Întîi de toate să lămurim o eroare căreia i-am căzut și eu victimă pînă cînd m-a lămurit dl. general. Domnia sa este general cu două stele și cînd pe internet era prezentat ca general-maior, unii comentatori se grăbeau să corecteze, că ar fi general-locotenent. Nu, este general-maior întrucît în aviație gradele sunt puțin diferite față de armata terestră. Generalul de aviație cu o stea nu este general de brigadă, ca în armata terestră, ci general de flotilă aeriană, cel cu două stele este general-maior…

Au fost cîțiva ani buni în care devenisem fidelul comentator în „Justițiarul” al manifestărilor organizate perfect de dl. general la Mănăstirea Comana cu ocazia „Zilei Eroilor” și „Zilei Armatei”, precum și al altor acțiuni la care am participat împreună (lansare de carte, diferite sfințiri, un Te Deum aromân și altele).

De un an de zile însă, sunt nevoit să scriu despre dl. general din alt punct de vedere și să iau atitudine împotriva atacurilor mîrșave care se înmulțesc împotriva sa. În decursul timpului, l-am numit pe dl. general „decanul de vîrstă și de merit al naționaliștilor români”, „profesorul de patriotism” și alți termini elogioși pe care îi merită cu prisosință.

Dl. general îi deranjează profund pe dușmanii României. Dar, s-or fi gîndit ei, lasă că nu o mai duce mult. Într-adevăr, dl. general se apropie de 99 de ani (dacă l-ar fi cunoscut, recent decedata regină a Regatului Unit ar fi trebuit să-i spună „nene”), dar și acum este același om lucid, curajos, bun organizator, orator (în prezent mai mult pe youtube).

Dușmanii României și-au pierdut răbdarea și atunci și-au pus la treabă cozile de topor. Un prim atac a fost inițiat în toamna trecută. Am scris atunci articolul „A devenit patriotismul un păcat?” apărut în „Certitudinea” nr. 101/23 nov.-7 dec. 2021 cu titlul „O mare conștiință națională, rătăcită în pustia mileniului III. Radu Theodoru, profesorul de patriotism”.

Al doilea act murdar a fost săvîrșit de Ministerul Apărării Naționale care în ianuarie 2022 a șters de pe site-ul oficial felicitările și urările de sănătate adresate la împlinirea vîrstei de 98 de ani. Și asta, la intervenția Institutului Elie Wiesel (Institutul pentru Studierea Holocaustului în Romînia „Elie Wiesel” – n.r.). Am scris și atunci un articol, apărut în „Art-Emis” sub titlul „Un act abject de lașitate și slugărnicie”[1] (preluat și de „Națiunea”).

De curînd, în raportul anual al I.N.S.H.R.-E.W., Alexandru Florian îl menționează pe dl. general Radu Theodoru (repet, un erou al României) ca fiind antisemit.

Ce o fi în mintea tulbure a ăstora? Ei chiar nu știu că dl. general este aromân? Numai eu, și am scris de nu știu cîte ori despre asta. Un aromân, cînd îl lovești, nu se încovoaie de durere ci te troznește de nu te vezi. Domnul general i-a răspuns prompt, dîndu-i cîteva lecții de care este evident că avea nevoie[2].

Alexandru Florian dă semne că nu ar avea proprietatea termenilor. Dar de fapt o are - doar că folosește una dintre multiplele diversiuni murdare ale sionismului care prind la proști. Dl. general nu este antisemit, ci este antisionist, ceea ce este cu totul altceva.

Dar știți ce este sionismul? Conform DEX on-line este o „mișcare politică și religioasă apărută în țările europene la sfârșitul secolului alo XIX-lea, la baza căreia stă ideea întemeierii unui stat evreiesc pe teritoriul Palestinei”. Foarte bine, eu sînt de acord că orice popor are dreptul la propriul său stat. Dar aici sînt trei probleme :

- Prima. Pe teritoriul Palestinei s-a constituit statul Israel care însă, după constituire, a împiedicat constituirea statului palestinian pe suprafața care îi revenea acestuia.

- A doua. O.N.U. și statele europene (U.E. încă nu luase ființă) au salutat înființarea statului Israel și au închis ochii la toate masacrele săvîrșite de acesta împotriva populației palestiniene. Dar iată că U.E., după ce a luat în brațe statul terorist și rasist Israel, după ce a participat la distrugerea Iugoslaviei și la crearea abuzivă a statului Kosovo, se opune ca poporul catalan, poporul basc, poporul corsican și alte popoare, cu origini, limbă, istorie și cultură proprii să aibă, prin referendum, statul lor.

