BND-BfV IohannisNu excludem ca mai vechile sau recentele expuneri publice ale domnului general (r) Dumitru Iliescu să vă fie deja cunoscute. Cu certitudine, numeroşi sunt atât cei care îl aprobă şi, desigur, nu puţini sunt şi cei care îl contestă (în special „gărzile aruncătorilor piromani «#» anti-jandarmi"). Că operaţunile menţionatei formaţii para-psiho-piro sunt încurajate de cel care are menirea de „arbitru" al forţelor combatante din colonia-corporaţie România nu mai este niciun secret, dar posibila apartenenţă a „arbitrului" naţional la serviciilor unor structuri străine de Ţară este de o gravitate tragi-comică care oscilează între râsul curcilor din altă „Fermă a animalelor" decât cea a lui Orwell (posibil, cea a porcilor masacraţi recent, la ordin) şi boala amocului din Piaţa Victoriei. Fără a ignora lipsa de reacţie a tovarăşului Iosif Vissarionovici Werner - cum îl numea cineva pe „arbitrul naţional" - la acuzaţiile generalului Dumitru Iliescu, vă rugăm citiţi cu atenţie expunerea, concluziile aparţinându-vă în totalitate. Mulţumim domnului general pentru amabilitatea acordului de publicare în Revista ART-EMIS. Totodată, reamintim celor intraţi în lumea simptomelor (mulți nici nu știu încă faptul că aparțin acestei categorii sau cred că aparțin, dar se înșală) că reacţiile furibunde prin exprimări viscerale directe impun tratament medical profesionist în aşezăminte specializate... (Ion Măldărescu)

„Respectarea Legii şi bunăstarea poporului român, precum şi independenţa şi suveranitatea României, rămân singurele mele deziderate! Ca ofiţer al Forţelor Armate Române, şi fiind şi unul dintre intemeietorii structurilor cu atribuţii in domeniul Siguranţei Nationale, jurând Credinţă doar Poporului Român, voi continua cu fermitate prezentarea adevărului şi apărarea intereselor acestuia! Aşa să îmi Ajute Dumnezeu!" [General (r) Dumitru Iliescu]

Iohannis şi blestemul României

Am mai vorbit foarte clar despre trădare și înaltă trădare, dar un prieten îmi reproșează că vorbesc ambiguu, că nu spun răspicat cine sunt cei care ne-au trădat și ne trădează în continuare. Eu îi răspund că am fost destul de clar, dar el mă contrazice:
- Cum să fii clar când îi ocolești pe cei responsabili cu adevărat? Am văzut și eu. Ai scris despre Coldea, despre Maior și te-ai oprit. Dar despre cei care i-au păstorit, mă refer la cei din interior, că cei din exterior sunt arhicunoscuti, nu spui nimic. Îți este frică? Ești laş, sau nu vrei să o faci. Nu te-am cunoscut așa, ci dimpotrivă, că un om cu verticalitate și demnitate, care a depus un jurământ, sau crezi că trecând în rezervă ai scăpat de acesta? Îți spun eu: nu te-ai eliberat de el, pentru că tot cadru militar ești și tot General ești, cel puțin așa spune statutul vostru. Este datoria ta să aduci la lumina toate faptele marşave săvârșite împotriva noastră și pe care tu le cunoști foarte bine!
- Dar le-am scos - îi răspund eu - și le-am prezentat Comisiilor Parlamentare și opiniei publice!
- Parțial, mi-a replicat el. Despre Iohannis nu ai spus un cuvânt. De fapt nu ne-ai spus nimic despre cel care ne-a trădat de mult interesele.
- Cum așa? - spun eu mirat.
- Da! Ți-ai pus vreodată întrebarea de ce nu a vrut să o demită pe Kovesi, de ce nu vede abuzurile săvârșite de magistrați împotriva oamenilor nevinovați, de ce sprijină structurile de forță, de ce a dat miliarde de dolari americanilor, din banii noștri, pe o tehnică militară învechită, cu care cei care au primit-o sunt incapabili să-și îndeplinească misiunile, pe care au luat-o la prețuri mai mari, cu cel puțîn 30%, decât se cumpără cea de ultima generație? De ce a declanșat și susținut protestele împotriva guvernului, pe care l-a sabotat permanent, făcând-o imediat după ce s-a instalat la Cotroceni? Nu poate să spună nimeni că nu a fost conștient de faptul că, sabotand în acest fel guvernul care nu este al lui, sabotează de fapt România, ne sabotează pe noi toți, și întrebările ar putea continuă, altele și altele. Știi ce au în comun toate acestea?
- Nu știu, îi răspund eu.
- Trădarea lui Iohannis! Deși este președintele nostru, el promovează și protejaza interesele străine în România, chiar dacă acestea sunt contrare celor ale poporului nostru. A susținut și susține structurile de forță, pe Codruța Kovesi, se face că nu observă toate abuzurile pe care le săvârsesc acestea, pentru că ele dau garanția exercitării controlului asupra tuturor zonelor, de la cea politică la cea economică, financiară, juridică, militară, intelligence și, nu în ultimul rând, media, zone în care partenerii noștri externi au atâtea interese cu efecte nefaste asupra viețîi noastre. Așa firmele lor pot să spolieze în continuare avuția noastră națională, să ne cumpere pe nimic bogățiile, să ne fraudeze bugetul de stat cu multe zeci de miliarde de euro în fiecare an, să ne transforme exclusiv într-o piață de consum, în care să ne vândă produsele lor de slabă calitate, pline de chimicale, de hormoni, de substanțe cu efect antibiotic, cancerigene, și pe care organele de stat abilitate să le descopere și să le interzică se fac că nu observă și ne pun în acest fel în mare pericol sănătatea.

