De la declararea oficială a cataclismului sanitar de la începutul anului 2020 și până la „vaccin”, în România nu s-a mai murit din cauza bolilor cronice: infarct miocardic, AVC, cancer, ocluzii etc. Aproape  toate actele de deces din România au avut ca „ștampilă” cauzală „Covid-19”. După vaccin, nimeni nu a decedat ca urmare a efectelor adverse ale acestuia, ci din diverse alte cauze.

Vă supunem atenției un colaj realizat cu texte publicate de Valentin Boeru, Ștefania Brândușă în  portalul „ActiveNews” (cu acordul red.-șef Victor Roncea) și dr. Adina Alberts pe contul personal de Facebook al domniei sale, despre malpraxisul deliberat promovat în spitalele de stat din România anului 2021 și „vacciniada” oficială.

Pentru binele tuturor, pentru alegerea corectă a unei soluții de supraviețuire, vă rugăm să analizați cu calm și discernământ cele prezentate, puse față în față cu „rețetele” incompetenței prescrise românilor de către cei care ar trebui să se îngrijească de sănătatea poporului român și sunt plătiți generos pentru aceasta. Concluziile aparțin fiecăruia dintre dumneavoastră. Ard spitalele din România! Ard de vii pacienții! Nimeni nu e tras la răspundere pentru genocid și crime împotriva umanității.  (Ion Măldărescu, Redacția ART-EMIS)

Valentin Boeru. Au mai venit niște mii de doze de vaccin. Sau zeci de mii. Sute de mii. Milioane și sute de milioane. Și vor veni până când tot românul va avea vaccinul lui. Și rapelul lui. Și vaccinul pentru luna următoare. Pentru anul următor. Pentru două decenii. Mergi pe stradă, te oprești la un automat, tastezi un cod și ți se va umple punga cu vaccinuri. Ca la păcănele, când te lovește norocul. Le duci acasă, dai și la copii, dai și nevestei. Iar ea mai duce din ele la serviciu, dă colegelor și tot așa. Sloganul zilei este „Să dăm țării cât mai mult vaccin”. Este cea mai aberantă situație, de altfel previzibilă. Până acum nu aveam vaccin. Acum nu o să mai avem centre. Și nici asistente care să ni-l facă. Valeriu Gheorghiță, colonelul doctor cu o ascensiune fulminantă despre care nu vrea să vorbească, ne-a anunțat că vom scoate și noi, românii, un vaccin. Sunt dezamăgit. Doar unul? La cât se bate monedă pe vaccinare ar fi trebuit să scoatem opt deodată. Culori diferite, modele cu etichete hazlii sau extravagante, cu flacoane bătute în aur și pietre prețioase. Măcar rămâne ceva de valoare familiei după ce ai închis ochii la sfânta vaccinare.

Se moare după vaccinare? Oho, și încă ce se moare. „ActiveNews” scrie pe larg că Sunt înregistrate peste 500 de decese în Europa și peste 900 în S.U.A.[1]. Doar în România nu se moare. Nu există date care să ateste asta. Se moare de orice altceva, dar nu din cauza vaccinului. Tușești, strănuți, dar nu mori. Și chiar dacă te sufoci sau te învinețești la față, odată apare Grupul de Comunicare Strategică și-ți pune în vedere că mori degeaba, că nu ai voie de la stăpânirea medicală și nici măcar nu există rubrică în comunicatele oficiale. Până acum, nu ne mai îmbolnăveam dacă aveam vaccinul făcut. Acum, descoperim că sunt deja 446 de cazuri de felul acesta. Și mai descoperim că trebuie să purtăm și masca încă doi ani, chiar dacă avem o cinzeacă de vaccin în noi. Ba chiar două măști suprapuse. De ce trebuie să mai facem vaccinul dacă efectul lui este discutabil? Iaca, de aia, că scoatem și noi unul. E o chestiune de patriotism, de mândrie națională să-l folosim pe al nostru. I-o da cu tricolor pe etichetă? Domnul colonel și doctor pe deasupra, sau invers, nu ne-a spus ce va scrie pe etichetă. Cine își asumă răspunderea în cazul în care rămânem strâmbi, damblagiți sau întindem picioarele? Tot nimeni, ca și la celelalte? Nu scrie nici măcar cum se servește. Cu ananas, kiwi, rodie și suc de mango? Cu un strop de votcă? La temperatura camerei sau sec?

Ștefania Brândușă - 46 de rezidenți ai căminelor care au primit prima doză de la vaccinul Pfizer-BioNTech împotriva COVID-19 la începutul lunii ianuarie au murit[2] 

Personalul a raportat mai întâi un focar de coronavirus la Nuestra Señora del Rosario, o casă de bătrâni din provincia Cadiz, Andaluzia, în Spania, pe 12 ianuarie, în urma unei campanii de distribuire a vaccinurilor.

