Azi-noapte am avut un vis urât, un adevărat coșmar. Se făcea că eram într-un tren supraaglomerat. Trenul se deplasa cu viteză din ce în ce mai mare, deși urma o porțiune dificilă a traseului, unde normal ar fi fost ca viteza să fie redusă, nicidecum crescută. Panica a cuprins rapid toți călătorii. Unii au încercat să tragă de dispozitivele ce acționează semnalul de alarmă. Inutil, nimeni n-a obținut nici un rezultat! S-a răspândit ca fulgerul zvonul că "mecanicul" din locomotivă era un psihopat ce fusese eliminat din branșă. Acesta reușise să pătrundă în locomotivă, îl eliminase pe mecanicul de serviciu și preluase comanda, hotărât să se răzbune.

Viteza creștea în continuare. Lumea urla, înnebunită. O cumplită și inevitabilă catastrofă urma să se producă în câteva secunde. Disperat, i-am cerut iertare lui Dumnezeu și L-am implorat să facă o minune, să ne salveze! Dar, știind că nu sunt vrednic de mila Domnului, mă îndoiam că minunea invocată se va produce. Eram conștient că tocmai îndoiala și slăbiciunea credinței mele și a celorlați călători va zădărnici rugăciunile noastre. Resemnat, mi-am acoperit capul cu mâinile, am strâns din dinți și am așteptat să se producă dezastrul.

Când m-am trezit pe jumătate, în prima clipă m-am gândit că am ajuns la spital și mi-au dat lacrimile de recunoștință că Dumnezeu mi-a îngăduit să mai trăiesc. În următoarele secunde am realizat că sunt în patul meu și totul a fost doar un vis urât. O bucurie copilărească m-a cuprins. Mă gândeam că viața e frumoasă și merită trăită din plin.

Apoi, gândindu-mă la situația noastră actuală, am realizat că este mult mai rea decât a pasagerilor dintr-un tren ce urmează să deraieze. Dintr-un asemenea accident mai ai șanse să scapi cu viață. Dar din genocidul care se întrevede la orizont nimeni nu poate scăpa întreg. Puținii rămași în „viață” nu-și vor mai aparține, vor fi mai degrabă roboți decât oameni.

Milioane de entități (nici nu știu dacă sunt ființe umane) lucrează febril la pregătirea „furtunii perfecte”, „furtună” ce probabil va mătura miliarde de oameni de pe „puntea” vasului numit Pământ. Și miliardele de oameni asistă aproape impasibili la aceste pregătiri, ba unii chiar încearcă să ajute după cât îi duce mintea.

Nu vreau să fiu melodramatic sau patetic. Știu că e plină lumea de oameni instruiți și culți. Știu că nimic nu li se pare mai ridicol oamenilor instruiți și culți decât „teoriile conspirației”. Iar ipoteza că ar exista o grupare malefică ocultă mondială, grupare ce ar fi preluat comanda întregii planete și mână întreaga omenire spre un genocid de proporții uriașe, asemenea mecanicului nebun, asta li se pare distinșilor concetățeni educați și culți în cap, cea mai stupidă și mai gogonată teorie a conspirației. Totuși, având în vedere situația geopolitică mondială și judecând după eforturile satanice ce se fac pentru amorsarea măcelului mondial, dar nedorind să-i contrariez pe distinșii concetățeni elevați de care vorbeam, zic și eu ca dânșii:

- Nu poate exista nici o grupare malefică suprastatală. Nu „se egzistă” așa ceva, pentru că nu există „cadrul legal” pentru asemenea blestemății. Și nici la marile televiziuni nu se vorbește despre astfel de trăznăi. Este o dovadă de incultură și de prostie să crezi asemenea teorii absurde și stupide.

Să fie clar! Toate nenorocirile care ni se întâmplă nu sunt opera vreunei „oculte mondiale”, pentru simplul motiv că această ocultă nu există!

O explicație cu adevărat științifică a șirului de ghinioane ce lovește întreaga omenire constă în alinierea total nefavorabilă a astrelor.

Notă - textul de față e un pamflet
Aranjament grafic – I.M.