Cum crezi că ar mai putea ei să ne ia, pe nimic, specialiștii în diverse domenii, forță noastră de muncă calificată, cu ajutorul cărora procesează materia prima pe care o iau de la noi la prețuri modice și o aduc înapoi la prețuri de câteva ori mai mari, și nu numai. Noi avem medici foarte buni, dar îi iau ei și noi, că să ne facem bine, dăm sute de milioane de euro că să ne primească în spitalele lor, unde ne tratează tot ai noștri. Banii noștri pe facturile pe care le plătim pe fiecare luna, se duc, in marea lor majoritate, la firmele partenerilor externi, și de acolo sunt transfetati societăților-mama. Băncile din România sunt tot ale lor, iar comisioanele, taxele și dobânzile, care sunt cu mult mai mari decât la ei, au același traseu. Cum să nu prospere, cum să nu aibă un nivel de viață ridicat cetățenii lor? Aceste lucruri, și multe altele, nu le vezi! - îmi reproșează el. Cum crezi că pot face toate aceste lucruri decât cu ajutor de la nivelul cel mai înalt al deciziei politice și administrative. Poate acum înțelegi de ce domnul Iohanis se opune la orice modificare ce ar putea să ducă la slăbirea structurilor de forță, pentru că prin intermediul informațiilor și al zăngănitului de cătușe ne paralizează și ne țin sub ascultare! Nu excud nici interesul personal, meschin generat de situația deloc comodă in care se află datorită unor fapte săvârșite de el și de soția să, fapte cu puternic iz penal, dar nu acestea primează. Într-un final înțelegi de ce domnul Iohannis reprezintă cel mai mare blestem care a lovit România. Dar nu este singurul vinovat. La fel de vinovați sunt și cei care îi permit să aibă o asemenea atitudine și nu îl stopează din demersul sau, deosebit de nociv, fraudulos, păgubos, imoral, ilegal și neconstituțional! Rămân perplex! Așa să fie domnule Iohannis? Spuneți-ne dvs, că un profund iubitor al țării și al cetățenilor ei... Scuzați-mă, poate ne precizați și al cărei țări!

Deși la început nu am înțeles de ce prietenul meu îl face trădător pe Președintele României, ulterior, după ce i-am ascultat argumentele, a reușit să mă convingă. După evenimentele recente, m-a abordat din nou cu același subiect, și mi-a spus că în ultima perioada Klaus Iohannis, „românul pur sânge", vrednic urmaș al lui Decebal, care ne vrea doar „binele", nici nu-și mai ascunde trădarea. Apărarea cu îndârjire a fostei șefe a D.N.A. și a acestei instituții, care a paradit destinele a sute de oameni nevinovați, nu a fost întâmplătoare. A procedat în acest mod, pentru că așa i-au cerut cei din afară țării, care-l păstoresc și ale căror interese le promovează el în România, de cele mai multe ori contrare intereselor poporului român. De ce această bătălie dusă de partenerul nostru strategic și de alți parteneri mai mari sau mai mici, pentru a bloca schimbările care se fac la D.N.A.?
- Foarte simplu, îmi spune interlocutorul meu, pentru că Kovesi și instituția pe care a condus-o până nu de mult, au oferit garanția că pot fura din România orice și oricât, că pot devaliza bugetul statului, avuția națională, că pot să ne inunde piață cu produse cancerigene, pline de hormoni și de substanțe toxice, fără să li se întâmple nimic! Și așa s-au și petrecut lucrurile. Câte multinaționale, câte firme străine, care ne-au secătuit, au fost cercetate până acum de D.N.A.? Nici una!