Ministerul locuințelor și familiilor a intervenit în unitatea privată care găzduiește peste 100 de rezidenți și unde presa locală informa din 4 februarie că 28 din  cei 94 de rezidenți, precum și 12 membri ai personalului au fost testați pozitiv cu COVID-19. La o altă casă de bătrâni din aceeași provincie din sud-vestul Spaniei, în Novo Sancti Petri, din Chiclani, 22 de rezidenți vârstnici au murit și 103 au fost infectați în urma campaniei de vaccinare.

În întreaga lume au fost raportate focare similare și decese în urma vaccinării:
- 29 de vârstnici au murit în Norvegia la scurt timp după vaccinarea cu serul Pfizer.
- 13 decese in rîndul celor 40 de rezidenți de la o casă de îngrijire medicală din Germania au fost considerate o „coincidență tragică”.
- 10 decese ale unor pacienți germani la un centru de îngrijiri paliative, în câteva ore până la patru zile, de la vaccinarea COVID-19 au fost considerate o „coincidență”.
- 22 din cei 72 de oameni din azilul de bătrâni din Basingstoke, Anglia, au murit în urma vaccinării.
- 24 de vârstinici dintr-un azil de bătrâni din Syracuse, NY, au murit din cauza COVID-19 începând cu 9 ianuarie 2021, în ciuda faptului că au fost vaccinate din 22 decembrie 2020.
- 7 adulți care locuiesc într-o casă de îngrijire din Saskatoon au fost testați pozitiv pentru coronavirus la o săptămână după ce rezidenții au fost vaccinați la Sherbrooke Community Center, potrivit CBC. Nu au existat cazuri pozitive în momentul vaccinării.
- Șapte rezidenți dintr-o unitate de îngrijire din Montreal au dat rezultate pozitive pentru Covid-19 în termen de 28 de zile de la vaccinarea cu Pfizer, determinând provincia Quebec să amâne a doua doză de Pfizer.
- Abercorn Care Home din Scoția, care a început vaccinările COVID-19 pe 14 decembrie 2020, a înregistrat un focar de virus până pe 10 ianuarie, iar Serviciul Național de Sănătate din regiune a refuzat să comenteze dacă rezidenții vaccinați erau bolnavi.
- 10 cazuri de COVID-19 au fost raportate pe 28 ianuarie în rândul persoanelor în vârstă care primiseră ambele doze de vaccin Pfizer la o singură casă de îngrijire din Stockholm, Suedia. Rezidenții au fost vaccinați pe 27 decembrie și din nou pe 19 ianuarie.
- Numărul de morți COVID-19 din mica enclavă britanică Gibraltar era de 16, înainte de a se lansa campania de vaccinare Pfizer pe 10 ianuarie 2021. După imunizare, până la 53 de decese au apărut 10 zile mai târziu și 70 după alte șapte zile. Potrivit Reuters,
Autoritatea pentru Sănătate din Gibraltar a declarat că „nu existc dovezi ale vreunei legături cauzale” între 6 dintre decesele care au fost investigate și vaccinul Pfizer, în ciuda faptului că persoanele au dat rezultate negative pentru Covid-19 înainte de vaccinare, dar pozitiv „în zilele imediat următoare”.
În Israel, 4.500 de cazuri COVID-19 au apărut la pacienți după ce au primit o doză de vaccin Pfizer. 375 dintre acești pacienți vaccinați au necesitat spitalizare, a informat presa israeliană pe 12 ianuarie

Dr. Adina Alberts - Al treilea val. Așteptăm să fie avizată Ivermectina pentru tratarea și prevenția îmbolnăvirilor  [3] .

A apărut brusc, în „presa liberă” de azi (23 februarie 2021 - n.r.), informația despre pericolul iminent al unui al treilea val de infectări cu noua tulpină din U.K. Cum am auzit această „știre” m-am dus repede la statistica oficială care arată numărul vaccinărilor zilnice. Eram sigură că acolo se află explicația pentru această „știre”... Din cauza numărului scăzut de vaccinări zilnice, a apărut necesitatea unei astfel de știri „de panică”. Oameni buni, nu vă lăsați aiuriți. Noua tulpină nu este mai periculoasă decât cea „veche”. Poate o fi mai contagioasă, dar nu dă forme de Covid mai grave, sau complicații mai serioase. Luați vitamina D3, Vitamina C și Zinc. Păstrați-vă calmul. Testați-vă, protejați-vă și vedeți-vă de treabă.

