Ca reacție la afirmația (încă) prim-ministrului Coloniei Corporatiste sub Ocupație Militară Străină (C.C.O.M.S.) numită (încă) România, vă prezentăm opinia unui cetățean-„terorist” român, alături de miliardere răsărite „ca ciupercile după ploaia” Covid-19. Sau cu spunea cu ani în urmă un timonier fără busolă „… și aici sunt banii dumneavoastră!”. Ca să nu mai amintim de sănătate și supraviuețuire. Vă rugăm să citiți cu atenție, să trageți concluziile pe care le veți aprecia drept potrivite și să procedați după propria conștiință - conform prevederilor Constituției României . Recent, s-a mai găsit unul cu educația neterminată care, pentru a lustrui pantofii cîțului a mai făcut o afirmație iresponsabilă și condamnabilă: „Fost ministru al Educației: Opinia anti-vaccin trebuie interzisă prin lege, tot așa cum opinia pro-nazistă e interzisă pentru că s-a demonstrat că aduce moarte [1]… Săracu'! (Redacția ART-EMIS)

Razvan Savaliuc - Gândesc, deci sunt „terorist”[2]

De ce te grăbeșți să te vaccinezi, românule? De frică? Dacă te vaccinezi ca să poți călători, ca să eviți carantinarea, acesta ar putea fi un motiv pertinent. Dar dacă doar frica e motivul, de ce nu stai o clipă să cugeți românule, dacă merită să te supui unui experiment medical, care ti-ar putea cauza mai multe daune decât beneficii? Căci asta sunt la momentul actual vaccinurile „Pfizer” și „Moderna” niște experimente genetice. „Pfizer” și „Moderna” nu sunt doar experimente prin faptul că nu au fost suficient testate, și folosesc o tehnologie care nu s-a mai aplicat la oameni, ci pentru că intervine genetic în organismul uman, cu efecte care încă nu pot fi cuantificate pe termen mediu și lung. 

O simpla analiza generală relevă:

- vaccinurile nu previn răspândirea virusului SARS-Cov-2. Chiar dacă te-ai vaccinat, poți purta virusul și să-l împrăștii altora ca oricare nevaccinat;

- vaccinurile nu garantează că nu te vei îmbolnăvi de Covid-19, dimpotrivă, vei putea lua boala ca și până acum. Dacă te încălzește că unii îți spun că vaccinat fiind, nu vei mai face forme severe ale bolii, ci doar forme ușoare, atunci vaccineaza-te românule, acesta poate fi un motiv;

- vaccinurile nu sunt deloc sigure, oricât au mințit reclamele guvernamentale și politicienii. Dovadă, iată, „Astra Zeneca” e scos (suspendat) din o grămadă de state europene pe motiv de efecte secundare periculoase, deși celelalte vaccinuri, „Pfizer” și „Moderna”, după știință mea, au mai multe efecte secundare nedorite, dar de asta nu se va vorbi prea mult prin presă, că nu s-a dat O.K. european. Tot scandalul pute a eliminarea unui concurent de pe piață, folosindu-se mecanismele de propagandă media. Oricum e clar că niciun vaccin nu e sigur;

- vaccinurile ți le faci pe propria răspundere și dacă cineva va muri sau va rămâne cu sechele pe viață, producătorii de vaccinuri nu poartă nicio răspundere, căci au primit imunitate de la Uniunea Europeană. În plus, toți cei care se vaccineaza sunt păcăliți să semneze o țidulă de „consimțământ informat” în care își asumă întreaga răspundere, precum și faptul că au luat la cunoștință despre riscuri și că și le asumă. Deci cine moare, „la revedere și un praz verde!” la capitolul despăgubiri pentru urmași, asta în cazul în care ar avea urmași capabili să obțînă in instanțe un verdict împotriva Statului Român și al Uniunii Europene, care au pus pe piață vaccinurile și ne-au vrăjit că sunt sigure;

Așa stând lucrurile, care ar fi rațiunea pentru care ar trebui să ne vaccinăm cu produse experimentale genetice, care nu sunt sigure? Câți dintre români au citit Strategia U.E. privind vaccinurile împotriva Covid-19emisa la Bruxelles la 17 iunie 2020?[3]

Citez chiar din prima pagina a documentului: „Găsirea unui vaccin impotriva Covid-19 este însă deosebit de dificilă dată fiind urgența situației. Pentru a se dezvolta un vaccin este nevoie, de regula, de peste 10 ani”.

