Foarte puţini dintre noi ştiu precis pe cine vor vota! Majoritatea, nu! Aici mă aflu şi eu!

Voi proceda astfel: voi urmări pe fiecare candidat în timp ce vorbește, dar voi opri sonorul. De ce? Practic, fiecare își prezintă „marfa”, în care cred mai mult sau mai puţin. Vorbele sunt cea mai mare înșelătorie. În primul rând, pentru că abat atenția de la omul în sine.

Mai întâi, pe noi ne interesează omul așa cum este el cu adevărat, nu frazele meșteșugite care au darul să ne abată atenția de la persoană, care vor să ne arate o imagine fabricată, nu omul așa cum este el.

De cele mai multe ori, vorbele candidaților sunt produsul celor care le fabrică imaginea, nu reflectarea adevăratei sale personalități și, mai ales, a caracterului, a sufletului său.

Încercați ! Și să vedeți ce surprize mari o să aveți! Practic, veți vedea numai omul, nu „hologramele” sale mediatice, de multe ori fabricate în laboratoare specializate!
Haideți să vedem cum este!

Haideți să alegem cu propria percepție, nu cu ce ni se vinde, cu ce ni se sugerează, cu ce ni se inoculează în subconștient! Nu trebuie să ne convingă alții cu cine să votăm! Nici măcar candidații! Noi trebuie să ne convingem și să tragem concluziile![1]

Vă doresc să votaţi ce NE trebuie, nu ce LE trebuie!

Doamne, ajută!

8 noiembrie 2019

Aranjament grafic - I.M.

-----------------------------------------------