Așteptăm să fie avizată Ivermectina pentru tratarea și prevenția îmbolnăvirilor. Dacă v-ați procurat-o din alte țări în care este avizată, nu uitați că doza de prevenție este de 0,2 mg/ kg corp, pe lună. Și ar fi minunat să avem în țară și alte variante de vaccinare, inclusiv Vaccinul Vero-Sinopharm, China.

Mărturia domnului Marian Păun care și-a pierdut tatăl în Spitalul Județean Ploiești....

„Tata a decedat în spital. Nu îmi revin... Decizia de a-l interna îmi aparține și am conștiință încărcată... Și am decis să fac public tot ceea ce ni s-a întâmplat. Dacă tot nu o să am câștig de cauză în instanță măcar să știe lumea adevărul. Pe scurt, spitalul nu avea nici vitamine, a trebuit să merg la famacie și să-i cumpăr tatălui meu aceste vitamine. Apoi s-a făcut confuzie între pacienți... Nu am acces la nicio informație. Nu știu ce tratament i s-a administrat, nu cunosc numele medicilor. A stat doar 3 zile după care, tatăl meu a murit. Îmi spunea la telefon că era mizerie peste tot, că mureau oameni în jurul lui și credea, sărmanul meu tata, că nu va scapă nici el...

Păun Constantin era numele tatălui meu și avea 65 de ani. Era sănătos. Doar un început de diabet pe care îl ținea în control din alimentație. A fost internat joi, 28 ianuarie, la ora 14:30, pe secția de Covid. Era conștient, stabil. Însă avea saturație de 86. Am înțeles că dna Renate Weber, avocatul poporului, a câștigat în instanță dreptul aparținătorilor de a fi informați despre starea de sănătate a celor internați. Pe mine nu m-a sunat nimeni timp de 3 zile. Nu am putut să îl vizitez, nu am putut să îi trimit niciun pachet. Groaznic. Am făcut cerere să obțin copie după dosarul lui medical, au trecut 17 zile și nu am primit nimic. Am făcut plângere și la Colegiul Medicilor. Nu am obținut nimic. Nepăsare totală. Asta mă doare cel mai tare. Simt că mă lupt cu morile de vânt. Sâmbătă seara am vorbit cu el la telefon, era mai bine, avea saturație 94. Însă mama a sunat să ceară și alte detalii despre tatăl meu, iar persoana cu care a vorbit, i-a zis că tata este în stare critică. Și în acel moment m-am dus repede la spital.

Am intrat peste ei, n-am mai ținut cont de nimic. A ieșit medicul din cabinet, fără mască, fără mănuși. Din păcate nu am filmat pentru că am zis să nu fac rău nimănui. Și l-am întrebat pe doctor care este situația tatălui meu. La care medicul mi-a spus; « Îmi cer scuze, am crezut că este vorba de dl Pană ». Pe noi chemându-ne Păun. După care mi-a zis că nu are vitamine de două zile, și m-am dus din nou la farmacie ca să îi cumpăr. L-am rugat insistentent pe doctor să îi administreze tatălui meu Ivermectina. M-a refuzat spunând că ar fi malpraxis. Atunci eu i-am zis. « Dar faptul că mi-ați confundat tatăl cu alt pacient, asta nu este malpraxis? ». A fost intubat duminică, 31 ianuarie, la prânz. A fost sedat și intubat, iar după 2 ore a decedat.

Odată ce ajunge cineva în acel spital, este ca la închisoare. Nu mai putem avea acces la el deloc. Am conștiința încărcată că l-am internat. Dacă l-aș fi tratat acasă probabil că ar fi trăit acum.

Încă o dată vă zic, tata era conștient sâmbătă noapte. Am vorbit cu el la telefon. Știți ce mi-a zis? « Tată, mor oamenii în jurul meu, au mai murit doi azi, cred că îmi vine și mie rândul! ». Cum poți să ții pacienți conștienți lângă muribunzi? Te termină psihic în primul rând... tot ce vă spun este purul adevăr. Nu am dovezi, nu am nimic... Am aflat de saturația tatălui meu, că sâmbătă noapte era de 94, de la un infirmier care îl mai masa pe tata pe spate... și de la o asistentă. Nu de la medici. Pentru că medicii nu au vrut să îmi spună. Dumnezeu îmi este martor! Nu înțeleg de ce l-au intubat? Pt că atunci când intubezi un om care are o șansă la viață, practic l-ai omorât. Nu înțeleg de ce n-au vrut să îi dea Ivermectină? Tata era om zdravăn, sănătos, muncea în construcții, toată lumea îl știa că era vrednic, muncitor. Acum 2 ani a mai avut o pneumonie, a trata-o acasă și s-a făcut bine”.

Transmit și pe această cale, sincere condoleanțe familiei îndoliate!

------------------------------------------
[4] Ibidem.