Imi spune și mie cineva cum e posibil ca la un virus nou apărut, să se găsească vaccinuri în doar 6 luni? Puse pe piață cu „aprobarea provizorie” a Agentiei Europene a Medicamentului, fără să se parcurgă perioada normală de testare de minim doi ani? Și toate statele U.E., ca la un ordin, scot bani din visterie să platească aceste „vaccinuri”, pe contract, înainte ca ele să apară? Iar la noi în România, nici nu apărusera vaccinurile fizic, și presedintele Klaus Iohannis ne mințea ca „vaccinurile sunt sigure”. Uite că nu sunt! Deja la Astra Zeneca vreo zece state au zis „stop”! Deja sunt o gramada de morți.

Doua pasaje edificatoare din „Strategia U.E. privind vaccinurile impotriva Covid 19”:

Avand in vedere nevoia furnizarii unui vaccin intr-un interval scurt de timp, costurile initiale mari si rata ridicata de esec, efectuarea de investitii in dezvoltarea unui vaccin impotriva Covid-19 este, pentru companiile care dezvoltă vaccinuri, o decizie cu un grad ridicat de risc […] Situația fără precedent în care se afla Uniunea Europeană cere luarea unor măsuri curajoase. Deși se vor lua măsuri pentru a se atenua riscurile - de exemplu, prin investitii intr-un portofoliu de companii care acopera diferitele tehnologii -, rata de eșec este ridicată în cazul dezvoltării vaccinurilor. Există întotdeauna un risc foarte real ca niciunul dintre vaccinurile „candidat” care beneficiază de finanțare să nu se dovedească viabil. Cu toate acestea, un acces timpuriu la un vaccin are o valoare enormă din punctul de vedere al vieților salvate și al daunelor economice evitate. Prin urmare, este un risc care merită luat. Prezentul cadru propus constituie, prin urmare, o poliță de asigurare prin care se transferă o parte din riscuri de la sectorul industrial către autoritățile publice[4]

Ați înțeles români, că decizia de elaborare și punere pe piață a unor vaccinuri - despre care chiar U.E. recunoaște că nu poate fi produs în mai puțîn de 10 ani - a fost luată de niște politicieni de la Bruxelles? Credeți că ei nu au prostii lor, așa cum îi avem și noi pe ai noștri? Incompetența și iresponsabilitatea, amestecate uneori cu ticăloșia, mustesc la toate nivelurile!

Practic - ca să avem o imagine plastică - U.E. a pus niște miliarde de euro bune pe masă și a invitat niște companii farmaceutice să elaboreze vaccinuri, încălcând toate normele medicale privind siguranță medicamentelor pe motiv de „curaj” și „asumare de riscuri”.

Cam ce credeți că au făcut companiile farmaceutice când au văzut miliardele de euro pe masă? Pun pariu că „Big Pharma” scotea vaccinurile și într-o luna-două, dacă astea erau cerințele contractuale. Mai ales că cine primea aprobare să vaccineze întreagă Uniune Europeană, și nu numai, avea în față un profit de zeci de miliarde de euro. Și mai ales că Uniunea Europeană a oferit imunitate penală și civilă producătorilor de vaccinuri. Afacerea lumii, fără niciun risc!

V-ați pus vreo clipă întrebarea de ce Uniunea Europeană nu a găsit înțelept să investească niște miliarde în găsirea unei medicamentatii ieftine și eficiente împotriva virusului? De pildă să luăm o pastilă, două și să scăpăm de Covid? Cum se întâmplă de exemplu în India (și nu scrie nimeni). De ce s-a ales doar calea vaccinurilor genetice? Ce se urmărește oare prin administrarea lor?

Prin urmare, dragi români, eu zic să aveți „olecuță de răbdare”, cum se zice în popor. Părerea mea e să nu credeți niciun mesaj de genul „vaccinurile sunt sigure”, căci nu sunt. Părerea mea e să nu acceptați niciun vaccin genetic de tip A.R.N. Mesager și să mai așteptați până apar vaccinurile clasice (cele cu administrare de viruși inactivi). Altfel faceți totul pe riscul propriu, așa cum sunteți puși să semnați la vaccinare țidula cu așa-zisul „consimțământ informat”, moment din care, „ura și la gară!”, orice vi s-ar întâmplă. Ați fost prostiți. Totul a fost perfect gândit.

După ce am așternut toate gândurile de mai sus, mă aștept să fiu numit „anti-vaccinist terorist”, conform scurtcircuitelor mintale ale premierului Florin Cîțu, personaj care face praf economia și ne duce în prăpastie. Adevărul e că nu vreau să fiu luat de prost și nu vrea să ajungem să fim obligați prin lege să ne injectăm cu niște substanțe experimentale, pentru care nu răspunde nimeni și pentru care la vaccinare suntem constrânși să semnăm țidulă de „consimțământ informat” prin care luăm asupra noastră toată răspunderea pentru eventualele efecte secundare nedorite.

