Av. Dan Chitic - „Ieşiti din robie. Stop terorii! Opriți legea! Este ultima noastră sansă, luptaţi pentru ea!”

Duminica, 12 iulie 2020, peste o mie de oameni au participat la protestul împotriva „Legii carantinării”, organizat în Piata Victoriei, în fata Guvernului. Avocatul Dan Chitic a atras atenţia că legea încriminată reprezintă cel mai grav atac la ordinea constitutională şi de drept, fiind sinteza a 30 de ani de colaboraţionism între clasa politică şi un sistem abject de securitate. Prin aceasta lege orice român va deveni suspect medical, drepturile sale fundamentale putând fi, pur si simplu, anulate.

„În contextul in care Parlamentul se pregăteşte să adopte « Legea carantinării » prin care se instituie oficial dictatură medicală în România. […] Este legea care pe toţi ne clasează într-un singur fel: suspecţi... Nu mai avem dreptul să rămânem în pasivitate, dacă nu pentru noi, pentru copiii noştri. Să oprim acest fascism care în loc de zvastica poartă o cruce roşie... Iesiţi din robie ! Este ultima noastră şansă, luptaţi pentru ea!”. (Av. Dan Chitic, protest împotriva „Legii carantinării” care instituie dictatura medicală - în Bucureşti, Piata Victoriei, 12 iulie 2020)

Fragment din discursul avocatului Dan Chitic

„Asta este legea care pe toți ne clasează într-un singur fel: suspecți. În momentul de față trebuie să fim conștienți că această lege este cel mai grav atac la ordinea constituțională și de drept din țara asta. Această lege nu poate fi criticată per puncte, această lege nu poate fi amendată cu virgule și cu câte un cuvințel, cum a făcut « opoziția ». Această lege trebuie să fie respinsă. Această lege este sinteza a 30 de ani de colaborationism și un sistem abject de securitate. Au vândut țara și acum ne vând pe noi, și ne vând drepturile noastre. Nu mai avem dreptul să rămânem în pasivitate, dacă nu pentru noi, pentru copiii noștri. Ieșiți, fiți furioși, dacă nu pentru voi, pentru ei care nu pot să fie acum furioși. Nu va lăsăți călcați în picioare de o mână de tâlhari, care sunt aici (în clădirea Guvernului - n.r. ) și care au făcut averi inimaginabile. E ultima șansă, dragi suspecți, nu vom mai avea alte șanse, nu vă mai bazați pe Avocatul Poporului, pe C.C.R., căci și ei sunt suspecți. Și lor le va fi frică de mâine, și lor le va fi frică de mâine. Acum noi trebuie să spunem, fiecare în parte: stop terorii! Opriți legea!

Opriți legea care ne transformă pe toți în suspecți, care ne pune la cheremul unui medicut, care va primi ordine în plic de la securistul de serviciu, și care ne va duce pe fiecare dintre noi - care e incomod, care are o afacere incomodă, care are o poziție incomodă sau care are doar un job care e dorit de fiul unui securist - în izolare. Avem obligația să oprim acest fascism care în loc de zvastică poartă o cruce roșie. […] Nu mai există Opoziție, există doar puterea banului și a Securitățîi care dictează, care ii controlează pe toți. Ieșiți din robie. Este ultima noastră șansă, luptați pentru ea, fiţi furioşi!”[1].

Daniel Roxin - „În mare parte, Presa centrală a dovedit că este una formată din mercenari, o presă dispusă să pună umărul la instaurarea dictaturii medicale în România”.

Am trecut după ora 18:00 (12 iulie 2020 - s.r.) prin Piața Victoriei să văd ce se petrece  la protestul împotriva Dictaturii Medicale pe care vor să ne-o bage pe gât Arafat, Tătaru, Orban și Iohannis, cu sprijinul P.S.D. Peste 1.000 de oameni (între timp, par să se fi adunat mai multe mii de protestatari după cum se poate vedea în clipul video de la finalul articolului) au scandat „Libertate!” și „Trădătorii!”- cu referire la Parlamentarii români care sunt pe punctul să valideze o lege  de tip nazist, sub pretextul că este spre binele sănătății publice. Jandarmii au avut grijă să nu lase lumea să intre în centrul pieței (cel puțin până la plecarea mea), blocând protestatarii în zona în care sunt parcate mașinile din marginea dinspre Statuia Aviatorilor, pe iarba din parc și pe două trotuare.


