Eu nu înțeleg de ce România are nevoie de instituții! Nu înțeleg!  De șapte ani avem un turist în loc de președinte. Tot de atunci avem niste hoți în loc de guvern! De 32 de ani avem niște combinatori proști în Parlamentul României și niște așa zis „afaceriști” în servicii! De 32 de ani, v-au tras-o din toate pozițiile! Gratis! Pe banii voștri!

Găsiți dezinfectatul !

Țara asta se descurcă singură! Ăștia sunt niște viruși care ne sufoca! Ei sunt Covid-19! Nu e mai bine așa fiecare pe cont propriu! Terminați, fraților, cu guvernul și cu toți hoții! Fiecare e pe cont propriu! Aveți nevoie de virușii ăștia?! Eu zic că nu! Vă pasă că nu e guvern? În afara de înjurături, ăștia nu primesc nimic de la oameni!  Să se duca naibii toți!  Găsiți dezinfectatul care ne scapă de ei!  E la îndemână!  Și mai ales e gratis!

Stai și te uiți. Citești despre ce se întâmplă în lume și te crucești. Vezi ce se întâmplă lângă tine și te minunezi.

Tăcerea - complicitate la crima călăilor!

Lumea a devenit un abator! Vitele duse la tăiere au crotal, nu la ureche ci în telefon. S-au înghesuit din proprie voință? Nu. Frică! Amușină împrejur și nu se simte miros decât de frică și putreziciune. Intră ca și drogate pe culoarul strâmt al morții. Nu știu dacă toate spre moartea fizică, dar cert, pe culoarul morții spirituale. Celelalte vite, alea fără crotal, trăiesc o senzație falsă de libertate. Nu există!
Toate tac, cu boturile acoperite și se lasă mânate de niște călăi spre dispariție.  Tăcând! Tăcerea este complicitatea la crima călăilor! De ce tac? Nu înțelege nimeni!
Bun. Vor fi sacrificate toate! Și cu crotal și fără crotal.
După care, ce?

Prea multe cadavre, gropi și călăi!

Prea multe cadavre, prea multe gropi, prea mulți călăi! Unde se ajunge? Prin tăcere, lașitate, lipsa de analiză a realității crunte, Războiul Trei Mondial se va sfârși unde?  Ce vor mai avea de făcut teroriștii? Adică, aia de-și spun „autorități”? Au transformat lumea într-un abator și și-au pus halate albe, că sa se recunoască între ei!

Aveți grijă! Nu vă dați halatele albe jos! S-ar putea sa fiți confundați cu vitele și să intrați pe același culoar al morții! Pentru că ați fost complici, pentru că știți prea multe și pentru că teroriștii guvernamentali nu lasă martori în spate!  Sper sa aveți un culoar cat mai larg, cat mai mare și cât mai lung! Ușa e aceeași!  Pentru toți!

Și slugile fac ceva… Opriți psihopatul!

Sunați și explicati-le „guvernatorilor” că ei lucrează pentru popor! Sunt plătiți din banii noștri să apere interesele noastre, nu interesele buzunarelor trădătorilor acestui neam! Ei sunt în slujba poporului, nicidecum în slujba japițelor lui Arafat, Werner și a celorlalți trădători de neam! Sunați! Să știe că sunteți voi și mai ales Demni! Să-l intubați pe Arafat cu butelie de oxigen industrial! Asta merită! Pe asta chiar nu-l oprește nimeni?!

Hellvig, trăiești bine? Dormi bine? Mănânci bine? Trezește-te și opriți psihopatul! Sau crimele astea sunt cu acordul vostru? Înțeleg că sunteți slugi, dar și slugile fac ceva!

La supermarket se scanează și I.Q.-urile ?

Acum două minute! Am trecut pe lângă un supermarket! Mi-am zis că e frumos să-mi încep ziua râzând!
Dau să intru! „Vigilentul” de la ușă strigă:
- Alooo, nu arăți C.vidu'? Arată aici C.Vidu'!
Zic:
- Ce? Ce să arăt?
Vigilentu':
- Cum ce? C.vidu'!
- Păi nu l-a văzut nimeni! De unde să ți-l arăt eu?
- Văd că ai telefon!
- Aaaa, vreți să vedeți Q.R.-ul?!
- Da, da! Ăla de la Arafat!
- Păi Arafat are Q.R., eu am I.Q.!
Vigilentu' se scarpină după ureche! Debusolat! Nu a înțeles ce i-am zis și-mi spune:
- Nu mă înjurați, nu?
- De ce să vă înjur? Eu am I.Q.! Asta e tot ce am! Doriți să-l vedeți? Aveți cu ce să scanați I.Q. ul?
- Adică sunteți doctor!... fericit că m-a dibuit!
- Da! La fel ca Arafat! La fel de doctor ca și el! Doar că în plus am și I.Q.!
- Bine Doamna Doctor, nu e nevoie! Dacă sunteți ca Arafat e bine! Intrați!
- Păi nu vreau să intru! Vreau doar să-l suni pe șefu' ăla al tău de la pază și să-l întrebi cu ce scanezi azi I.Q.-urile! Că o să vină mulți!
Am plecat râzând cu lacrimi, singură, pe strada!

… Cred că l-a sunat pe șăfu'! Nu cred că știe nici ăla diferența!