În ultimele săptămîni aproape toate mass media din România au fost acaparate de „un vis” emanat de creierul supercalificat al ministrului Apărării, Vasile Dîncu[1], referitor la iminenta achiziție a „domului de fier” - pe numele său prețios Iron Dome.

În cartea mea „Holocaustul – Gogorița diabolică -. Extorcarea de «bani de holocaust»”, lansată în martie 2016 - și pentru care escrocul vamal cu dosare penale mușamalizate de Parchet[2], Maximilian Marco Katz - mi-a făcut plîngere penală la Parchetul General de pe lîngă Î.C.C.J. -, scriam următoarele referitor la „domul de fier”:

De altfel, Hillary Clinton este mai explicită. Iată geneza și aplicarea acestui sistem antirachetă americano-jidănesc: „De asemenea, doream să asigur din nou Israelul că Administrația Obama era pe deplin angajată în ceea ce priveşte securitatea Israelului şi viitorul acestuia ca stat evreu. «Nici o națiune nu trebuie să stea cu mâinile în sân şi să permită rachetelor să îi atace oamenii şi teritoriile»”, am spus eu.

Ani de zile, sub administrații atât democrate, cât şi republicane, Statele Unite ajutaseră Israelul să mențină un „avantaj militar calitativ” față de toți ceilalţi concurenți din regiune. Preşedintele Obama şi cu mine doream să îl ducem la un alt nivel. Imediat am încercat să extindem cooperarea pentru Securitate şi să investim în proiecte comune de apărare, cum ar fi Domul de Fier, un sistem de apărare antirachetă cu rază scurtă de acțiune, pentru a ajuta la protejarea oraşelor şi caselor izraeliene împotriva rachetelor» [...]. «I-am cerut lui Andrew Shapiro, mult timp consilierul meu senatorial, şi acum secretar de stat adjunct însărcinat cu Afaceri politico-militare, să ne ajute să ne asigurăm că Israelul era echipat cu sisteme de armament foarte avansate, precum avionul de luptă F-35 Joint Strike Fighter.

Am lucrat împreună cu israelienii pentru a dezvolta şi a construi o rețea de apărare aeriană pe mai multe niveluri, care includea versiuni îmbunătățite ale rachetelor Patriot folosite inițial în Războiul din Golf din 1991, radare noi şi avansate pentru avertizare timpurie, baterii antirachetă denumite „Domul de Fier” şi alte sisteme pentru protecție împotriva rachetelor balistice, denumite „Praştia lui David” şi „Interceptorul Arrow-3”. În timpul conflictului cu Hamas din Gaza la sfârşitul lui 2012, Domul de Fier şi-a dovedit eficiența în protejarea caselor şi comunităților israeliene». „Singura veste bună era că sistemul de apărare aeriană «Domul de Fier», la a cărui construcție contribuisem, care proteja Israelul de rachete, funcționa chiar peste aşteptări. Armata israeliană a raportat că «Domul de Fier» avea o rată de succes de peste 80 la sută pentru toate rachetele pe care le țintea.

Chiar dacă era o estimare generoasă, rata de succes era uimitoare. Totuşi, chiar şi o rachetă din Gaza care îşi atingea ținta era prea mult, iar izraelienii erau hotărați să atace depozitele şi locurile de lansare din Gaza”[3].

Așadar, textul meu este de acum șapte ani și Vasile Dîncu a avut timp să îl citească. Dar, chiar dacă nu agreează literatura revizionistă și nu a citit cartea mea, cartea Hilarei Clinton a apărut tot în 2015 - dar sociologul prof. univ. dr. Vasile Sebastian Dîncu este mega-filo-american și, fără îndoială, că a citit-o, căci tot ce este american are prioritate în pregătirea ideologică a slugilor obediente.

Această aserțiune se aplică și generalului (r.) cu patru stele pe fiecare umăr și actual premier Nicolae-Ionel Ciucă, insistent acuzat că și-a plagiat lucrarea de doctorat. Ba, lui, cu atît mai mult, căci, ca filo-american cu studii de specialitate în S.U.A. și ca militar de carieră, i s-a impus la școala de ofițeri să cunoască îndeaproape doctrina inamicului pentru a îi decela acțiunile posibile și imprevizibile. Dacă și-ar pune pe piept toate decorațiile atribuite, ar arăta ca mareșalul Semion Budionîi[4]. Desigur, punerea pozei mareșalului Budionîi alături de a generalului (r.) Nicolae Ciucă - chiar cu decorațiile pe piept - l-ar situa pe acesta într-o poziție net inferioară, din cauza feței lui buhăite și a privirii sale fără strălucire.

Firește, grijile pentru mersul bun al țării, în aceste vremuri de restriște, se întipăresc pe fețele lor și își pierd din seninătate și hotărîre. Deci trebuie să ne axăm, în caracterizarea lor, pe studiile trecute în CV-ul lor. Și acestea sunt, ca și decorațiile, multe. De aceea, chiar dacă, de la mama lor, ar fi niște tîmpiți, studiile și diplomele acoperitoare, precum și posturile de mare răspundere pe care le ocupă îi califică drept supra-competenți.

