De la „Ciuma lui Caragea” la „Covid-19-2-21”, românii au parcurs vremurile „pas cu pas”, - ca să mă exprim conform uzanțelor marelui oracol de la Cotroceni. Au trecut peste noi tot felul de nenorociri lumești și cataclisme naturale: inundații, cutremure, două mari conflagrații mondiale, dar n-au reușit să ne alunge după pământul strămoșilor. Ceea ce n-au reușit acestea, a reușit cataclismul decembrist pe care românii, proști, l-au crezut ca pe o deschidere a porților către libertate. Și da! Decembrie '89 ne-a „eliberat” de înțelegere, de unire și ne-a adus pe români în jungla „raiului” sperat unde am găsit cu totul altceva.

Ne-am transformat în „Homi homini lupus!”. Am constatat cu toată ființa noastră ororile de care este capabilă natura umană și am început să ne sfâșiem între noi, să dăm țara pe gratis altora și să ne împrăștiem tinerii în cele patru zări. Am ajuns campionii Istoriei deficitului demografic pe timp de pace, iar în țară au rămas vârstnicii pe care astăzi, un Arafat, Rafila, Streinu Sercel, Musta și alte mii de purtători de halate (nu și de conștiințe) albe au fost mituiți - Da! Mituiți, nu sponsorizați[1] - de corporațiile farmaceutice pentru a susține țelul globalismului exprimat de unul dintre „ideologii” globalismului satanist: „Populaţia lumii trebuie redusă cu 50%. Tot ce avem nevoie este o criză majoră, iar naţiunile vor accepta și vor intra în Noua Ordine Mondială” (David Rockefeller la un dineu al ambasadorilor O.N.U., 23 septembrie 1994). Asta este esența mult lăudatei Marii Resetări și a controlului total, după impunerea reducerii populatiei lumii prin vaccinurile comandate de marele criminal planetar, Bill Gates.

Și totuși, au fost și mai sunt în România, Oameni!

Astăzi, când Colonia Corporatistă sub Ocupație Militară Străină (C.C.O.M.S.) numită încă România este o țară practic distrusă, omul a devenit inamicul Omului. Și totuși, mai trăiesc în România Oameni… am putea spune cu amărăciune, singuri, împotriva tuturor. Iată cuvintele unor români înțelepți:

Mareșal Ion Antonescu

„Fii bun, fii drept și recunoaște că deasupra intrigilor și urilor este Patria și că acolo trebuie să ne întâlnim întotdeauna, chiar dacă nu ne înțelegem de fiecare dată!”.


Acad. Florin Constantiniu

„Oamenii politici au acţionat ca nişte vandali, distrugând şi jefuind totul. Mongolii, ungurii, turcii, nemţii, ruşii nu au făcut românilor atâta rău cât au făcut politicienii postdecembrişti […] Mă întreb dacă noi, românii, nu am părăsit deja scena istoriei”.

Acad. Dinu C. Giurescu

„A fi patriot în România este aproape o infracțiune!”.


General Br. (r) Dr, Gheorghe Văduva

„Poporul român este astăzi ca turmă de oi mânată de niște ciobani tâmpiți într-o prăpastie”.


Adriana Stoicescu, judecător - reacție la hotărârea Parlamentului European de interzicere a cuvintelor „Mamă” și „Tată”[2]

„Lui Dumnezeu mai avem voie să Ii spunem Tată Ceresc? Sau trebuie să II spunem părinte 1 Ceresc?
Fecioarei Maria putem sa II mai spunem Maica Sfântă? Sau trebuie sa fie părinte 2 Sfânt?
Noi, cei imoral de normali si ilegal de incorecti politic, mai avem drepturi? Sau vom avea voie doar pe ultimele locuri din autobuz? Ne veți duce în lagăre de reeducare corecte politic?
Vă puteți inspira din modelul Pitești, ca să nu aveți prea mult de inventat. Vom avea magazine și cinematografe separate?
Ne veți da afară din bisericile pe care le veți colora voi, ca să fie corecte și neofensatoare?
Puteți să ne luați tot. Nu ne puteti lua rugăciunea și credinta. Și cu astea vă vom învinge, în final. fapt, deja am câstigat, dar voi nici nu știți asta. Și nici cât de mici sunteți. Sper să apuc momentul în care Dumnezeu, satul de corectitudine și culoare, va spune « Stop joc! ». Si, sunt sigură, momentul e mult mai aproape decât credeți…”.


General Mr. (r) Teo Palade

„Asistăm cum copiii de pretutindeni sunt îndoctrinați de la cele mai fragede vârste cu percepte de neadmis la nivelul de civilizație pe care omenirea pretinde că, prin eforturi adunate în milenii, la atins în secolul al XXI-lea. Asistăm și atât. Vedem cum în creșe, în grădinițe, în primii ani de școală, li se explică tinerelor vlăstare, unele abia ieșite din fașă, că nu au mamă, că nu au tată. Că este greșit să-și strige tatăl cu apelativul « Tată » și mama cu apelativul « Mamă ». În primul lor act, acela care le consfințește statutul de om, în Certificatul de Naștere, nu mai există mamă și tată. Acum au „părinți” lipsiți de gen. Masculinul și femininul se vor excluse din viața individului și astfel copilul este aruncat într-un ocean de incertitudini, dezorientat intenționat asupra sensului vieții, obârșiei și sexului său. Vedem cu toții ce se întâmplă. Vedem și trecem mai departe. Ca și cum nu ar fi vorba despre copiii noștri”.


Prof. univ. dr. Gheorghe Piperea

„Lumea „nouă”, post-modernă, pare a se fi întors la stilul medieval de organizare a comerțului, a religiei, a politicii și a societății, în general, și la frica irațională care controla acea societate « întunecată » - o societate care inspiră narațiuni eroice, cărți, filme, benzi desenate și jocuri video, ba chiar o întreagă lume virtuală în care (vrem să) evadăm, pentru că o considerăm preferabilă realității factuale, coliviei din care nu mai știm să zburăm. […] Voiculescu spune că cifrele statistice referitoare la pandemie au fost măsluite prin cel puțin două metode: au fost eliminate de la numărătoare cazurile din focarele de infecție și au fost omise două zile din calculul ponderat pe 14 zile. Simpatic tipul. Înclin să îl cred pe el, și nu pe faraonul grupului de « comunicare » strategică, Arafat. Dar, dacă Voiculescu spune adevărul, atunci grupul respectiv este vinovat penal de comunicare de date false, în formă continuată. Dacă nu, e vițăvercea. Hai, să îi văd acum pe jurnaliști cum rezolvă această enormă problemă de politici publice. Că de la organele de cercetare penală nu mă aștept la o sesizare din oficiu. Nu de alta, dar cifrele pandemice falsificate au pus la pământ o lume și au ținut la putere niște mega-impostori, niște indivizi pe care eu nu i-aș fi angajat nici ca portari”.

Și mai sunt Români Patrioți!

-------------------------------------