infinit paralele. Literatura e prima treaptă, de fapt artele, toate instrumentele ei deschid căi spre împlinire. Suntem un puls de conștiință în această dimensiune. Ne aprindem când ne naștem, ardem intens, apoi licărim și ne stingem. La nemurire, eternitate se ajunge prin a învăța să călătorim prin conștient. Înțelegând aceste instrumente, daruri divine dezvăluim adevărul existenței, adevărul pe care s-a străduit Iisus să ni-l dăruie.

Știu că nu aveți răbdare să trăiți conștientul divin și vreți să rămâneți aici să vă destrăbălați și astfel să înfrânați evoluția sufletului și să sacrificați întreaga evoluție a vieții și existenței de pe pământ. E greu să înveți să iubești vibrația verbului „a fi”. M-ați dezamăgit, nu doar pe mine dar și pe toți oamenii de bună credință.

Vă întreb: Bush, Clinton, Obama, Biden… că ați ajuns acum la sfârșitul vieții: merită? A meritat să treceți prin această lume fără ca s-o simțiți? Ați trăit cu toții orgoliul altora injectat vouă. Ați ars o viață degeaba și pe lângă voi miliarde de oameni păcăliți. Am crezut în voi.