WebTribune, 25.11.2015, art-emisRomânia trece prin etape de grea cumpănă. La 26 de ani de la sângeroasă decembriada a lui '89 valorile româneşti sunt puse la zid de nişte otrepe erijate în inchizitori. Şeful statului promulgă legi-fără-de-lege prin care sunt condamnaţi la închisoare pentru veşnicie marii patrioţii români - asasinaţi pentru crezul lor şi pentru iubirea de Patrie sau aruncaţi în puşcării -, de unde au ieşit în sicrie. Sub lozinca ipocrită a „multiculturalismului" conducătorii Statului Român acceptă şi promovează invadarea teritoriului naţional de către „cotele" de năvălitori impuse de U.E., tolerază excesele iredentiste şi contribuie la deznaţionalizarea şi desţărarea românilor. În România, statuile eroilor neamului sunt demolate, iar busturile unor asasini de români invadează localităţile Ţării „scăpate" de sub control. Românul nu mai este stăpân în Ţara Lui! Astăzi, „Doina" lui Eminescu mai poate fi citită doar pe ascuns, Nicolae Iorga este „uitat", iar Mareşalul Antonescu asasinat în fiecare zi. Se doreşte extirparea memoriei naţionale şi a Istoriei Neamului Românesc. In anii '90 ai secolului al XX-lea a fost vremea Jugoslaviei. Acum, se pare că a venit rândul României, încercându-se ce nu s-a putut în martie 1990, la Tg. Mureş. Alt scenariu, alţi actori, dar scopul rămâne acelaşi: desmembrarea României ca stat naţional, conform Noii Ordini Mondiale... Şi totuşi, „Nu mor caii când vor câinii !". (Ion Măldărescu)

Am primit milioane (U.S.D.) pentru dezmembrarea Iugoslaviei

Dezvăluirie unui fost ofiţer C.I.A. care vor cutremura lumea întreagă. Robert Baer a spus secrete incredibile despre dezmembrarea Iugoslaviei. Publicaţia „WebTribune" din Serbia a publicat un interviu halucinant cu Robert Baer, fost agent C.I.A., care relatează despre activităţile agenţiei americane în fosta Iugoslavie[1]. Baer se afla, în urmă cu două săptămâni[2], într-un turneu de promovare a cărţii sale „Secretele Casei Albe", la Quebec, Canada, în momentul în care a acordat interviul pentru publicaţia sârbă. Robert Baer este autorul mai multor cărţi în care dezvăluie secrete ale C.I.A. şi administraţiilor Bill Clinton şi George W. Bush. Fostul agent a fost arestat şi reţinut de mai multe ori după ce a dat publicităţii informaţii din interiorul adminstraţiilor americane. Mitt Waspurh, un prieten apropiat al lui Baer şi fost funcţionar în Senatul S.U.A., după ce i-a furnizat şi el mai multe informaţii, a fost asasinat prin împuşcare.

Reporter: Când şi unde aţi avut prima misiune în Iugoslavia?

Robert Baer: Am ajuns la bordul unui elicopter împreună cu trei agenţi. Am aterizat pe 12 ianuarie 1991 la Sarajevo. Misiunea noastră era să ţinem sub observaţie presupuse atacuri teroriste ale sârbilor care ar fi trebuit să aibă loc în oraş.

R.: Cine erau teroriştii respectivi şi de ce ar fi atacat?

R.B.: Am primit de la C.I.A. documente, despre un grup care se numea „Serbia Supremă", în care erau detaliate planurile lor de a desfăşura atacuri cu bombă în clădiri împortante din Sarajevo, ca răspuns la dorinţa Bosniei de a-şi declara independenţa faţă de Iugoslavia.

R.: Acel grup chiar a existat ? Ce anume făceaţi în Sarajevo şi care era misiunea primită de la C.I.A.?

R.B.: Acel grup nu a existat niciodată. Cei de la sediul central ne-au minţit. Misiunea noastră era să alarmăm lumea şi să împrăştiem panica printre politicenii bosniaci, să le împuiem capetele cu ideea că sârbii vor ataca. Ca să clarific. Am acceptat povestea livrată de C.I.A., dar după o vreme am început să o punem la îndoială. De ce să provocam isterie când era clar că acel grup nu exista.