Ca atare, nu au nici o scuză pentru gafele și greșelile majore pe care le fac în guvernarea țării. Gafele comise de ministrul Apărării Vasile Dîncu i-au adus, recent, spectrul demiterii din funcție. De fapt, greșeala gravă anterioară era a celor care l-au proțăpit în scaunul de ministru al Apărării! Fiindcă, în pofida multelor sale studii, nu avea nici o pregătire militară. Referitor la premierul Nicolae Ciucă, se poate spune invers: în contrast cu mulțimea de studiilor militare, acuza de plagiat îi scoate în evidență precaritatea pregătirii sale militare și, adesea, în presă a apărut alegația că promovarea în cariera militară este o făcătură!

Oricum, însă, atitudinea lui Vasile Dîncu și Nicolae Ciucă față de intenția de achiziționare a sistemului Iron Dome îi pune în postura de trădători de țară.  Am relevat, la început, pledoaria Hilarei Clinton pentru sprijinirea masivă de către S.U.A. a Israelului în construirea acestui sistem de apărare - dar asta se întîmpla acum opt ani! Între timp, încă din 2018, s-au pertractat proiecte între Ministerul Apărării și firme din Israel, de exemplu cu firma Rafael[5], pentru pregătirea achiziționării acestui sistem.

Dar situația este mult mai clar și mai exact expusă decît o făcuse Hillary Clinton și este în defavoarea Israelului în acest fragment: „Sistemul Iron Dome a fost dezvoltat de Israel împreună cu S.U.A. , israelienii au investit aproximativ 232 de milioane de dolari, în timp ce americanii au pus o sumă de patru ori mai mare (V.I.Z. - s.a.). Prin urmare, vânzarea sistemului poate fi făcută doar cu aprobare de la Washington D.C., potrivit ziarului Haaretz[6]. Această frază demască șmecheria jidănească și, totodată, ipocrizia S.U.A., aflate, de fapt, la heremul Israelului - deoarece toată politica externă a S.U.A.[7] este dictată de lobby-ul ashkenazilor.

Și astfel descoperim urma „copitei despicate“! Într-adevăr, de ce să cumpărăm noi, românii, sistemul Iron dome de la Israel, de vreme ce, în proporție de 4/5, sub aspect financiar, iar sub aspect material și al know-how-ului aparține, de fapt, în totalitate, S.U.A.?! Iar fără aprobarea lor, a S.U.A., nu putem cumpăra șmecheria?! Dar cine sunt S.U.A.?! Păi S.U.A. nu sunt marele nostru „partener strategic“, care ne-a construit și sistemul de apărare defensiv contra rachetelor Iranului de la Deveselu?! Iar sistemul american de la Deveselu este la fel ca Iron dome, pe care l-au construit tot americanii, în Israel: tot cu rachete americane Patriot, pe care Israelul vrea să ni le vîndă nouă, la „mîna a doua”, fiindcă românii sunt fraieri și le cumpără fără licitație, ca și avioanele F-16, luate la „mîna a treia” de la portughezi!

Mai corect zis, românii nu sunt fraieri că iau armament de la „mîna doua“, impus de vînzători, ci sunt fraieri fiindcă se lasă conduși, încă, de niște trădători de țară! Fiindcă, vedeți!, sociologul Vasile Sebastian Dîncu - un ageamiu în probleme militare, de strategie și de politică, dar promovat pe cale partinică - și premierul Nicolae-Ionel Ciucă - o făcătură carieristă promovat de sistemul „toxic“ (Băsescu dixit!) - au ajuns să dispună de destinul României! Iar acum, în ultima oră, pe lîngă trădarea generală și acută de sprijinire a Ucrainei - dușmanul nr. unu al României - mai trădează prin achiziționarea făcăturii „israeliene” „Iron dome”, făcute de S.U.A., deși S.U.A. ar trebui să ni-l dea gratis, la fel ca sistemul similar defensiv de la Deveselu: doar România este apărătoarea strategică a graniței N.A.T.O. la Est și la Marea Neagră!

Quod erat demonstrandum!

------------------------------------
[3] Vasile Zărnescu, HOLOCAUSTUL – GOGORIȚA DIABOLICĂ. Extorcarea de „bani de holocaust“, Editura Tempus DacoRomânia, vol. 1, București, 2015, pag. 190-191. Citatele din Hilara Clinton sunt de aici: Hillary Clinton, Decizii dificile. Editura RAO, București, 2015, pag. 334, 469, 511.
[5] Victor Cozmei, „România ar putea cumpăra din Israel sistemul de rachete Iron Dome - presa israeliană / Discuții sunt încă din 2018“, HoitNews, 22 septembrie 2022, pe https://www.hotnews.ro/stiri-defense-25804005-romania-putea-cumpara-din-israel-sistemul-rachete-iron-dome-presa-israeliana-discutii-sunt-inca-din-2018.htm
[6] Sebastian Popescu, „Haaretz: România este hotărâtă să fie prima țară din Europa care cumpără sistemul Iron Dome de la Israel“, stirileprovt.ro, 22 sept. 2022, pe https://stirileprotv.ro/stiri/international/haaretz-romania-este-hotarata-sa-fie-prima-tara-din-europa-care-cumpara-sistemul-iron-dome-de-la-israel.html