Așa cum era de așteptat din partea presei centrale care s-a dedulcit (sau urmează să o facă) cu cele 40 de milioane de euro pe care Guvernul Orban le-a alocat presei, ca „ajutor” pe vreme de « pandemie », nu am văzut niciun post mare de televiziune prezent în piață pentru filmări, până la ora 18:30 când am plecat eu de acolo. De altfel, am luat la verificat site-urile presei centrale și, stupoare, cea mai mare parte a presei centrale nu vorbea la ora 20:00 despre acest protest, semn că e «ordin pe unitate! ». Concluzia este limpede: o bună parte a presei centrale este complice la această încercare de introducere a dictaturii medicale în România. Dar nu este doar atât: toți cei pe care i-a spălat pe creier în această perioadă, adică prostul majoritar din România, cu ajutorul aceleași prese, se va scandaliza de faptul că un astfel de protest a avut loc și se va alia exact cu cei care îl trădează! Asta e România! Vedem ce-o să fie mai departe.

Minciunile presei centrale

Presa centrală, în mare parte, a dovedit că este una formată din mercenari, o presă dispusă să pună umărul la instaurarea dictaturii medicale în România. Minciunile sunt uriașe,  sunt clare, o să le enumăr și o să vă prezint și dovezile care arată contrariul:

- Presa lipsită de etică profesională vorbește despre faptul că în Piața Victoriei, la protestul din seara trecută, au fost „200 de persoane” sau „câteva sute de persoane”. În realitate au fost mii de protestatari, după cum se poate vedea în materialul video, filmat în timpul protestului[2]. Veți vedea mulțimea de oameni prezentă. Să spui că acele mii au fost sute, dovedește ticăloșie!

- O bună parte a presei i-a prezentat pe protestatari ca fiind oameni care nu cred în Covid (cu alte cuvinte, conspiraționiști nebuni) și care nu vor să poarte mască. Realitatea este că oamenii au venit să protesteze împotriva „Legii Carantinării”, o lege de tip nazist care ar putea fi votată în Parlament, în aceste zile, și care, dacă va fi votată în această formă, le va aduce românilor dictatura medicală, nu doar în perioada de pandemie cu Covid-19, ci și după aceea! În aceste condiții, să pretinzi că oamenii au venit doar pentru că nu cred în Covid, este o manipulare grotescă!

- A treia minciună: „Protestatarii sunt oamenii P.S.D.-ului!”. Așa după cum poate vedea oricine pe paginile de Facebook ale avocaților Gheorghe Piperea și Diana Ivanovici-Șoșoacă, Prtotest 12 iulie 2020 Piata Victorieidoi avocați importanți din România care au sprijinit media protestul și au vorbit mulțimii în piață, P.S.D.-ul este băgat în aceeași oală cu P.N.L.-ul și este acuzat de trădarea interesului național pentru faptul că a votat în Camera Deputaților, alături de P.N.L., această sinistră „Lege a carantinării”. Dacă e să vorbim despre ruși, orice om inteligent și-a dat seama deja că propaganda progresisto-neomarxistă încearcă să îi pună pe ruși în spatele oricărei acțiuni care nu îi convine, pentru a o compromite și pentru a-i discredita pe inițiatori. Astfel, după ciracii lui Iohannis, Orban, Arafat, Tătaru & Co - n.r.) orice critică la adresa Guvernului Orban e “propaganda rusească”, ca și cum acest guvern nu poate greși! Mizerabile manipulări!

Aceasta este presa centrală din România (cu unele excepții), cea care îi spală pe creier pe români și care vrea să îi facă o populație obedientă intereselor stăpânilor ei[3]. Am fost acolo ca să fac fotografii, să vorbesc cu câtiva oameni, să public informaţii despre protest, în condiţiile în care presa l-a ignorat sau a prezentat informaţii false (Daniel Roxin)[3].

Federaţia SANITAS - „Prin Legea carantinării, medicii vor fi obligaţi să decidă asupra libertăţii populaţiei, a confiscării/distrugerii bunurilor celor suspecţi şi, apoteotic, asupra trimiterii minorilor în grija asistenţei sociale!”

„Studiind modificările proiectului « legii carantinării », pe traseul legislativ, am constatat că atât guvernanţii cât şi parlamentarii români, indiferent de culoarea politică, au pus mână de la mână şi au încărcat fără discernământ desaga şi aşa plină de responsabilităţi a salariaţilor din sistemul sanitar! Şi dacă nu le-a fost suficient să fie numiţi torţionari, de acum vor putea fi numiţi şi distrugători de familii, de bunuri, din moment ce medicii vor fi obligaţi să decidă asupra libertăţii populaţiei, a confiscării/distrugerii bunurilor celor suspecţi şi, apoteotic, asupra trimiterii minorilor în grija asistenţei sociale!. […] Solicităm Senatului României să analizeze cu atenţie acest proiect de act normativ şi să corecteze toate anomaliile pe care este pe cale să le legifereze, înainte ca personalul din spitalele publice de stat, epuizat şi supraîncărcat de reponsabilităţi să capituleze”[4]. (Federaţia SANITAS).

Aranjament grafic - I.M.
Foto - Daniel Roxin
------------------------------------------
[1] Discursul integral poate fi urmărit accesând linkul