TVR, Oana StanciulescuLa umbra Legii 217/2015, eticheta „legionar" e cea mai eficientă pentru a distruge un om în România anului 2016 (Redacţia)

„Un grup de oameni de cultură și cadre universitare a trimis P.N.L. o scrisoare în care cere partidului să renunțe la nominalizarea jurnalistei Oana Stănciulescu în Consiliul de Aministrație al TVR, acuzând simpatiile legionare ale acesteia. Jurnalista este acuzată că « îşi face un crez din a reabilita şi eroiza o serie de personalităţi de orientare legionară, xenofobă, antieuropeană şi antidemocrată ». Printre semnatari se numără Liviu Antonesei, Liviu Beriş, Gianina Cărbunariu, Daniel Cristea Enache, Iulian Fota, Mihaela Grancea, Florin Iepan, Norman Manea, Adrian Niculescu şi Andrei Klein. În plus, în documentul citat se mai afirmă că jurnalista «împreună cu alţi colegi întru credinţă neolegionară » ar fi atacat brutal Institutul Naţional pentru Studierea Holocaustului - Elie Wiesel, [...] şi ar fi adus injurii directorului general al Institutului »"[1].

Oana Stănciulescu a elogiat cîteva mari personalități legionare

În Vechiul Testament, femeia apare în general in ipostaze legate de atragerea bărbaților în același pat (vezi Dalila, Iudita, Estera). În Noul Testament, lucrurile se schimbă. Femeile apar mult mai pătrunse de credință chiar decît Apostolii și cu un curaj mult mai mare. La crucificarea Mîntuitorului, în timp ce Apostolii se ascundeau prin Ierusalim, pe Golgota, în afara adolescentului Ioan, au urcat doar femeile (cele care ulterior au fost mironosițe - adică, au uns trupul Mîntuitorului cu mir). În ultimul mileniu, apar și alte cazuri de curaj al femeilor, cîteodată peste cel al bărbaților. Cel mai elocvent exemplu este cel al franțuzoaicei Jeanne D'Arc. Dar avem și noi exemple naționale, ca de pildă Ana Ipătescu și Ecaterina Teodoroiu. Iar în două mii de ani de creștinism, au existat multe mucenițe sau martire. Ieri, am aflat de un nou scandal. P.N.L. a propus-o pentru C.A. al TVR pe Oana Stănciulescu. Un număr de români s-au alăturat unor români vopsiți și multor evrei get-beget care au contestat această candidatură întrucît Oana Stănciulescu a elogiat cîteva mari personalități legionare. Fac o paranteză: vă mai aduceți aminte ca acum cîțiva ani, cînd Lucian Bolcaș a fost propus judecător la Curtea Constituțională, evreimea a sărit în sus și a contestat propunerea, un act ce ținea de politica internă, întrucît Bolcaș a fost membru P.R.M., partid antisemit? - propunerea a fost retrasă. Lucian Bolcaș, la acel moment putea să fie singurul judecător jurist al Curții Constituționale printre ceilalți judecători, simpli deținători de diplomă de absolvent al Facutății de drept. În ce privește așa-zisul antisemitism al P.R.M., vreau sa amintesc că acest partid a trimis în parlamentul României mai mulți evrei (printre care și un infractor notoriu - Nati Meir) iar la alegerile prezidențiale din 2004, C. V. Tudor a angajat firma de consultanța evreiască „Arad Communication".

Facebook-ul a scos în stradă zeci de mii de români în cazul „Colectiv", iar împotriva legii nr. 217/2015, la sediul Avocatului Poporului s-au strîns cam 50 de oameni

