24.11.2019 - Am câștigat... praful de pe tobă

Am câștigat pariul. Eu am pariat că, laş, mincinos, escroc, iubitor de L.G.B.T.-işti, pedofili şi criminali fiind, bolşevicul cotrocean va găsi foarte mulți susținători asemenea lui, care-l vor vota necondiționat. Mai ales când își trage pe față masca aia disprețuitoare, de găinaț. Găinaț social, desigur, precizarea fiind necesară întrucât am observat că au început să citească și niște papuași aflați cu misiune pe blogul ăsta, și în ordinul lor de misiune nu scrie ce să înțeleagă din ceea ce citesc. Așadar, mă duc să-mi dau de băut. Căci, cu mine am făcut pariul. Cu cine altcineva!?! Că, ceilalți, care nu l-au votat, care-l cunosc ca și mine, n-au avut curaj să facă pariu. S-au gândit că, dacă boşevicul a lansat public un război civil în România, să nu îi cășune și pe ei. Săracii, nu au înțeles că ăsta n-are mamă, n-are tată, îi omoară și pe ăia care-l susțin, ca să câștige el ceva. Au uitat, sărmanii, că „a fost nevoie să moară oameni”!

24.11.2019 - Prin furcile analizei

Când am scris „Am câştigat”, azinoapte, am afirmat că, pe de o parte, îmi pare rău, fiindcă nimeni nu va mai avea curaj să parieze cu mine, văzând ce calități de prevestitor am, și, astfel, voi fi privat de o sursă importantă de finanțare. Unul dintre amici mi-a răspuns că aia nu este previziune ci adevărată analiză. Nu sunt analist. N-am calitățile limbistice necesare, pentru a fi analist public în zilele noastre. Am constatat de când eram foarte tânăr. Eu nu pot să spun că afară plouă, când soarele e de trei sulițe pe cer, doar fiindcă așa vrea cineva. Să zică acel cineva, de ce să mint eu?!? I-am spus-o și unui ministru căruia nu-i plăceau ochii cuiva care parcursese o procedură de selecție și mi-a cerut să-l înlocuiesc cu un preferat al lui. „Înlocuiți-l dvs.” i-am spus, „eu nu pot să încalc procedura aprobată chiar de dvs.”. Bine-nțeles că l-a înlocuit, dar nu el, ci s-a uitat în jur și a văzut că erau cohorte de dădători din pinteni pentru a-i intra în grații, a ales unu și s-a rezolvat vrerea ministrului. Ministru democrat, desigur, căci din Partidul Democrat făcea parte.

Dacă aș fi fost analist aș fi zis că rezultatul de ieri a fost făcut public pentru gură-cască. Altminteri, se știa de multă vreme că bolșevicul cotrocean fusese numit, deja, președinte. Bine-nțeles, se știa de către cei dispuși să și înțeleagă ce văd cu ochii proprii și ce aud cu propriile urechi, nu așteaptă să le spună altcineva ce să înțeleagă. Atât bolșevicul cât și contracandidata lui la președinție au fost în U.S.A. în vara asta. Îmi imaginez că au fost chemați să dea extemporal să vadă pe cine pun președinte. Bolșevicul, președinte fiind, s-a întâlnit cu Trump, iar contracandidata urma să fie verificată de vice-președintele U.S.A. Această întâlnire a fost anulată. De ce? Poate că Trump l-a sunat și i-a spus: „Las-o pe aia că m-am înțeles cu ăsta. Plătește el toate cele pentru soldații noștri din România”.

Ce a urmat? Limbiștii din presă au fost chemați de caraghiosul ambasador american și au primit misiunea să o desființeze pe contracandidată, nu contează cu ce. Și orice a zis duduia a fost interpretat, răstălmăcit, răsucit, trecut prin prisma studiilor universitare istorice, filologice și filozofice, în aplauzele cohortelor de limbiști stradali. Adică, cei care numai când sunt în turmă, în stradă, vorbesc, de fapt urlă. Deci, ieri doar s-a oficializat prin prisma Constituției României numirea. Dacă nu ar fi fost numit, chiar dacă votau pentru bolșevic toți L.G.B.T.-iştii şi L.G.B.T.-istele românești, toți mincinoșii, lașii, escrocii, adică toți cei ca el, tot 22% în favoarea lui se comunica rezultatul. Iar vorbelor contracandidatei ar fi primit conotații, interpretări și semnificații la care nici măcar înțelepții antichității nu se gândiseră.

Aranjament grafic - I.M.