- A treia. După cum am spus, nu mă opun dreptului evreilor de a avea statul lor propriu, dar mă întreb de ce aveau nevoie de el. Atunci, în 1948, evreii conduceau atît occidentul învingător în război (S.U.A., Regatul Unit, Franța) cît și noile state socialiste.

Categoric, este o întrebare legitimă la care pot exista multe răspunsuri. În primul rînd, a fost creat un stat în care marii infractori evrei se pot refugia pentru a scăpa de închisoare, cunoscut fiind faptul că Israelul nu își extrădează cetățenii infractori (iar marii infractori evrei de oriunde din acest motiv își iau și cetățenia israeliană). În al doilea rînd au putut să își creeze propriile arme nucleare cu care amenință și șantajează. În al treilea rînd, au propriul centru de comandă, separat de Washington. Sunt convins că mai există și alte explicații.

Deci sionismul și-a atins scopul, statul Israel a fost înființat. Și atunci de ce mai există sionism? Fiindcă sionismul are în prezent un alt scop, unul monstruos: aruncarea în sclavie a întregii lumi creștine. Provocarea Rusiei de a intra în Ucraina este un punct din acest plan monstruos.

Se încearcă, din punct de vedere penal, asimilarea antisionismului cu antisemitismul. Sunt contra antisemitismului, dar și împotriva încriminării penale a acestuia - ține de libertatea de gîndire, de libertatea cuvîntului. Trăiesc într-o țară ai cărei parlamentari au transformat în infracțiuni antisemitismul și antițigănismul, dar au refuzat să combată antiromânismul - practicat zi de zi de Alexandru Florian, de alți evrei celebri care urăsc România și de cozile lor de topor pe care i-au ajutat (prin intervenții internaționale) să ajungă la conducerea țării.

Bizar! Există țări în care arborarea însemnelor fasciste sau naziste este infracțiune. Dar în România, patrimoniul organizației naziste „Deutsche Volksgruppe in Rumänien” (Grupul Etnic German), singura organizație din România declarată ca atare la Nürnberg, confiscat ca urmare a prevederilor Convenției de Armistițiu dintre România și Puterile Aliate (Moscova, 12 septembrie 1944), a fost restituit (în mod absolut nelegal!) F.D.G.R.-ului condus de Klaus Iohannis și care s-a declarat oficial urmaș al „Deutsche Volksgruppe in Rumänien”!

Politica guvernului de la Ierusalim a fost numită „iudeo-nazism” de excepționalii profesori universitari Israel Shahak si Yeshayahu Leibowitz. N.A.T.O. este o organizație teroristă cu caracter fascist. Sprijinul total acordat de N.A.T.O. și U.E. naziștilor din Ucraina. Sancționăm simbolurile fasciste și naziste, în timp ce fascismul și nazismul devin politica oficială în N.A.T.O. și U.E.!

Antisemitismul înseamnă ura față de semiți. Dar semiți sunt și evreii, și arabii. Întrucît evreii îi urăsc pe arabi, unii îi pot socoti pe evrei ca cel mai antisemit popor din lume.

Acum sunt însă necesare unele precizări atît istorice cît și biblice.

Evreii au avut dintotdeauna obiceiul de a cutreiera lumea. Cine crede în Vechiul Testament (ceea ce presupune să crezi și că soarele se învîrte în jurul pământului dar și că Iahve, coborînd din cer la cîte o șuetă cu Iacov, Moise și Iosua le-a promis acestora „tot ţinutul pe care-l va călca talpa piciorului vostru, vi-l voi da vouă”) știe că deja patriarhul Avraam ajunsese în Egipt unde se pregătise să o scoată la produs pe soția lui Sara pe care o prezentase faraonului ca fiindu-i soră. Iosif, fiul lui Iacov, ajuns și el în Egipt (inițial vîndut ca rob de frații săi) și intrat în grațiile faraonului, a chemat acolo toată evreimea să mănînce pe gratis.

Cînd noul faraon le-a spus că pentru a mînca trebuie să muncească, obișnuiți să trăiască precum trîntorii, evreii au numit asta „robie egipteană”. Și mai există în Vechiul Testament o robie, „robia babiloneană” de care este legată prima firmă de cămătărie atestată istoric, „Murașu și fii”, înființată în Babilon în sec. V î.Hr. de ”robii” evrei și ale cărei arhive au fost descoperite la Nippur.