Ne-au tăiat pădurile și au plecat cu milioane de metri cubi de lemn neprelucrat din țară, la prețuri de nimic, creând un adevărat dezastru ecologic la scară națională, afectând grav siguranță statului nostru, dar nici S.R.I. și nici D.N.A. nu s-au sesizat, iar când au fost sesizate nu au luat nicio măsură împotriva celor vinovați, pentru că aceste instituțîi, componente ale Statului Paralel, lucrează de multă vreme în slujba unor puteri străine, care le coordonează activitatea și le recompensează, atunci când este cazul, pentru serviciile aduse. Am plătit miliarde de euro pentru autostrăzi și nu avem cel puțin o autostrada care să lege Estul de Vestul țării. Le-am dat partenerilor străini, pe nimic, obiective economice deosebit de importante, performanțe și le-au pus pe butuci, că să-și poată ei vinde produsele la noi, asigurând locuri de muncă și beneficii pentru cetățenii lor și lăsându-i pe ai noștri de izbeliște, fără că cineva să răspundă pentru aceste fapte deosebit de grave. Au ieșit din vistieria statului miliarde de euro și dolari care au fost date pe armament și tehnică de lupta învechită, ineficientă și D.N.A. nu se sesizează. Eu știu că această instituție a fost înființată pentru combaterea marii corupții, dar am observat că se ocupă de cei care dau sau primesc o ciocolată. Nu am văzut cel puțin un caz de mare corupție în care să fie cercetate și trase la răspundere firmele străine. Au fost hăituiți doar investitorii români, cărora, prin acțiunile celor de la S.R.I. și D.N.A., li s-au luat afacerile și au fost date partenerilor externi. De ce este vinovat Iohannis? Este vinovat, este un trădător, pentru că el conduce Statul Paralel și le coordonează activitatea celor de la S.R.I. și D.N.A., și nu numai, acționând doar pentru promovarea intereselor celor din exterior și la comandă acestora.

Va întrebați, firesc, de ce Iohannis atacă așa de dur Guvernul României în loc să îl sprijine în demersul sau de a îndeplini programul de guvernare! Răspunsul nu este deloc dificil: pentru că așa i se cere! Un guvern care este atacat permanent și destabilizat nu este în măsură să ia cele mai bune și importante măsuri pentru poporul sau, pentru cetățeni și, că atare, cei care au interese contrare nouă pot să-și facă jocurile în voie. Pe aceeași linie se înscriu și acțiunile Președintelui Iohannis, de boicotare și blocare a activitățîi legislative a Parlamentului, care prin noile prevederi legale încearcă să stopeze furturile imense din avuția națională, de către reprezentanții partenerilor noștri mai mult sau mai puțîn strategici. Caută diferite inginerii constituționale pentru a stopa procesul legislativ, atunci când acesta pune pe primul plan interesele naționale și afectează intereselor celor din exterior care îl dirijează pe Președinte. Ce este asta, dacă nu înalta trădare?

De ce credeți că a întors la Parlament „Legea offshore"? Pentru binele românilor? În niciun caz! A întors legea pentru că prin actualele prevederi nu sunt satisfăcute, ci afectate interesele companiilor străine care vor să ia resursele noastre energetice din Marea Neagră, de sute miliarde de dolari, gratis, fără să dea nimic statului român, maximizandu-și profiturile și așa foarte mari. Nicăieri în Europa sau în Lume nu se întâmplă acest lucru, dar la noi este posibil pentru că așa vrea Iohannis! De ce nu trecem în „Legea offshore", prevederile din legile altor state care sunt în aceeași situație? Nu înțeleg de ce nu aplicăm același sistem de taxare, sau dacă ei au dreptul să-și protejeze resursele și să câștige cât mai mult din vânzarea acestora, noi nu avem voie pentru că așa vor partenerii externi interesați și sprijiniți de cozile de topor din interior. Ce ziceți domnule Președinte: trădați sau nu România? Dați-ne argumente să credem contrariul! Sau continuați să boicotaţi Guvernul și Parlamentul, participând la manifestațîi ilegale îndreptate împotriva acestora și incitandu-i pe manifestanți la acțiuni violente pentru demolarea lor! Doar așa ii puteți sprijini pe cei din exterior în slujba cărora v-ați pus!

