Vă prezentăm astăzi un mesaj cutremurător, inițiatorii și semnatarii acestuia fiind Peter Koenig, Michel Chossudovsky și Jezile Torculas de la Centrul de Cercetare a Globalizării. Un mesaj publicat în „Global Research” și adresat tuturor oamenilor de pe Terra, o reacție la carnagiul care se întâmplă acum în timpul agresiunii Forțelor Armate Israeliene - asupra teritoriului palestinienilor.

Nici israelienii căzuți victimele rachetelor Hezbolah, nici civilii palestinieni masacrați de „Tzahal” nu au altă „vină” decât ce de a fi evrei sau palestinieni. Și unii și alții sunt semiți, sunt frați. Vinovați sunt cei din spatele ușilor închise - „Bilderbergii”, Schwabii davosieni și haita lor de psihopați care surclasează crimele comise de Stalin, Hitler, Churchil, cele ale SS și ale Armatei Imperiale Japoneze din timpul celui de-Al Doilea Război Mondial.

„Marea Resetare” și-a arătat fața hâdă, cadaverică, în Orientul Mijlociu sunt uciși în fiecare minut civili nevinovați, copii. Asemenea fiarelor de pradă, portavioanele americane așteptă ordinul de atac. Iranul va fi noua țintă?! Turcia ridică glasul. Mai devreme sau mai târziu, Rusia va fi obligată să se implice… Qui prodest ? Mâine poate va veni rândul României… Oameni ai României, trezițivă ! Cu parteneri strategici precum S.U.A. și Ucraina, cu conducători ai Țării precum cei actuali, mâine, România poate  fi noua „Gaza” europeană. (Ion Măldărescu, Redacția ART-EMIS)

Oameni ai lumii, opriți crima israeliană din Gaza !”„Ne ucid copiii”

„Peste 8.000 de palestinieni au fost uciși în ultimele trei săptămâni în Gaza. În fiecare zi a acestui atac atroce și în continua expansiune israeliană, cel puțin încă 1.000 vor fi uciși.
Sunt vizate școlile și spitalele. Obiectivul nerostit, dar deliberat, este uciderea copiilor palestinieni. Peste 40% dintre victime sunt copii.
Sunt vizate moscheile, bisericile, zonele rezidențiale, brutăriile, infrastructura de comunicații.
Apa, electricitatea și combustibilul au fost întrerupte în Gaza și peste 200.000 de unități de locuințe au fost distruse.
«Sute de palestinieni asediați, majoritatea copii, își scriu numele pe brațe, picioare, în cazul în care își pierd viața în bombardamentele israeliene... Al-Saba este unul dintre sutele de palestinieni, în special copii, care își marchează părțile corpului cu nume, astfel încât să poată fi identificați în cazul în care își pierd viața în conflictul în curs, care a început pe 7 octombrie...».

Referindu-se la autoritățile palestiniene din domeniul sănătății, raportul a precizat că cel puțin 3.324 de copii au fost uciși până acum[1] și 36 au fost uciși în Cisiordania.

Pentru comparație, rapoartele Secretarului General al O.N.U. privind copiii și conflictele armate arată că un total de 2.985 de copii au fost uciși în 24 de țări în 2022, 2.515 în 2021 și 2.674 în 2020 în 22 de țări”[2].

APEL.

Oamenii ai lumii,
Vă rugăm ridicați-vă, chemați conștiința factorilor de decizie din guvernele dumneavoastră să găsească modalități de a opri genocidul Israelului și de a ajuta la salvarea, vindecarea și hrănirea oamenilor din Gaza.
Ignorați ordinele de război detestabile primite de la Uniunea Europeană și de la Washington.
Luați lucrurile în propriile mâini și faceți ceea ce vă spun inima și conștiința”.

Notă - Autorii apelului: Peter Koenig, Michel Chossudovsky și Jezile Torculas - Centrul de Cercetare a Globalizării - 30 octombrie 2023.
În imagine: răniți la spitalul al-Shifa (Ministerul Sănătății Gaza)

-------------------------------------