R.: Cum şi când s-a încheiat misiunea şi dacă avea un nume?

R.B.: Pentru mine s-a terminat după două săptămâni când, am fost trimis într-o nouă misiune în Slovenia. Operaţiunea a durat o lună şi purta numele de „Istina" (adevărul) cu toate că numai adevar nu era.

R.: De ce v-aţi dus în Slovenia?

R.B.: Am primit informaţia că Slovenia era gata să-şi declare independenţa. Ni s-au dat bani, câteva milioane de dolari, ca să finanţăm diverse O.N.G.-uri, partide de opoziţie şi diverşi politicieni care au stârnit ura şi au inflamat societatea (nu vi se pare cunoscut scenariul ? - n.r.).

R.: Care este părerea dvs. despre propaganda C.I.A., ce gândeau colegii?

R.B.: Nimeni nu refuza o misiunea primită de la C.I.A., mai ales că toţi eram agitaţi şi cu tendinţe paranoide. Mulţi agenţi şi ofiţeri au dispărut pentru că pur şi simplu au refuzat că facă propagandă îndreptată împotriva sârbilor în Iugoslavia. Personal, am rămas şocat la enorma cantitate de minciuni cu care erau „hrăniţi" politicenii de către agenţii C.I.A. Mulţi din ei habar nu aveau că livrează minciuni. Fiecare ştia numai câte o mică bucăţică din poveste şi numai cei care creaseră toată istoria cunoşteau şi ce se ascunde în spate, iar aceia sunt politicienii.

R.: Aşadar, era numai propaganda anti-sârbească?

R.B.: Şi da, şi nu. Scopul era divizarea republicilor, astfel că Iugoslavia să nu mai existe ca un întreg (In România, actualul guvern a repus pe tapet „regionalizarea" Ţării. Acelaşi scop, altă medodă, autori uşor de presupus - n.n.I.M.). Serbia a fost aleasă numai pentru simplul motiv că trebuie dată vina pe cineva dar oarecum şi pentru motivul că este succesoarea fostei Iugoslavii.

R.: Puteţi da nume de politicieni din fosta Iugoslavie care au fost mituiţi de C.I.A.?

R.B.: Da, cu toate că este o chestiune delicată: Stipe Mesic, Franjo Tudjman, Alija Izetbegovic, mulţi consilieri şi membrii ai guvernului din Iugoslavia, am plătit generali, jurnalişti, chiar şi unităţi militare. Radovan Karadzic a fost plătit şi el, numai că după o vreme nu a mai acceptat, şi-a dat seama că va ajunge să fie sacrificat şi acuzat de crimele de război din Bosnia. Toată regia a aparţinut administraţiei americane.

R.: Cine este vinovat pentru genocidul de la Srebrenica?

R.B.: Vina aparţine bosniacilor, sârbilor şi americanilor, adică noi! Însă toată vina a fost aruncată pe sârbi. Din nefericire multe victime înmormântate ca musulmani, erau de fapt sârbi sau alte naţionalităţi. [...] Oraşul Srebrenica a fost sacrificat pentru a da Amercii motivul să atace Serbia în urma pretinselor atacuri.

R.: Aveţi un mesaj pentru oamenii din fosta Iugoslavie?

R.B.: Am. Uitaţi trecutul, a fost o înscenare, este un fals. V-au manipulat, au obţinut ce au vrut şi este prostesc să vă urâţi între voi, trebuie să arătaţi că sunteţi mai puternici şi că vă daţi seama cine a creat acest lucru. Imi cer iertare, sincer. Acesta este motivul pentru care de multă vreme dezvălui secrete ale C.I.A. şi Casei Albe.
Grafica -Ion Măldărescu
----------------------------------------------
[1] WebTribune http://web-tribune.com/iza-kulisa/ispovest-cia-agenta-dati-su-nam-milioni-da-rasparcamo-sfrj-podmitili-opozicione-stranke-i-politicare-koji-su-raspaljivali-mrznju-medu-narodima-a-krajnji-cilj-je-bio-da-vas-napravimo-robovima#
[2] Ibidem, 25 noiembrie 2015