Din cauza lui Dragnea...De-a lungul istoriei, eu n-am auzit de vreo bătălie pe viață și pe moarte care să fi fost câștigată de români. Am zis de români, nu de vreo alianță în care fuseseră constrânși să intre și românii. Maldăre de justificări s-au adus întotdeauna, însoțite, întotdeauna de maldăre de acuzații, preponderent la adresa străinilor, străini pe care, nu cu mult timp înainte de a-i acuza, îi adulasem, ca să nu zic direct că-i pupasem în fund.

Se pare că pe români nici nu i-a interesat niciodată să dezlege cauzele înfrângerilor. Dacă i-ar fi interesat, poate ar fi descoperit că ei au pierdut întotdeauna pentru că folosesc scuturi false. Iar prin scuturile false, șrapnelele dușmane pătrund ca-n brânză. Sunt multe tipuri de scuturi false folosite de români. Eu am identificat doar scutul manufacturat din lozinci. Dacă ar fi fost din lozinci în care românii cred, cu siguranță acele scuturi nu ar fi cedat, dar erau din lozinci în care foarte puți români credeau, marea majoritate nici nu credeau, dar nici nu-i interesa, ba chiar erau împotriva propriilor lor credințe. Cu toate astea, ei își făceau scuturi din acele lozinci.

Cel mai nou scut este cel sub care marea majoritate a românilor cu drept de vot încearcă să ascundă faptul că ei nici nu cred în Dumnezeu, contrar vrăjelilor istoricale cu care se înconjoară, și sunt și homosexuali, contrar vrăjelilor despre bărbăția lor, despre sudezele care veneau în România după bărbați românești și alte vrăjeli de același gen. Ba, chiar se opun ideii ca cei care nu doresc copii, căci, dacă i-ar dori, i-ar face așa cum i-a lăsat Dumnezeu, să nu poată înfia copii, gândindu-se că așa mai pot face și ei un ban, că organele de copii se plătesc mai bine decât ale nonagenarilor care și le oferă când ajung pe patul de moarte.

Acest scut fals se numește „Din cauza lui Dragnea". Îl folosesc reprezentanții bisericii, care, știindu-se ei înșiși cu musca pe căciulă, n-au avut cum să-i convingă pe enoriași să meargă la referendum. Îl folosesc partidele politice, constituite, bag seama, preponderent din... Da' liderii lor sunt nelipsiți de la mângâiatul moaștelor și de la alte vrăjeli d-astea pretins religioase. Și, desigur, acei lideri se prezintă imediat când sunt chemați la ordin de caraghiosul ambasador care se roagă de români să-i dea un șut în spate, dar românii preferă să-i lustruiască pantofii și, apoi, să-și dea singuri cu șutu-n fund.

Îl folosesc cei din așa-zisa „Alianţa pentru Familie", alianță constituită doar pentru a suge niște bani de la stat, nicidecum pentru că membrii ei ar crede în ceva. Dacă ar fi crezut, nu ar fi fost străzile pustii în zilele referendumului.

Îl folosesc limbiștii care se dau în stambă prin presa scrisă și prin aia imaginată, adică aia cu imagini, ei fiind plătiți chiar de ăia din țările în care promiscuitatea și drogurile conduc guvernele. Limbiști care, și ei sunt homosexuali, căci, altminteri, dacă n-ar fi fost, oricâți bani li s-ar fi dat, n-ar fi putut să facă ceea ce fac.

Îl folosește administrația prezidențială. Având în vedere cine ține hățurile acolo, asta nu m-a surprins, m-ar fi surprins dacă nu ar fi fâlfâit și ei acest scut fals.
Fiindcă îi cunosc pe români, să nu mai fiu nevoit să răspund unor comentarii fără legătură cu subiectul abordat de mine, precizez că:
- nu sunt membru P.S.D.;
- nu sunt parlamentar;
- nu sunt teleormănean, nici n-am avut serviciu pe acolo, n-am nici rude prin Teleorman.

Este adevărat, sunt Rapid-ist, cum se zice că ar fi și Dragnea, dar eu sunt Rapid-ist de pe vremea când Dragnea nici nu se născuse. Deși, în dulce spiritul românesc, s-ar putea invoca și faptul că eu sunt Rapid-ist „din cauza lui Dragnea".