Roger Stone-Soros„Serviciile secrete din România au scăpat de sub control, sunt în cârdășie cu Soros. Jumătate din populație e spionată. Soros vrea totalitarism global, vrea să dea jos guvernul și să vă aducă un sistem mult mai rău decât pe vremea lui Ceaușescu". (Roger Stone, consultant politic american și colaborator al trei președinți ai S.U.A.: Richard Nixon, Ronald Reagan şi Donald Trump - vizită privată la București).

Crezi că Bashar al-Assad și-a gazat poporul? Eu nu cred!

Fost consilier de campanie al actualului președinte american, Roger Stone a acordat un interviu[1], din care putem afla varianta oficială - practic - a administrației americane asupra unor evenimente de interes maxim pentru România. Roger Stone vorbește despre termeni vânturați cu larghețe în presa din România precum „teoria conspirațieiˮ, influența lui George Soros în politica dâmbovițeană, dar și implicarea serviciilor secrete și a „statului profundˮ în activități ilegale: „Sintagma «Teoria conspirației» este un termen inventat de C.I.A. în 1964 pentru a-i discredita pe toți cei care se îndoiesc de versiunea falsă a guvernului despre anumite evenimente. Nici nu ar trebui folosit cuvântul, te faci de râs. Probabil crezi că Bashar al-Assad și-a gazat poporul. Eu nu cred. De ce și-ar face de râs patronii ruși, fără de care nu poate exista și care i-au susținut afirmația că a predat toate armele chimice. Există dovezi copleșitoare că gazarea cetățenilor din Siria a fost un fals flag, o provocare, pentru a atrage S.U.A. în conflict.

Dacă nu crezi că Lyndon Johnson l-a ucis pe John F. Kennedy, atunci ești nebun. Dovezile sunt copleșitoare, am scris un best-seller despre asta. Johnson avea motiv, mijloace și oportunitatea (să-l ucidă), iar eu am folosit amprente, mărturii de la martori oculari și politica texană profundă pentru a explica cum s-a petrecut. Latinii se întrebau «cui bono»? Cine a profitat cel mai mult după uciderea lui Kennedy? Lyndon Johnson.

George Soros îți oferă o bursă, dar îți ia libertatea

Dacă ai impresia că este rău comunismul, îți poţi imagina o lume dominată de George Soros? Poate că îți oferă o bursă, dar îți ia libertatea. Soros folosește aceste Forumuri « Open Society » (numele fundației mamă înființată de Soros - n.r.) pentru a răsturna guverne alese democratic. Vrea totalitarism global. Vrea să ia libertatea oamenilor și cred că e un infractor internațional. Cred că implicarea sa în S.U.A., în Europa, în România, în Ungaria... urmărește să vă dea jos guvernul și să vă aducă la un sistem mult mai rău decât era pe vremea lui Ceaușescu.

Domnul Soros are sânge pe mâini!

Soros a finanțat insurgenți, a finanțat crearea de violențe la demonstrații pro Donald Trump. Știm asta sigur. De ce n-a fost încă arestat în S.U.A., nu înțeleg. Dar poate că asta se va petrece. Când finanțezi oameni care susțin asasinarea președintelui S.U.A., atunci vorbim de o infracțiune gravă. Avem dovezi absolute în finanțarea violențelor de la mitingurile lui Trump. Domnul Soros are sânge pe mâini! Următorul Watergate va fi faptul că Obama și administrația sa au urmărit și înregistrat ilegal milioane de oameni. Cineva trebuie să meargă la închisoare pentru asta. Și numele acelui cineva este Barack Obama.

Sunteți cei mai ascultați oameni de pe fața Pământului !

Apropo, asta se petrece și aici în România. Sunteți cei mai ascultați oameni de pe fața Pământului. Fiecare român ar trebui să știe că telefoanele și e-mailurile sale sunt potențial urmărite de către statul profund. Am studiat ce se petrece în această regiune și cred că aici, serviciile secrete au scăpat de sub control. Ascultă milioane de oameni. Cred că sub genericul de « corupție » se află de fapt statul profund care își face treburile murdare. Nu spun că nu există corupție, bineînțeles că existăˮ.

Soros trebuie să fie prins, acuzat, judecat și trimis în închisoare
Întors din vizita făcută la București și în Ungaria, Roger Stone a expus într-un mod foarte tranşant, într-un interviu acordat lui Alex Jones de la „InfoWars"[2], situaţia gravă a României aflată sub controlul instituţional al lui George Soros : „George Soros este în cârdășie cu serviciile de informații din România și Ungaria. Serviciile de informații din ambele țări derulează operațiuni ilegale, mai mult în linie cu C.I.A.-ul nostru decât sunt cu propriile guverne. [...] Am fost informat despre supravegherea din România. Dumnezeule, jumătate din populația statului este spionată. Este cutremurător ce are de gând Soros. El trebuie oprit. Aceste Open Society (O.N.G.-urile cu acest nume înființate de Soros - n.r.) sunt fațade pentru terorism și pentru ceea ce este mai rău. Trebuie închise. El trebuie să fie prins, acuzat, judecat și trimis în închisoare", a afirmat Stone.

În continuare, Roger Stone susține că președintele României, în timpul vizitei sale în S.U.A., a discutat cu Donald Trump despre implicarea lui George Soros în România : „Președintele României a pus pe masă cazul Soros când s-a întâlnit cu președintele Statelor Unite. Cred că ei încep să înțeleagă amenințarea gravă a lui Soros pe care acesta o exercită nu numai în S.U.A., dar și în străinătate. De ce Președintele nu i-a spus încă lui Jeff Sessions (procurorul general al S.U.A. - n.r.) să se îndrepte agresiv împotriva lui George Soros? Este un mister pentru mine", a mai precizat fostul consilier al lui Donald Trump.

Ambasadele S.U.A. din București și Budapesta sunt complet populate cu oameni loiali lui George Soros

Stone a spus că a fost la București și Budapesta pentru a se întâlni cu forțele anti Soros din guvernele alese democratic : „Și-au dat seama că Soros este un cancer și căută să submineze și să răstoarne guvernele de aici alese democratic, prin violență. El a cheltuit o avere pentru a-și planta oamenii în guverne, nu numai în guvernele din Ungaria și România. Dar permite-mi să fiu foarte clar, Alex: ambasadele S.U.A. din București și Budapesta sunt ambele complet populate cu oameni care sunt loiali lui George Soros. Oameni care fac ceea ce le cere Soros. [...] El luptă să submineze aceste democrații", a susținut Stone.

În interviul acordat pentru „InfoWars", Roger Stone a mai vorbit despre hackerul român Guccifer, despre Julian Assange, despre faptul că cei din sistemul globalist sunt foarte panicaţi pentru că este evident că pierd rapid teren.

Grafica – I.M.

-----------------------------------------------------
[1]


[2] Idem.
[3] Idem.