Nebunia pașapoartelor de libertate, segregarea pe criterii sanitare, implicită sau afirmată pe șleau, acceptarea de către o minoritate semnificativă (peste 30%...) a mizeriilor totalitare antrenate de restricțiile perene de drepturi și libertăți, pot pune oricărui om decent și rezonabil întrebarea: Fraților, cum e posibil să renunțați la libertate atât de ușor, pentru motive atât de minore, la cererea unor autorități atât de prostești și corupte, în favoarea unor asemenea pirați digitali sau escroci sentimental-chimici?

Dincolo de acestă uluire a omului cu bun simț, care încă mai gândește singur, cu propriul cap și propria inimă, realitatea faptica e mult mai gravă. Libertatea nu mai e un dat funciar, o caracteristică lipită de om, un atribut al condiției umane. Libertatea a devenit o concesie acordată de autorități sau de stăpânii lor, corporațiile IT și Pharma, pe ochi fricoși ascunși sub inutila mască și pe supușenie voioasă. Perușii care așteaptă eroic în spatele gratiilor înțepătura izbăvitoare au ajuns să impună stilul lor de viață în captivitate tuturor celor care încă se mai comportă natural, adică liber

„Breaking news”

Potrivit celui mai recent raport al „Institute for Health Metrics and Evaluation” (I.H.M.E.), publicat în data de 6 mai 2021, 34% din populația României a trecut prin Covid până la data de 3 mai 2021, adică sunt deja 7 (șapte) milioane de oameni vindecați. Această cifră este de 7 (șapte) ori mai mare cifra oficială, afișată zilnic de „autoritățile” pandemice, acele citadele ale științei și logicii care dau numai știri, date și informații corecte, de netăgăduit (sub sancțiunea ștampilării ca negaționist sau conspiraționist sau terorist a tăgăduitorului). Întrucât cifra deceselor este greu de „coafat” (exceptând invențiile lui V. Voiculescu sau inadvertențele de raportare și calcul ale Ministerului Sănătății și S.T.S.), iar aceasta cifră nu a depășit 30.000[1], înseamnă că rata de fatalitate a „acestei boli nenorocite” este de 7 (șapte) ori mai mică decât cea oficial afișată. În plus, rata de imunizare naturală la covid este de o treime din populație, ceea ce depășește cu mult „imunizarea” prin înțeparea cu serul experimental de manipulare genetică, achiziționat cu munți de miliarde de la „Big Pharma”.

Dacă un întreg sistem medical, golit de toate celelalte cazuri, nu poate face față unei boli cu o rată de vindecare atât de ridicată, înseamnă că avem un sistem sanitar de tot... respectul. De precizat că, dintre cei 7 (șapte) milioane de oameni care au trecut prin boală, mai puțin de 100 de mii au fost spitalizați, restul vindecându-se natural sau prin tratament la domiciliu. Cu toate acestea, o întreagă națiune a fost pusă la pământ de „acest virus nenorocit”, care a fost fatal unui „imens” procent din populație, de 0,06%.

Indicatorul „effective R” (effective reproductive number) este de 0,78 la noi în țară, încă din data de 28 aprilie, în timp ce 21 de țări europene au un astfel de indicator mai mare decât 1 (unu). În statistica virusologilor, când acest indice este mai mic de 1 (unu), ca la noi, epidemia începe să dispară, devenind endemică. Orice prelungire a stării de alertă este, după ce se intră pe această pantă descendentă, artificială și motivată strict politic.

Notă suplimentară unu - deși 80% dintre cetățenii români poartă mereu mască la ieșirea di casă (rata este de 50% în Europa), 7 milioane de oameni s-au infectat, totuși, cu masca permenantă purtată pe față.

Notă suplimentară doi - în disonanță cu cifrele enunțate și în mod oarecum ilogic în raport de ultimele date științifice relative la inutilitatea purtării măștilor, raportul citat insistă pe obligativitatea purtării măști oriunde și oricând, ca metodă de reducere a efectelor pandemiei (care nu mai este decât o boală infecțioasă endemică); desigur că, propagandistic, raportul insistă asupra necesității vaccinării, estimând că România va avea 9 mil de vaccinați până la 1 septembrie .

P.S. Precizez că ieri, 11 mai 2021, am fost prezent la dezbatarea unui proiect de lege de implementare avant la lettre a viitorului regulament U.E. referitor la adeverință „verde”, pentru a susține neconstituționalitatea și contrarietatea cu „Carta Fundamentală a Drepturilor Omului (parte componentă a T.F.U.E.) a acestor reglementări din ce în ce mai agresive și mai nejustificate științific. Acolo am aflat de existența acestui raport, care este periodic, de altfel. Oricine îl poate descărca de pe site - ul I.H.M.E.

Aranjament grafic - I.M.

-----------------------------------------------------

[1] prognoza I.H.M.E. este că acest număr va fi de trei ori mai mare până la data de 1 septembrie a.c.