Nu am putut urmări emisiunea de la „Realitatea TV" întrucît în anul 2013, după ce cartea mea „Codul lui Lucifer" a fost postată pe internet, „Romtelecom", prestatorul meu de servicii in domeniu de atunci, mi-a taiat în mod abuziv, fără nici o explicație, și internetul, și telefonul fix, şi cablul TV. Sătul de firmele de cablu ale unor escroci, mi-am luat o antenă de cameră de pe care, în timp, posturile dispăreau, astfel încît azi mai prind doar Antena 3 și TVR. Nu țin minte să o fi cunoscut vreodată pe Oana Stănciulescu, dar așa cum am văzut-o la televizor în trecut, părea o ființă plăpîndă. O ființă plăpîndă care însă are tenacitatea (cerbicia) celor care acceptă martiriul. O șleahtă de venetici, de alogeni, la care s-au alăturat niște trădători de țară, s-au năpustit ca o haită de șacali flamînzi asupra ei - cine sa o apere? Facebook-ul a scos în stradă zeci de mii de români în cazul „Colectiv". A scos zeci de mii de români în cazul copiilor din Norvegia despre care Antena 3 mințea că au fost răpiți din familie întrucît erau crescuți în credința ortodoxă - apoi, am aflat că însuși tatăl român renunțase la ortodoxie și trecuse la protestantism. În schimb, la începutul lui septembrie trecut, cînd românii au fost chemați să protesteze împotriva legii nr. 217/2015 la sediul Avocatului Poporului, s-au strîns cam 50 de oameni. Iar Antena 3, care ne anunță că este peste tot, acolo nu era - și nu era nici în alte locuri, cum ar fi fost de pildă, pe 24 octombrie 2014, la Mănăstirea Comana la sfințirea troiței-monument ridicată pentru cei 150.000 de militari români căzuți la Cotul Donului. Domnul Ioan Roșca deschisese o listă de semnături pentru contestarea legii nr. 217/2015. S-au strîns 2.000 (și puțin peste) de semnături, dintre care 40 % erau patrioți anonimi, adică le era frică să își spună numele. Cîtă încredere poți să ai în aceștia în caz de nevoie?

Fiecare popor are dreptul să-și stabilească eroii! România ar trebu să ceară Israelului să interzică sărbătorirea masacrului numit Purim?

Am citit în timp mai multe postări ale Oanei Stănciulescu și o apreciez foarte mult. Astăzi am vrut să postez un comentariu la materialul de la Realitatea TV - dar nu se poate posta! Redau textul: „Una dintre cele mai mari sărbatori evreiești este Purimul, o sărbatoare a bucuriei - este sărbatorită uciderea, acum doua milenii și jumătate, a peste 70.000 de perși nevinovați, urmare a uneltirilor reginei (evreice) Estera pe lînga regele biblic pers Ahasveros (identificat ca fiind regele Xerxes). La 22 iulie 1946, hotelul „King David" din Ierusalim a fost aruncat în aer, fiind ucise 91 persoane, iar alte 45, rănite. Atentatul a fost organizat de David Ben Gurion și pus în aplicare de Menachem Begin, ambii deveniți ulterior prim-miniștri ai Israelului și, deși teroriști ai „Irgun", sînt considerați eroi. Numele primului a fost dat celui mai mare aeroport din Israel, iar cel de-al doilea a primit premiul Nobel pentru pace! Elie Wiesel a fost şi el membru al organizației teroriste Irgun, deci a fost terorist. Criminalilor de război evrei refugiați in Israel, Israelul le-a refuzat extradarea cerută după 1990 de Polonia și Lituania. Sînt doar cîteva exemple. Ce ar trebui să facă România? Să ceară Israelului să interzică sărbătorirea masacrului numit Purim? Să ceară Israelului să schimbe numele teroristului Ben Gurion dat celui mai mare aeroport al lor? Să-i judece pe teroriștii din Irgun si Lehi? Să condamne actele de terorism ori crimele de război savîrșite de toți prim-miniștrii Israelului? Hai să fim serioși! Fiecare popor are dreptul să-și stabilească eroii. Avem și noi acest drept, chiar dacă marii patrioți și eroi români nu sînt pe placul altora".

Ei bine, puțin îmi pasă de legea lui Alexandru Florian sau a lui Crin Antonescu sau a lui Klaus Iohannis, fiindcă la final, el a promulgat-o ! Eu declar încă o dată că Mareșalul Antonescu și membrii Mișcării Legionare au fost mari patrioți, buni creștini, buni români. Puțin îmi pasă de legile făcute de trădătorii țării - nu își vor asuma riscul ca, din cauza stării mele de sănătate, să transforme un patriot anonim într-un martir !

Notă: Reamintim una dintre prevederile condiţiilor de colaborare cu revista ART-EMIS: „Articolele exprimă opinia autorilor, iar răspunderea legală, pentru afirmaţiile cuprinse în materialele publicate aparţine semnatarilor articolelor ".
--------------------------------------------------
[1] http://www.evz.ro/protest-impotriva-desemnarii-oanei-stanciulescu-ca-membra-in-consiliul-de-administratie-al-tvr-pentru-ca-ii-are-ca-repere-morale-pe-radu-gyr-si-vintila-horia.html