Este adevărat că domnia-voastră i-a cerut Procurorului general Augustin Lazăr să o păstreze în Parchetul General pe Kovesi, pe o funcție foarte bine retribuită, cerere a cărei inițiativă a venit din exterior de la cei care va comandă? Eu nu cred că puteți face așa ceva, dar vreau să-mi confirmați și dumneavoastră, că noi cu toții o să credem ceea ce ne veți spune[2].

Confruntarea structurilor Intelligence americane şI ruso-germane pe teritoriul României

De mult nu mai este un secret pentru noi că Germania și Rusia duc o politică comună de promovare a propriilor interese în diverse zone. Ceea ce mulți nu știau este faptul că nemțîi și rușîi au convenit asupra modului în care să-și delimiteze zonele de influență și, mai grav, cum să domine împreună țările din Europa, în special pe cele din Europa Centrală și de Sud-Est, dar nici cele Vest-Europene nefiind excluse, clamând puternic principiul suveranității limitate. Au constatat și americanii acest aspect, și au luat măsuri, unele destul de dure, mai ales în plan economic, pentru contracararea efectelor acestei colaborări. Văzând că Germania mută centrul de greutate al deciziei euro-atlantice pe al celei euro-asiatice, partenerul nostru strategic a luat măsuri urgențe pentru protejarea propriilor interese în aceste zone, măsurile vizând mai multe domenii, de la cel economic la cel militar, la cel intelligence și multe altele. Au luat imediat decizia de a ocupă aceste state și de a-și subordona structurile de forță pentru a avea garanția că au mijloacele necesare prin care să constrângă politicienii și decidenții administrativi să răspundă pozitiv acțiunilor lor.

Uite că ne-am trezit fără să ne dăm seama, așa cum au făcut-o ungurii și cehii, sub ocupație americană, punându-le la dispoziție resursele noastre cele mai importante, atât cele financiare cât și cele materiale, dar și bazele noastre militare unde și-au transferat, în mare grabă, efectivele și tehnică de lupta, și continuă aceste operațiuni, ei preconizand, din datele pe care le avem, să transfere și armament nuclear pe teritoriul României. Ce să mai spunem? Aveam de toate, doar ținte pentru armele nucleare ale adversarilor americanilor nu deveniserăm. Dacă confruntările pe celelalte planuri sunt - unele dintre ele - încă în stare latentă, în ceea ce privește confruntarea dintre structurile intelligence americane și cele ruso-germane, la care se adaugă și cele austriece și ungurești, pe teritoriul nostru, este în plină desfășurare, și se caracterizează printr-o lupta acerbă pentru câștigarea și menținerea supremației. Și unii, și alții, își urmăresc interesele, care de cele mai multe ori sunt contrare intereselor noastre.

Unii sunt dispuși să afirme că americanii ne vor binele, dacă se opun tendințelor hegemonice ale Germaniei și Rusiei, tendințe care afectează în mod negativ țară noastră, făcând acest lucru fără să aibă toate informațiile. De fapt propagandă americană urmărește cu insistență acest lucru, efectele fiind și ele pe măsură, mulți români căzând în capcană acestei propagande. De ce le punem la îndoială „bunele lor intenții"? Pentru că ceea ce fac la noi, o fac în interesul lor și în detrimentul României. Pentru a înțelege mai bine, am să dau că exmpu acțiunile în cadrul „mitingului spontan al diasporei", pentru dărâmarea Guvernului și crearea unei situații de criză în țară noastră, venirea unui guvern favorabil intereselor lor, motivate fiind de controlul resurselor noastre energetice, și nu numai. Dependență totală a Germaniei față de Rusia în domeniul livrării gazelor naturale prin implementarea proiectului „Nord Stream 2", lovește puternic în unitatea și interesele N.A.T.O., deci ale americanilor, Germania fiind dispusă, la fel că și Turcia, să-și găsească noi formule de securitate, inclusiv printr-o cooperare foarte strânsă cu Rusia.