Există o vorbă celebră: „jidovul rătăcitor”. În edițiile vechi ale Larousse-ului (în cele noi nu știu dacă mai există, cea mai nouă ediție pe care o am este din 1914) pentru  „juif errant” există următoarea explicație: urcînd Golgota în timp ce își purta crucea, Iisus s-a oprit în fața porții evreului Ahasverus pentru a-și trage sufletul și a-și reface puterile. Acesta însă l-a izgonit iar Mîntuitorul i-a spus „vei rătăci pe pămînt pînă cînd voi reveni”.

Desigur, aceasta este o poveste, o legendă, un basm întrucît episodul nu este menționat în Evanghelii iar în Biblia în limba română singurul Ahasveros  este împăratul persan identificat ca fiind Xerxes, soțul evreicei mincinoase și criminale Estera, eroină a poporului evreu (Biblia în limba franceză folosește însă în acest caz numele Assuerus).

Evrei în afara Israelului și Iudeei au existat și pe vremea Mîntuitorului. Printre Apostoli a existat și un evreu (Varnava, unul din cei 70) care era din Cipru, unde a și fost ucis de evreii locului.

Apoi, în anul 70 d. Hr., după cucerirea Ierusalimului de către armatele lui Titus și dărîmarea templului lui Solomon, a avut loc marele exod evreiesc, evreii răspîndindu-se în jurul Mediteranei pînă în peninsula iberică. Aceștia sînt evreii adevărați, semiți, numiți în prezent sefarzi.

Pe la mijlocul sec. VIII d.Hr., regele khazar Bulan și-a convertit poporul la iudaism, după care definiția evreului a fost extinsă, la cel născut din mamă evreică adăugîndu-se și cei care adoptă religia iudaică (în prezent, din cîte am înțeles, este evreu oricine are un bunic/o bunică de origine evreiască). Khazarii iudaizați, trăitori în estul Europei, au devenit evreii askenazi - și doar ei sunt aleși în fruntea Israelului unde sefarzii, adevărații evrei, nu au acces, fiind considerați evrei de mîna a doua.

Deci evreii askenazi nu sunt semiți. Eu nu cunosc pe nimeni care să critice evreii sefarzi, ci doar pe criminalii, trădătorii, jefuitorii și escrocii askenazi. Să îi numești pe acești critici ca fiind antisemiți este o absurditate. Alexandru Florian ar trebui să afle că studiile de marxism-leninism nu sunt suficiente, îți mai trebuie cunoștiințe de istorie și de logică.

Antisemitismul este o prostie, să răcnești jos jidanii „semnînd” comentariile ca anonim este o prostie, să vandalizezi cimitirele evreești este o prostie, să urăști toți evreii este o prostie - ce pot eu să am cu Jo Dassin ori Enrico Macias, cu Georges Moustaki sau Sylvie Vartan, cu Bob Dylan sau Leonard Cohen, cu Olivia Newton-John sau Serge Gainsbourg cu Neil Diamond sau Simon&Garfunkel, pe care îi ador?

Cum pot să nu îi apreciez pe Israel Shahak, Noam Chomsky, Norman Gary Finkelstein sau alți zeci de evrei antisioniști de la care am aflat atîtea lucruri necunoscute? Și cum pot creștinii să uite că Adevărul ne-a fost adus de un evreu și răspîndit de Apostolii Lui, în cea mai mare parte de asemenea evrei.

Dar cum pot eu să îi iubesc (creștinește) pe evreii care în iunie 1940 au masacrat sute de români din Basarabia și Bucovina doar fiindcă erau români? Pe bolșevicii evrei care au exterminat floarea intelectualității române? Pe evreii care după 1990 au jefuit țara? Pe Alexandru Florian și ceilalți evrei care urăsc România?

Dl. general nu este antisemit, este antisionist. El nu urăște evreii, dar ne spune lucruri pe care trebuie să le știm și să nu le uităm. Ne spune despre UNII evrei care au făcut mult rău României și omenirii, despre UNII evrei care vor în continuare să facă rău României și omenirii.

Alexandru Florian, sprijinit de trădătorii care conduc România, se aventurează pe un teren periculos. El aparține unui popor care a săvîrșit cele mai oribile crime din istoria omenirii și care își celebrează criminalii ca eroi naționali - am scris sute de pagini pe aceste teme. Așa că multă atenție, să nu se întoarcă neașteptat roata, chiar în lunile care urmează.

Și să înțeleagă un lucru. Este ușor să fii bolșevic, îți trebuie doar ochelari de cal. Dar viața de azi este mult mai complexă.

                                                                                   

---------------------------------------
[2]