Am senzația că afacerea cu vaccinurile (despre care cred că în curând ni se va spune că sunt inutile) nu va mai ține mult. Cel puțin în privința celor genetice... În toată lumea avem zilnic proteste de amploare și putem vorbi deja de o Revoltă Mondială împotriva măsurilor aberante, care nu mai au nimic de a face cu protecția împotriva unei pandemii, ci mai degrabă cu încercarea de manipulare și control a maselor, de încălcare brutală a Drepturilor Omului.

P.S. - Am avut Covid, am trecut prin spitale și am simțit cum acționează acest virus. Doar că nu vaccinul te vindecă, ci medicația. Este de neînțeles pentru mine de ce Guvernul României a băgat atâtea milioane de euro în media, pentru a exacerba campania de vaccinare, dar nu acționează deloc pentru găsirea unei medicații eficiente, pe care oricine să și-o permită. Și pe care să și-o poată procura de la farmacie și administra în fazele ușoare și medii de Covid, ca în cazul oricărei răceli sau gripe...

România nu știe să facă altceva decât campanie la vaccinurile genetice[5].

Oana Pavelescu - Cât au câștigat în pandemie Bezos, Zuckerberg și Musk[6]

Pandemia a fost și este o criză pentru mulți, dar nu și pentru cei mai bogați miliardari americani. Averile a nouă dintre cei mai bogați dintre bogați, au crescut la peste 360 ​​miliarde de dolari anul trecut, scrie „The Washington Post”, citat de „Business Insider”[7] Titlul fondatorului „Amazon”, Jeff Bezos, de cea mai bogată persoană din lume, a fost contestat, deoarece C.E.O.-ul „Tesla”, Elon Musk, și-a crescut cu mult mai mult averea, iar acțiunile „Tesla” au crescut cu 547% anul trecut.

Mark Zuckerberg de la Facebook a depășit valoarea de 100 de miliarde de dolari, în timp ce cofondatorii Google, Larry Page și Sergey Brin, au dobândit o avere combinată de 65 de miliarde de dolari. Capitalizarea de piață a „Apple” a depășit anul trecut două trilioane de dolari, făcându-l pe C.E.O.-ul său, Tim Cook, miliardar.

„Amazon” a profitat substanțial de pe urma cumpărăturilor online în timpul pandemiei. Cererea consumatorilor la începutul crizei a fost atât de mare încât compania, împreună cu alți comercianți cu amănuntul, s-au confruntat cu probleme de aprovizionare cu articole precum hârtie igienică și dezinfectant. Pe măsură ce companiile au trecut la modele de lucru la distanță, angajații s-au bazat mai mult pe serviciile de cloud computing, unde clienții închiriază stocarea datelor de la companii precum „Google, „Facebook și „Microsoft.

„Google” și „Facebook” au beneficiat, de asemenea, de o revenire în marketingul online, precum și de o cerere crescută pentru instrumente de comunicare fiabile, care au inclus „Google Classroom” și „WhatsApp” deținut de „Facebook, conform „The Washington Post”. Consumatorii bogați, care erau mai puțin susceptibili de a deveni șomeri în timpul pandemiei, au beneficiat de o creștere a venitului disponibil rămânând acasă.

Musk, Bezos și Zuckerberg nu sunt singurii miliardari ale căror averi au crescut. Potrivit Yahoo Finance valoarea netă a averii lui Larry Ellison, președintele executiv al „Oracle” și „C.T.O.”, a crescut de la 59 miliarde dolari la 90,3 miliarde dolari în ultimul an. Valoarea netă a lui Michael Dell, „C.E.O. Dell Technologies”, a crescut de la 22,9 miliarde dolari la 44,4 miliarde dolari în aceeași perioadă de timp.

Un raport recent a arătat că miliardarii americani ar putea finanța două treimi din pachetul de ajutor Covid-19 al lui Biden doar folosind profiturile generate în timpul pandemiei.

---------------------------------------------------------
[5] Sursa 1 - Răzvan Savaliuc - https://m.luju.ro/gandesc-deci-sunt-terorist - 14 martie 2021
[7] Mark Zuckerberg, Jeff Bezos, Elon Musk, and other billionaires reportedly made more than $360 billion during the pandemic - https://www.businessinsider.com/tech-billionaires-zuckerberg-bezos-musk-360-billion-covid-19-pandemic-2021-3 - 13 martie 2021