La bine, dar mai cu semă în momente dificile, românul știe să facă haz de necaz. În cele de mai jos, pentru a vă crea posibilitatea ca preț de câteva minute să uitați de incompetenții rău-voitori care cârmuiesc România spre prăpastie, să uitați de girofarurile Poliției fără Tricolor și de sirenele ambulanțelor care răspândesc frica în oamenii sănătoși, vă prezentăm un text-pamflet preluat[1], Până va veni clipa Judecății, adresăm trădătorilor de Neam și Țară cățărați la butoanele de comandă ale Coloniei Corporatiste sub Ocupație Militară Străină (C.C.O.M.S.) numită încă România, „urarea” lui Ion Creangă: „De-ie-vă Domnul de trăit, încă trei zile… începând cu cea de alaltăieri!”. Poate pe el îl va asculta Cel de Sus și va elibera Poporul Român de sub dictatura necinstei, a corupției, jafului și terorii. (Ion Măldărescu, ART-EMIS)

În 2021, talibanii renunță la Islam după ce au găsit țuică şi slană în ambasada României de la Kabul.

Libertatea şi veselia pun din nou stăpânire pe Afganistan, şi totul datorită câtorva diplomaţi români! Potrivit agenţiei Reuters, talibanii renunţă în masă la religia islamică după ce au gustat din ţuica şi slănina abandonate, în timpul evacuării, de angajaţii ambasadei României la Kabul.

Însuşi liderul talibanilor afgani, mullahul Hibatullah Akhunzada, spune că s-a convertit în această dimineaţă: „Când am pus pe limbă un strop din acea licoare divină, am simţit cum mi s-a ridicat un văl de pe ochi. Literalmente, mi-a sărit turbanul în aer! Pe urmă am tăiat o feliuţă din ceea ce voi numiţi a-slana de al-porc… toată viaţa mea de până acum fusese o minciună, o rătăcire. Mai pune un ţoi, Abdulică, că plânge masa! Noroku akbar! Voi ce faceţi, mă, cu alea pe faţă? Da’ gagicile unde-s?”

Noul imn al Afganistanului - „Coace, Doamne, prunele!”.

Potrivit unor surse din teritoriu, noua religie a talibanilor este cultul lui Petrică Mîţu Stoian, ocrotitorul cazanului, iar imnul Afganistanului reformat va fi „Coace, Doamne, prunele”.

În premieră, inclusiv femeile afgane sunt aşteptate în această seară la o serbare câmpenească la care va participa şi o delegaţie de la Bucureşti. Îmbrăcaţi în trening, maieu şi şlapi tip crocodil, talibanii „pe stil nou” vor negocia cu partea română un tratat prin care speră să obţină reţeta ţuicii în schimbul unor cantităţi generoase de uraniu, metale preţioase şi covoare afgane.

Marcel şi Aurel, cei despre care se spune că ar fi lăsat ţuica şi slănina în clădirea ambasadei de la Kabul, sunt nominalizaţi la trei premii Nobel pentru pace, două pentru acasă şi unul să-l vândă să-şi ia şi ei o ţuică.

Aranjament grafic după o glumă din spațiul virtual - I.M.

------------------------------------------