Acum înțelegem mai bine de ce se lupta cu atâta îndârjire pentru exploatarea resurselor noastre energetice din Marea Neagră. Dar vor să o facă total și fără să plătească ceva Statului Român. Vor să dispună așa cum vor ei de gazele noastre, iar noi să devenim dependenți de alții. „Legea offshore" îi obligă să plătească taxele cuvenite bugetului de stat și să tranzactioneze pe bursă din România jumătate din cantitatea de gaze extrasă, ambele măsuri fiind incomode pentru ei, prima că le reduce profiturile, pe care le doresc și mai mari, a două pentru că nu pot dispune de tot gazul nostru pe care să-l livreze acolo unde doresc ei, creând astfel o alternativă la soluția rusească și diminuand în acest mod atuurile acesteia. De aceea trebuie dat jos Guvernul care se opune obiectivelor lor. Dar americanii nu sunt singurii care vizează aceste resurse. Ele sunt vizate și de ruși și austrieci. Nici ungurii nu sunt în afară subiectului. Cunoașteți desigur că rușii sunt în spatele O.M.W., austriecii nemaiavând majoritatea acțiunilor în această companie, dar continuând să aibă interese semnificative în acest domeniu că și în altele, cum ar fi pădurile noastre, și nu numai. Nemții sunt și ei interesați că resursele să nu cadă în mâna americanilor, pentru a le scădea influență în Europa și din acest punct de vedere. Atunci s-au gândit, cu toții, că ar fi bine să o pună de un protest al diasporei și să-i convingă pe români că Guvernul Dancilă nu le reprezintă interesele, alocând sume semnificative de bani pentru reușita acțiunilor. Din această perspectivă, interesele lor cu ale americailor au coincis, toți actorii dorind să dărâme Guvernul.

O stare de incertitudine, de criză, era benefică tuturor, pentru că puteau obține mai ușor ceea ce doreau, fără o opoziție considerabilă din interior. Apoi fiecare își urmarea interesul și anume că la cârma țării să ajungă un guvern favorabil și fiecare să controleze resursele energetice aflate în dispută. Planul lor, deși a fost doar prima etapă a acestuia, s-a lovit de un actor puternic, adică Jandarmeria Română, care este cel mai important, dar și ultimul bastion al apărării ordinii constituționale în România. Aveau informații că jandarmii nu vor ceda ușor și atunci au pus la cale un plan de compromitere a acestora, de subminare a capacității legale de acțiune, de timorare a lor, de creare a unei breșe psihologice foarte importante în derularea următoarei etape a planului când se dorește că aceste forțe de ordine să devină inactive, să nu mai riposteze, iar ei să reușească demolarea Guvernului. Dar și unii și alții s-au folosit de cozile de topor din interior, oameni politici și funcționari de rang înalt trădători, care le-au facilitat punerea în practică a planului.

Sunteți nedumeriți de ce Președintele României, fără să aștepte concluziile anchetei, a venit cu acuze grave la adresa jandarmilor, de ce a cerut să fie anchetați, de ce structurile noastre de intelligence nu au pus la dispoziția celor abilități informațiile necesare luării măsurilor corespunzătoare și prevenirii violențelor, a acțiunilor huliganice bine regizate și executate? Pentru că ei sunt de mult în slujba altora, acționând conform planului și comenzilor lor, trădând fără rezerve interesele poporului român. Unii spun că sunteți sub „influență" structurilor de informații ale Germaniei, Bundesnachrichtendienst (B.N.D.) sau Bundesamt für Verfassungsschutz (B.f.V.), domnule Iohhanis. Mie îmi vine greu să cred, și de aceea va întreb dacă este adevărat sau nu.

Va rog însă înainte de a da un răspuns corect să citiți bine acest material, chiar dacă aveți nevoie de mai mult de 30 de zile, să îl înțelegeți bine, știind că domniei-voastre îi trebuie mai mult timp, că majorității covârșitoare a românilor, să o faceți, și să ne spuneți despre ce este vorba: despre B.N.D. sau B.F.V., și care dintre ele v-a cerut să blocați Legea offshorului, prin retrimiterea ei la Parlament![3].
- Va urma -

Grafica - I.M.

----------------------------------
[1] https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2096225067328690&id=100008236510957&__tn__=K-R
[2] https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2173716689579527&id=100008236510957&__xts__%5B0%5D=68.ARBEQ03OqU_t_B7kRIrOe6qQHxW8KFG1IMIplRPUf7XLaNtJcUnsuzzp7qXLxBjfIexr9J-sK9AK089rpxcvLYN5cVTNkL7b6ncNqRcGY2Q-4e-qoaXYhVKxeXj9vKg32sBm8Cypy4qt&__tn__=K-R