Că a participat la escrocherii imobiliare știe toată lumea. Că a participat la trafic de copii a mărturisit singur. Că este ticălos știu și păsăricile. D-aia își iau zborul când apare el, că ele au un simț special, diferit de al jivinelor. Că este bolșevic se vede după faptele lui, după cum calcă în picioare Constituția României la respectarea căreia era de presupus că veghează el, nicidecum după cum își dau unii cu stângu’-n dreptu’ acuzându-mă că nu știu ce-s ăia bolșevici întrucât, vezi Doamne, nici în enciclopedia britanică, nici în istoria P.C.U.S. nu scrie ce susțin eu. Cu toate astea, există o mulțime de români care aduc ca unic argument în apărarea escrocului bolșevic traficant ticălos faptul că a fost profesor, sau că este profesor. Am noroc că nu sunt profesor, pentru că, dacă aș fi fost, m-aș fi simțit de-a dreptul mânjit pe mândrie de a o asemenea afirmație.

Nu știu cum a ajuns profesor, dar, judecându-l prin prisma faptelor, sunt tentat să cred că tot printr-o escrocherie a devenit și profesor și am să explic de ce. Să fii semi-președinte și să afirmi despre niște parlamentari aleși de un important număr de cetățeni ai țării al cărui semi-președinte ești că sunt golani și constituie o gașcă, ce dovedește asta? Unii zic că e grobian, alții zic că e ghiolban, vreo câțiva zic că e neam prost, destui zic că este rău intenționat, ba chiar că ar fi incapabil să-și înțeleagă rostul. Eu, personal, nu-l mai acuz de nimic. Ba, chiar pornesc de la premiza că el chiar doreşte să fie un semi-președinte normal. Numai că, nu înţelege cum să facă. Nu înțelege, pentru că, probabil, e retardat. Iar asta justifică toate apucăturile lui bolșevico-escroco-traficanto-ticăloase.

P.S. Ce noroc am avut că, în urmă cu mai mulți ani, am refuzat în scris o medalie, sau decorație, că nu mai țin minte ce era, pe care mi-o acordase fostul președinte. Precis mi-ar fi retras-o acuma invocând faptul că sunt… obraznic. Ar fi avut și el o satisfacție… intelectuală.

Celor care-l iubesc și vor să mă contrazică le atrag atenția că, de fapt, eu i-am luat apărarea. Că, altminteri, ar trebui să fie acuzat că acționează cu rea credinţă, chestiune cu iz penal, și ar ajunge în situația de... a-și retrage singur decorațiile (şi de a le înapoia pe cele primite de la stăpânii lui „de pretutindeni” - n.r.).

Recunoașterea oficială a statutului de colonie

Desigur, toți oamenii normali, au înțeles că România nu mai este stat independent, ci o banală colonie. De bună seamă, acei oameni normali au înțeles și care este metropola care decide ce se face, ce nu se face, ce e voie și ce nu e voie să se facă în România.

Totuși, până acuma eu nu auzisem/văzusem vreo declarație oficială prin care să fie recunoscu acest statut. Astăzi, însă, am găsit-o. Citez dintr-o declarație a premieruluiI României, așa cum am găsit-o în presa on-line: „Premierul Ludovic Orban a anunțat, vineri, la debutul ședinței de Guvern că ROMATSA este într-o situație extrem de gravă şi, drept urmare, a luat decizia de a plăti suma pentru frații Micula pentru care există un titlu executoriu. « Am luat decizia de a plăti suma pentru care există titlu executoriu în România. În mod evident, după ce Ministerul Finanţelor va efectua plata, ne îndreptăm în toate zonele în care avem litigii. Trebuie să vă spun că există decizia unei instanţe din Statele Unite ale Americii care stabileşte un cuantum, iar atunci când se ia o decizie într-o instanţă americană care să ducă la executare, practic cel care are de recuperat bani de la statul român poate să se îndrepte împotriva oricărui activ deţinut de statul român în orice ţară din lumea asta şi practic asta îţi şi dezvăluie toate activele deţinute de statul român în orice ţară »”.

Bravos, premierule! Te asigur că, dacă vei continua așa, vei avea în mine un susținător. Desigur, dacă nu te arestează boșevicul cotrocean, după ce-l va primi în vizită intempestivă pe vreun locțiitor al adjunctului înlocuitorului subsecretarului secund de stat.